de ondeste guitar rifs

de ondeste guitar rifs jacob.lykke
hvad er efter din mening den ondeste guitar rif i en sang...

har et par stykker jeg synes er ovenud fede, men ved der findes bedre derude.

blandt andet metallicas klassiker "nothing else matters" og michael jacksons "beat it" - spillet af slash fra guns'n'roses - er super fede.

kom med dine favoritter

mh Jacob

Slash??? Anonym
Hvis jeg ikke tager meget fejl, så var det Eddie Van Halen fra Van Halen, der spillede guitar i Beat It.

Men ellers er der jo mange. Hele soloen i Hotel California eller Comfortable Numb med hhv. The Eagles og Pink Floyd er jo 100% kærtegn af øregangene.

Der er nu ikke noget, som en god gang spade ;-)

MVH Guitar Guru

Der er jo mange simon-says
Steve Lukather (som er en af de mest benyttede studiomusiker/guitarister gennem de seneste 20-30 år), Steve Morse, Van halen, Ray Vaughan etc.

*FB*

Her er et link Anonym
Her er lige et link, der bekræfter, at det var Eddie van Halen...

http://www.songfacts.com/detail.php?id=459

Guitar Guru

Korrekt, Slash var vidst på "Scream" tror jeg nok simon-says
*FB*

Guitar Guru C",) simon-says
Fede riffs er lækkert!

*FB*

By far tomtitomtitom
John Collins - Ice Pickings.

I hvert fald min favorite.
vh
Tom

Glemmer helt Joe Satriani, Randy Rhoads, Yngwie Malmsteen simon-says
Der er så mange stjernefede guitarfreakheads C",)

*FB*

Satch, Jimi og Stevie aman72
Må måske indrømme at jeg er lidt farvet her, men har været stor beundrer af Joe Satriani lige siden hans Flying In A Blue Dream album udkom i..ja var det 89 eller 90 (pinligt at jeg ikke kan huske det på hukommelsen) og har alt med denne Guitar-gud, og jeg ved ikke hvilke af hans riffs der er mest cool. I det hele taget er hans riffs i mine øjne second to none.

Men startriffet i "satch boogie" går man aldrig helt galt i byen med.

Jimi Hendrix kan i mine øjne dog også hamle op med ham i "killing floor", "voodoo child" og den lidt mere stille "Little Wing".Det fede ved hendrix er også at 2 numre er ens men hvert nummer udvikles videre i en ny variant hvor der forbedres / bygges på.

Stevie Ray Vaughan er den tredie og sidste guitarist jeg vil medtage i denne liga af sublime guitarister med fede riffs.

Ellers har Popa Chubby også mange fede riffs, ligesom Mark Knopfler, Robben Ford, Richie Blackmore, Robert Johnson, Steve Morse og Ry Cooder også har nogle rigtig gode guitarlyde og soloer.

Af danskere med en rigtig god riff-sound, kommer man lige angående "riffs" jo ikke lige udenom Ole Frimer, ligesom hans kollega fra nu desværre hedengangne Blue Junction, Uffe Steen også er en eminent guitar-tekniker.


Hov! Var lige ved at glemme jazzguitaristen Ulf Wakenius, som jeg mener er helt i særklasse indenfor jazzguitarister. Egentlig vil jeg putte ham i samme liga som Satriani, Jimi og Stevie Ray...

Nu kom jeg til at nævne nogle, tør ikke tænke på dem jeg har glemt...

Yngwie Malmsteen er også helt vild simon-says
Går ud fra du kender hans musik?

*FB*

Næ... HaardeKaarde
Han spillede med på "Black or White".

du har ret jacob.lykke
ups du har helt ret. men slash medvirker på hans sang "give in to me" - har dog også set ham optræde med jackson til beat it.

mh Jacob

hehe selvfølgelig aman72
jep som guitarfanatiker siden de tidligere teenageår kan man jo som sagt ikke nå at få dem alle med, tror dog det første jeg hørte med Yngwie var "Fire & Ice" albummet - det rykker også rimelig må man sige.

