De kan bare ikke finde ud af det!

De kan bare ikke finde ud af det! kaminsky
Her i gården har vi efterhånden fået 5-8 indvandrer børn mellem 3 og 6 år og det jo fint nok, bort set fra at de ikke rigtig kan finde ud af det. Megen skrig og larm, men det er mere måden de behandler hinanden på jeg undres over.

De lidt større brødre spærre vejen for de små søskende. Er der en mulighed bliver der kastet sten og jord i ansigtet på en kammerat. Senest kastede de sten efter 2 børn de ikke kender i en sandkasse, så en mor blev stik tosset. Forældrene nå ja - jeg så dem senest for et par måneder siden gå 2 runder i gården mand/mand talende senere Kvinde/kvinde. Opdrager indvandrere overhovedet deres børn?

Det er da remember--me
en dårlig måde at skrive det på, "Opdrager indvandrere overhovedet deres børn" d.v.s hvis jeg ser nogle danske børn som er uopragne så kan jeg gå ind på debatten og skrive "Opdrager danskere overhovedet deres børn" Altså ligeså vel som der er danske børn som er uopdragne og ustyrlige så er der også indvandrere,nogle er opdraget andre ikke....længere er den ikke
Hilsen herfra

tak for det fine svar kaminsky
som forholder sig til emnet, og har en klar mening! Et enkelt stående tilfælde af dårlig opdagelse kan selvfølgelig ikke sige noget generelt, men jeg har ikke mulighed for at lave empiri, blev spørgsmålget givet frit!