De kedelige skal have mest.

De kedelige skal have mest. kaminsky
Et job som kasseassistent eller rengøring er for mig at se rigtigt kedeligt arbejde, og bør give en høj løn for at opveje dette. En 60-70.000 pr md er vel fair.

Jobbet som statsminister er noget mere spændende og bør derfor giver noget mindre en ca 19.500 kr pr md er passende. Pilot er også spændende så jeg mener en løn på ca 16.000 er det de skal forvente.

Så er der heller ikke brug for den ligelønskommision da kvinder ofte har de mest røvsyge jobe vil de kunne tjene lange mere end i dag!

Anderledes tankegang. en håndværker
Jeg kender faktisk mange med en forholdsvis høj udannelse, som bestemt ikke er deres penge værd. Som håndværker arbejder jeg i et større Byggeselskab hvor vi har vores egen tegnestue. De mennesker der leder og fordeler arbejdet fra tegnestuen i firmaet består hovedsageligt af ingeniører, arkitekter og formænd.

Selve håndværkerskaren er god, med både murere og tømrere. Det er gode folk der er ansat i firmaet, og som alle besidder en stor faglig stolthed. Desværre er mange rejst, fordi ledelsen er under al kritik.

Der mangler koordinering og ordentlig tegningsmateriale og byggebeskrivelser. Omlavning pga. konstante forkerte eller mangelfulde informationer, er en del af dagligdagen.

Pga. den dårlige byggeledse, så tror jeg det ender med at Byggeselsakebet på et tidspunkt må lukke. Det kan simpelthen ikke blive ved med at kører sådan

Men her kan jeg sagtens se fornuften i din pointe i dit indlæg. Her er der ihvertfald flere ingeniører og arkitekter der ikke kan tjene deres egen løn, og jeg tror ikke engang de ville kunne tjene 19.500 kr. pr. md.

man skulle have nissen
tro at vi abejet samme sted. [:|]

Måske gør vi en håndværker
[:)]

Det er meget utilfredsstillende at arbejde sådan et sted. Ikke nok med at ingeniørerne og arkitekterne fra samme firma laver den ene brøler efter den anden. Det værste er næsten at de konstant forsøger at tørre det af på deres egne håndværkere, formænd og de underentreprenører de samarbejder med. "Samarbejde" er nok et forkert ord, for den evne besidder tegnestuen simpelthen ikke.

Ledelsen ved Byggeselskabet OdL sucks!!! [:/] De skulle holde sig til udlejning og lade professionelle om byggeri!
[:)]