Men rent melodisk, som et instrumentalguitaralbum, der skal stå for sig selv, der synes jeg nu stadig satch-manden er et par klasser over Yngwie, både mht. teknikken, det komposatoriske og selve LYDEN. Men må da indrømme at jeg har et par gamle Yngwie-plader eller 3 stående, hehe...

Aerosmith HaardeKaarde
Joe Perry laver da de fedeste riff på bl.a. "Eat the rich", og flere andre.

santana jacob.lykke
men er der en bestemt sang du synes rammer hovedet på sømmet?!

santana kan også trylle med en guitar...

mh Jacob

... jacob.lykke
kender den ikke lige af navn, men måske man kan finde den på youtube.com de har de fleste musik videoer!

mh Jacob

ekspert jacob.lykke
den kommer vist en lille ekspert til tråden ;) super, der er mange navne, vil se om jeg ikke kan finde noget med dem på youtube så jeg kan høre nogle af alle de fede riffs...

mh Jacob

av ja aman72
Endnu en jeg glemte at nævne, jfr. mit indlæg længere nede.

Gode Carlos-riffs synes jeg man kan finde i bla. "Corazon Espiñado" fra Supernatural-albummet, "Taurian Matador", utallige varianter af "Black Magic Woman", og den godtnok noget simpe solo i "Jingo" (det gør dog ikke lyden mindre fed)....og igen fra "Supernatural"-albummet nummeret "Primavera", som bare er så smuk, så smuk...

Oh at kramme med Slash - og høre Steve Vai.. maia
Helt enig i at Joe Satriani er fantastisk - men Steve Vai skal også nævnes - for han er vild. Frimer når ikke Uffe Steen til sokkeholderne - Frimer larmer bare - Steen's spil kommer helt nede fra bollerne. Og alting var meget federe, da James Loveless sang og de kaldte sig Shades of Blue...Ooohhh deres version af Hoochie Coochie man kan stadig give mig klitoris i penisstørrelse..Så bliver jeg jo nødt til lige at bemærke, at jeg jo rent faktisk har krammet Slash, som er og bliver min guitar-gud..Han er faktisk overraskende galant og høflig af et rockudyr at være...Nam-nam..

hjælp jacob.lykke
øv kan ikke finde en video med det navn.. nitte.
har du et link eller noget? så må du gerne sende det.

mh Jacob

Nu er jeg ikke expert tomtitomtitom
Synes bare han er the best.
Men kan ellers også godt lide Big George Gatemouth Brown.(blues guitarist) + band
Selvom han er gammelt så kan han sit kram.

Men jeg er vel ikke med med alle moderne solo,s
Sov godt:o)
vh
Tom

when my guitar gently weeps jacob.lykke
du kender sikkert "when my guitar gently weeps" kan ikke lige huske hvem der har lavet den.
men så en version hvor en fyr spillede den på en ukelele, det var super fedt og lød ovenud genialt.

mh Jacob

fandt lige et link: http://www.youtube.com/watch?v=KiYbqkc18a0

omrking Frimer og larm aman72
håh ja Shades of Blue...savner dem!

Men ang. Ole Frimer, så er der forskel på Ole Frimer med Band og himself. Men jeg giver dig ret i, at rent melodisk og teknisk så er Uffe Steen klart bedre, hvilket jeg synes bare understreges af hans soloalbum "Hymn to Spring".

Men nu har jeg 2 gange indenfor de sidste par år oplevet Frimer i konstellationen "Thorup og Frimer" (Jørgen Thorup, den gamle fulderik, hehe). Den første gang var på Godset i Kolding, og det står stadig som en af de absolutte musike højdepunkter for mig rent livemæssigt - det var simlethen en unik koncert. En koncert hvor man ofte ville høre en knappenål falde til jorden vel at mærke! ...så Ole Frimer er ikke bare larm fra ende til anden, jeg ved godt det har lydt sådan af og til i hans tirsdagsjam på Fatter Eskild (var der et par gange sidste efterår), men jeg synes nu han har udviklet sig meget siden hans eget Frimer Band, som jeg hørte på Djurs Bluesland engang i start90erne.

