De lyver mindre

De lyver mindre simon-says
De fleste kendte danskere lyver mindre nu end for et år siden, viser en ny meningsundersøgelse. Gallup har spurgt 327 fremtrædende personligheder i alderen 18-65 år, om de lyver "mere eller mindre nu sammenlignet med sidste sommer". Hele 67 procent svarer "mindre".

Min udsendte medarbejder har talt med nogle af de udspurgte personer om, hvorfor de ikke længere er så glade for at lyve.

"Hvad taler du om? Jeg har aldrig deltaget i den undersøgelse," siger tidligere museumsdirektør Anna Castberg, der i dag kalder sig Eva Longoria.

Også Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard (der i dagens anledning ønsker at være anonym) nægter at have deltaget, men siger dog:

"Jamen, jeg kan kun acceptere hvide løgne."

Erhvervsmanden Kurt Thorsen afviser i første omgang, at han eksisterer. Gået på klingen indrømmer han dog, at han fortsat "er dybt afhængig" af at lyve.

"Det er genetisk. Jeg har det fra min far, baron Münchhausen," siger han.

Gallup understreger, at undersøgelsen er behæftet med en del usikkerhed.

© *Britt & Bilde* - ta' det stadig med et smil, ~...det' fis C",)

Næj do-----> Det løvn
Du ska ette tro på det :=)

C",) simon-says
Måske, ~...måske ikke?

*FB*

Er du gået jojo
hen og blevet radikal?
Det vækker en del mistillid bland folket, skal vi så tro disse kendte nu eller sidst. Ja, jeg spørge bare. synger Kurt så heller ikke mere, når han kommer hjem fra spjældet: Her har du mig tilbage?
Det er en skam hvis ikke han gør det, for den havde han da fået lært, men han havde selvfølgelig også haft tid til, at lære den i.
Åh nej, han har måske slet ikke været i spjældet?

Kurt er cool og god nok simon-says
Dog ikke så dygtig på hans far G.A.L. med sin geniale støbte stålvaske m.v.

*FB*