de kaldte ham helt?!

de kaldte ham helt?! jacob.lykke
dette er absolut IKKE min definition af en helt..
ikke nok med at han sætter sit eget liv på spil for at stoppe en biltyv, så udsætter han også sin kone og deres børn i fare ved at jagte en biltyv, for ikke at snakke om alle de tilfældige forbi passerende. havde han i stedet ringet til politiet og ikke tvunget biltyven til at køre race gennem en storby, ville der højst sandsynligt ikke være sket noget.
istedet kom han kone og det ene barn at komme til skade.

seriøst, det er en bil, det er materielle ting som kan erstattes. det er i orden at ville sætte ind overfor kriminalitet, men ikke på bekostning af andres liv og førlighed!

læs selv historien:
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-5501158.html

mh Jacob

Tåbeligt demothios
jeg er helt enig. At udsætte sin familie for fare pga. noget så komplet værdiløst som en materiel genstand, er fuldstændig hovedløst. Man burde formode at en familiefar havde overstået det stadie i hans liv, hvor han følte trang til at efterligne heltene i de amerikanske actionfilm..

I det mindste godt at han ikke kvæstede sin familie mere alvorligt. Men hold da kæft, en klaphat.

klaphat jacob.lykke
sikke et passende ord!
hvad ville nyhederne have gjort hvis der rent faktisk var sket noget alvorligt med sit barn.. ville de stadig kalde ham en helt fordi han stoppede en biltyv?!
næppe! og derfor kan jeg ikke se at man kalder ham en helt i første omgang...

en dag vågner han sikkert at sine egne tåger og indser at han hellere skulle kramme sin kone og spille bold med sine børn og lade politiet om at lege supermand...

mh Jacob