Og JA, jeg glemte da helt Slash, han nåede faktisk lige at blive min "guitargud" lige før jeg "opdagede" Satriani i 89/90...og tillykke da med at du har haft fysisk nærkontakt med din helt, hehe :-)

smukt aman72
Av ja, det var en interessant version, og meget melodisk, han kan da sit kram ham knægten :-)

Jeg mener det er George Harrison der er den oprindelige fader til "My Guitar Gently Weeps".

George Harrison måske ? nona
han kunne også godt :-)

georg harrison jacob.lykke
det er det også, knægten siger det faktisk i starten. men for dælan han er hurtig på fingrene...

mh Jacob

OK - Frimer får én chance til.. maia
Jamen du har ret - jeg har lidt for ofte hørt Frimer til tirsdags-jam og det gør altså ondt, at se og høre ham, stå der og te sig som en verdens-stjerne og lave forfærdeligt kedelige, larmende soloer - især er det smertefuldt, når man sidder der og savner Shades...Men jeg skal altså ikke afskrive ham totalt, kan jeg forstå..Han får een chance mere hos mig - og det kan han takke dig for. (not that he gives a flying monkey..)

korrekt jacob.lykke
ja det var nemlig georg harrison.

mh Jacob

Alzheimer light tomtitomtitom
leder jeg åbenbart af;(

Han hedder Albert Collins, og ikke Jack som jeg skrev.
Prøv dette link.
http://www.amazon.co.uk/Ice-Pickin-Albert-Collins/dp/B0000009XI
vh
Tom

The Ice Man aman72
...blev han også kaldt. Jeg nåede heldigvis lige at opleve ham live et par måneder før han gik af dage i 93. Albert Collins var jo kendt for kun at bruge den nederste del af gribebrættet og alligevel få fantastisk varierede blues-soloer ud af spaden, og noget af det mest "cool" bluesguitar man kan forestille sig (nok deraf hans tilnavn).

Desværre døde han for tidligt.

hvis han får chancen igen aman72
så skal det gerne være sammen med Thorup og gerne med de numre de turnerede med i 2004-2005 så kan jeg godt garantere dig for at man ikke høre jamsession-larm, man får derimod nogle eksempler på Frimers potentiale, der rækker langt videre end ne slags "backingguitarist" for Uffe Steen i Shades of Blue og Blue Junction.

Hjælp én med hukommelsessvigt :-) nona
Jeg læser Jørgen Thorup. Jeg kender kun én Thorup, og tror nok, han hedder Peter og har en fortid i CCS - husker jeg helt forkert ?

Glemte lige at kommentere Vai aman72
at kommentere Vai. Egentlig har jeg aldrig været det store fan af ham, da jeg mest synes det er noget værre larm han laver. Dog var han en af de første instumentalguitarister jeg begyndte at høre (sammen med Jeff Beck). Jeg synes han har mange ligheder med Jeff Beck, og noget af Vai er skam godt...men direkte melodiøst det vil jeg ikke påstå det er. Det er nok forskellen på Steve Vai og Joe Satriani i mine øjne:Satriani kan lave et helt album med instrumentalguitar, der lykkes og kan høres af den brede befolkning, det mener jeg ikke Vai kan - det bliver for meget køren over de samme "kliniske" temaer...men smag og behag er forskellige, som sagt. Og bemærk: Jeg begyndte at høre Vai FØR jeg opdagede Satriani, så det er ikke fordi jeg havde et forudindstillet tilhørsforhold til satriani - derimod skrottede jeg straks at høre alt med Vai, da jeg havde hørt "Flying in a Blue Dream" pladen færdig første gang :-)

nej det er mig, sorry aman72
...og min Alzheimers kommer åbenbart snigende før jeg ved af det *G* - du har helt ret, han hedder PETER Thorup, og det er ganske rigtig den samme Thorup som har spillet i CCS...

No harm done :-) nona
Det var det der med drukkenboldten, der fik mig til at tænke på ham he he.
Men han har nu virkelig gjort det godt især i tiden med Alexis Corner :-)

Du er heldigt;o) tomtitomtitom
Jeps, jeg mener også han var enestående.

Så kender du vel også Big George Gatemouth Brown.
Har haft fornøjelse om at høre ham life.

Synes har er ligeså godt, selvom har er lidt rå.
vh
Tom

*g* jep aman72
og det sidste jeg hørte til Thorup før jeg hørte ham i kombinationen "Thorup-Frimer", var netop samen med Alexis Corner i CCS. Der er gået mange spande øl gennem Peter Thorup siden, men stemmen og den til tider syrede fuldemandssnak er stadig det samme, hehe ;o)

Jamen, jeg er enig med dig.. maia
Vai slår ikke Satriani - men han er lidt sjovere en gang imellem. Flying in a Blue Dream ville være det ultimative album, hvis manden dog bare ville holde mund..Let's face it, han er ikke nogen stor sanger - men nogle af teksterne er sjove: "I wish I could unscrew my head and kick it out the door/put it on a shelf".
Nej - mit favorit Satriani er helt klart Surfing with the Alien. Det er fantastisk..

... men Clapton spillede guitar... Guitar Guru
Det var godt nok en Beatles sang, fra perioden, hvor George Harrison også fik lov til at lave musikken.

MEN!!!

Guitarsoloerne, som høres i det meste af sangen blev, så vidt jeg ved, spillet af Eric Clapton, se evt. dette link: http://www.icce.rug.nl/~soundscapes/DATABASES/AWP/wmggw.shtml

MVH Guitar Guru

Og lige en lille ekstra krølle... Guitar Guru
George bad, angiveligt!!!, selv Clapton om at spille på nummeret, fordi forholdet mellem de fire beatler var lidt anspændt, da de lavede The White Album. Om det hjalp på deres forhold ved jeg ikke, men musikken blev da lækker.

MVH Guitar Guru

George? aman72
Jep nu husker jeg det, det må have været på Djurs Bluesland i '93 jeg hørte ham - jeg må sige at jeg synes det var en yderst smuk koncert, men folk var generelt skuffede, da han var hovednavnet og havde sat forventningerne op efter en helt uforglemmelig koncert af Sherman Robertson. I det hele taget er det synd, at Djurs Bluesland forlængst har lukket og slukket, men det var nok også svært at få det til at hænge økonomisk sammen med det ene store blues-verdensnavn efter det andet: navne som Albert Collins, Albert "Born under a Bad Sign" King, Luther Allison, Robben Ford, Hans Thessink & Jon Sass, Canned Heat (som måtte komme med en dags forsinkelse, da Hells Angels hovedkvarter i London havde hevet en stor millioncheck frem til dem...men de dukkede dog op dagen efter, dog uden "The Bear", som jo led heroindøden som så mange andre i 70erne), osv. Det er egentlig VIRKELIG ærgerligt at sådan en bluesfestival ikke længere eksisterer i DK. Odense Blues Days har dog noget der i lille grad minder om, hvad der foregik på Djursland, men det er slet ikke det samme....

Nå, kunne vist blive ved med det blues..var lige før jeg glemte at svare dig *s*
Mener du ikke Clarence "Gatemouth" Brown? Jeg har desværre kun hørt en smule af ham på diverde blues-opsamlingsalbums sammen med andre blues-musikere, men jeg vil da straks ved nærmeste lejlighed opstøve mit lokale bibliotek for at høre hvad han kan alene :-)

I siger Carlos... anniehall
...er stor stor fan og tænker så også strax på BB King, John Lee Hooker og seføli Roger Waters...alle som een i stand til at croone, spoone og ku det der med fingrenes placering hvor og ikke mindst hvornår!

Rif mm herfra :)

Enig enig! aman72
Hehe, ja "The Phone Call" er nu meget sjov, men enig hans stemme er ikke den største - det fungerer i det hele taget bedst med "stemmeforvrænger" på (i "Big Bad Moon" går det helt galt for ham, selvom selve nummeret er FEDT, specielt i live-udgave på "Time Machine"). I nummeret "Look My Way" fra det bluesinspirerede album, der simpelthen hedder "joe Satriani" (1995), genopfinder han lidt "Phone Call", synes jeg. Men ja, det er SPADEN man skal høre og ikke Satch's stemme, derom kan vi hurtigt blive enige *s*

"Surfing With the Alien"-albummet sparker bare så meget r**!! Det er jo også det album hvor Satch Boogie ligger på - selve nummeret "Surfing With The Alien" følger nu også godt med - foruden de andre numre :-) Det er jo heller ikke for ingen grund at "Surfing With The Alien" blev hans gennembruds-CD efter "Not Of This Earth", som jeg egentlig også rigtig godt kan lide, men som måske er mindre melodisk.

Man må sige at Satriani også har udviklet sig virkelig meget fra "Not Of This Earth" helt op til "Is There Love In Space", hver gang er der noget nyt man skal vænne sig til, men ligegyldigt hvor man er med verden og med bind for øjnene, skal man bare høre ½ sek af hans spade og man er aldrig i tvivl om, HVEM der er tale om :o)

Det var også kun et gæt simon-says
Jeg var jo ikke sikker i min sag.

*FB*

Lidt ekstra guf... Guitar Guru
Ja, fandt denne side, hvor forklaringen om spilden mellem beatlerne også står. Her står der også lidt om de fejl, og andre sjove ting, der blev lavet under indspilningen.

http://www.stevesbeatles.com/songs/while_my_guitar_gently_weeps.asp

Man kan kun sige, at Google rent faktisk ved ALT!

MVH Guitar Guru

Uhh ha Hr. Lykke simon-says
Svært at pege på en specielt sang, for der fyres en solid spade af, men skulle jeg vælge lige her i dette øjeblik falder nok på nummeret "Ted The Mechanic" med Deep Purple Live, hvor Steve Morse flipper totalt ud.

- Send mig en mail, og jeg sender dig lidt guf for øregangene.

*FB*

BB King er en ener simon-says
Ingen kan eller vil kunne det samme som good old BB King.

*FB*

Og det fortsætter... Guitar Guru
Clapton, der om nogen, er kendt som en guitarist med hang til Fender benyttede rent faktisk en Les Paul.

Og Clapton kunne have tilføjet Beatles til CV'et, da Harrison truede med at forlade The Beatles i 1969. Han var nemlig blevet gode venner med Lennon, som skulle være klar til at lade Clapton erstatte Harrison.

Hvis det ikke var nok historisk sladde, kan du evt. se på denne side, hvor ovenstående er hentet fra ;-)

http://www.songfacts.com/detail.php?id=153

PS: Som gengæld for tjenesten spillede Harrison med på Cream's legendariske Badge, der for mig er en af de fedeste sange med Clapton. En sang som han er helt formidabel på live... Hvis du da spørger mig ;-)

MVH Guitar Guru

Han er komplet sindssyg simon-says
Hvad angår hastighed i at flytte fingrene, og burde optages i Guiness C",)

*FB*

Oplevede Himself... anniehall
...live på midtfyns i 1900 hvidkål og det gjorde et uudsletteligt indtryk på mig. Hørte Santana det år ozze - det var et godt år! Senere kom Herbie Hancock så til...ak..det var sgu tider!!!

Knæfald og sjapkyssen i ankelhøjde herfra.

Annie :)

ps håber seføli at du havde en rigtig god fødselsdag!

De ondeste rifs sanessa
Der er sådan ca. en million dygtige guitarentusiatser i denne verden. Kan nævne David Gilmour som jeg dyrker med jævne mellemrum... Og vildt fede guitarsoloer... fra feks. Ten Years After & Alvin Lee's og "Bluest Blues" eller "I won't cut my hair" med DAD fra Psychopatico, den er bare for sej! Eller hvad mener du om Accept's "Metalheart"? hehe Für Elise for fuld udblæsning... http://www.youtube.com/watch?v=lOp8Zz50f6U&mode=related&search= eller Extremes "Play With Me" http://www.youtube.com/watch?v=PstRPFtf33I hehe...det er jo bare guitarlir

Men det var jo ikke det du spurgte om ;o) altså afhængig af, hvad man definerer, som "onde riffs"..

Jeg vil definere det som riffs/rundgange/figurer som tager røven på en ;o) Altså gør noget uventet, eller gør noget uventet ved en.

Alice In Chains er nok noget af det sorteste Seattle Grunge, man kan komme i tanker om. De har lavet en rigtig swing-thing "Swing On This". Den er både overraskende anderledes for dem ihvertfald og kanonfed. Jeg kan ikke lige finde den for at give en smagsprøve på den...(men mon ikke du har den selv?) Dog er det ikke hvad jeg vil kalde "onde"...bare seje...Og her kan du så tilføje stort set alt hvad Audioslave, In Flames og Children of Bodom laver.

Panteras hedengangne Dimebag Darrel var dog hævet over dem allesammen. "Cowboys From Hell" er et udmærket eksempel: http://www.youtube.com/watch?v=KpytiR0E0iI&mode=related&search=

Men onde riffs? Tony Iommi fra Black Sabbath står for en meget stor del fedeste...

Kender du Dead Soul Tribe? Lyt til "In a Garden Made Of Stones" uhyggelig godt nummer. Eller Opeth "The Grand Conjuration"...de har sgu lavet meget guf....

Men men men... Mit foretrukne band er og bliver Cradle Of Filth, de hitter ALTID de ondeste riffs...
"From Cradle To Enslave" http://www.youtube.com/watch?v=BLovIDSvulc

"Her ghost in the fog" http://www.youtube.com/watch?v=5N6GvGM9_XE

"No time to cry" http://www.youtube.com/watch?v=a8Fjw4Y4LZI&mode=related&search=

"Nymphetamine (fix)" http://www.youtube.com/watch?v=GwQq_Ql5e7A&mode=related&search= Et fedt nummer men alligevel relativ poppet.

Mit yndlingsnummer med dem er "Bathory Aria", "Tearing The Veil From Grace", "Amor E Morte", "Twisting Further Nails" (det sidste er nærmest industrial punk..ligesom "Dance Macabre". Lyt også til "Thirteen Autumns And A Widow" utrolig varieret og sejt nummer. Det er fandme et alsidigt og syret band....) Fra deres sidste skive Thornography et af de rigtigt fede numre er "Tonight In Flames" http://www.youtube.com/watch?v=EVCU198lhQM

Well....lyt godt til det hele...så ved du ihvertfakd hvad jeg synes er de fedeste riffs...men verden er jo fuld af dem :o)

Tror de andre er gået i seng C",) simon-says
Fede links du som sædvanlig disker op med.

*FB*

guitar-riffs forvrænget støj djdaddy
Smoke On The Water - Deep Purple

Sweet Child O' Mine - Guns N' Roses

Master of Puppets - Metallica

Voodoo Chile - Jimi Hendrix

Back in Black - AC/DC

(((((-=d(-_-)b=-)))))

;o) sanessa
Det skal de jo have lov til, men så kan det jo være de kigger ind på et andet tidspunkt.

Fedt du kan lide linksne.... Føler mig overbevist om at du bedre kan lide dem med Accept og Extreme end du kan lide dem fra Cradle Of Filth?

Hvad er det hårdeste du kan komme i tanker om...og som du også kan lide? ;o)

Tænker du på soloer/riffs? simon-says
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=123&posting=816176
samt min tråd lige under.

*FB*

Remember this one simon-says
......................... /´¯/)
......................,/¯ ..//
...................../... ./ /
............./´¯/'...'/´¯ ¯`•¸
........../'/.../..../... ..../¨¯\
........('(...´(..´...... ,~/'...')
.........\............... ..\/..../
..........''...\......... . _.•´
............\............ ..(
..............\.......... ...\

Scott Henderson? sanessa
så må du bestemt være en af dem der kender ham. Sindssygt dygtige musiker, som BOR i en guitar.... også benyttet studiemusiker. prøv at lytte til nogle af de her samples http://www.scotthenderson.net/live.htm

Der kan vi sgu snakke fede riffs ;o)

Han har bandet Tribal Tech...og det er skidefedt... hører under kategorien Progressiv Jazz...så bliver det næppe mere syret... hehe meget, meget fed musik.

ja da djdaddy
......................... /´¯/)
......................,/¯ ..//
...................../... ./ /
............./´¯/'...'/´¯ ¯`·¸
........../'/.../..../... ..../¨¯\
........('(...´(..´...... ,~/'...')
.........\............... ..\/..../
..........''...\......... . _.·´
............\............ ..(
..............\.......... ...\

FB læs her djdaddy
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=275&posting=816380#816380

så du må lige sende mig en mail hvis det er..

light jacob.lykke
hehe jaja jeg havde også sagt det kun var light hvis det var mig ;)

anyway, tak for hjælpen.

mh Jacob

clapton vs harrison jacob.lykke
hvor stort, clapton kan også lidt med en guitar må man sige. men det var georg harrison der havde komponeret musikken? for så falder min kredit stadig til ham.

mh Jacob

beatles jacob.lykke
haha der er bare gået helt nørd i dig nu hehe.
men god læsning, og ja med lidt snilde kan man hurtigt finde svar på næsten alt via google...

mh Jacob

Rigtigt, det er Clarence tomtitomtitom
Den gang skyldet det ikke Altzheímer ligth :o)
Jeg har hans uderskrift på en life tape.

Og her siger dette George.
Hvad det er rigtigt bestemmer vel pladeselskab:o)
vh
Tom

mail på vej jacob.lykke
det vil jeg da gøre så, fede riffs er altid velkomne i min inbox ;)

mh Jacob

super med links jacob.lykke
wow så skal jeg ellers love for der blev disket op med nogle links. super, så kan jeg selv høre dem :D

kender ikke så mange af dem du nævner, men audioslave er en af mine favorit bands, synes de er superfede (også da forsangeren var med i soundgarden). og de har om nogen en helt atypisk måde at spille musikken i deres sange, på en måde ved jeg min mor tænker det er larm, men det er også hvad der gør deres musik unik og super fed.

system of a down - for lige at snakke om nogle der vælger at køre deres egen stil og ikke så meget bare om guitar riffs - har også deres helt egen måde at lave musik på, de er så unikke og det synes jeg gør dem super fede.

tak for links, jeg skal høre en masse musik nu ;)

mh Jacob

AC/DC jacob.lykke
der var da nogle sange man kendte.. og kan kun give dig ret! super fede sange og gode riffs i dem...

mh Jacob

Selvfølgelig.. 15årigFan
Jimi Hendrix:D
Han er da lidt for sej!
Jack Johnsons "Taylor" har også en seriøst fed intro/outtro.
Hilsen en 15årig pige

De enkle toner 60-eren
De enkle riffs - synes jeg rigtig godt om - hvad med:
Norweigian Woods med Beatles
Whole lotta love - Led Zeppelin

for sure jacob.lykke
jack johnson er super cool, kan ikke lige den nævnte sang i hovedet, men generelt er jeg bare vild med hans musik. endnu federe han også lige får smidt et lille riff ind imellem ;D

mh Jacob