De rødhårede er mest hidsige

De rødhårede er mest hidsige simon-says
Langt hovedparten af de rødhårede jeg har kendt og kender, har alle haft et temperament lig der er direkte adgang til krudttønden, ergo der er ingen lunte.

-   Hvad er årsagen til de rødhårede er så ekstremt hidsige?

*FedeBritt* - der godt ved der er visse undtagelser

Og det kan jeg li... anders_engberg
Hejsa...

Vil give dig ret - og ved du hvad? Jeg kan sq li det... en stor del af mine X'er er rødhårede skønheder med et dejligt stort temperament - ligesom jeg selv - bare med mørkt hår :p

;o)
A

Nå nå da da simon-says
Men hvad er den egentlige årsag til hidsigheden, ved du det, for jeg gør ikke?

*FB*

Vikingetiden... Q med rødt skær
...tror det hænger sammen med det altoverskyggende hidsige temperament, som vikingerne ikke lagde skjul på i sin tid... siger man ikke, at en ægte viking var/er rødhåret? Ergo.

;)

Keltere, tror jeg Peace & Bass
Keltere, gallere, gælere, whatever er de eneste, hvor det "hvide gen" optræder rent, altså lys hud, grønne/blå øjne, rødt hår, fregner, osv. som ikke skal konkurrere med det dominerende "mørke gen"

Mon ikke "danerne" - og hermed vikingerne - også kunne være med her?

Hudfarve har selvfølgelig intet med temperament at gøre. Det er helt forskellige egenskaber.

Men måske kan det være fordi rødhårede ser anderledes ud, og derfor oftere står i konfronterende situation end alle de mellemblonde danskere?

Men måske... Peace & Bass
Måske er der virkelig forskel.

Der er påvist sammenhæng mellem baskere og keltere også. I virkeligheden er det folk, som er minoriteter i det meste af Europa, men som aldrig har accepteret at underkaste sig en fremme statsmagt.

Måske har rødhårede et særligt arveligt Braveheart/Asterix-træk, som gør dem mere frie og sværere at dominere end andre folk. Spændende -hvis man tør jonglere lidt med racistiske tanker inde i hovedet uden at skamme sig for meget :D...

den rødhårede liderlighed. Grethe Rostbøl.
vi har her i kunstformidlingen for muslimske venner, studeret de rødhårede kvinders sexuelle og hysteriske adfærd.

man mener fra forskerhold, at det skyldtes ø kuller, de fleste rødhårede har forbindelser til Irland, i mange generationer tilbage.

mange discount ludere har også rødt hår, men det er farvet, og bruges mest som et lokkemiddel, nogle fyre tænder på rødhårede, men de kunne aldrig drømme om at gifte sig med dem, hysteri og kvinde fnidder, er ikke normalt tænkede fyres store hit, blonde piger opfattes korrekt som dumme blondiner, så derfor er en mørkhåret pige absolut at foretrække, hun kan også bedre skjule rynkerne.

Altså en vulkan i udbrud på silkelagenerne? simon-says
Fint nok, men jeg undrer mig stadig over deres hidsighed.

*FB*

Det sgu ikke en gang løgn Abu Laban
Jeg tror der er noget om snakken.

måske er det omgivelsernes skyld dandy
jeg tror det er fordi mange rødhårede ofte bliver mobbet som børn i skolen, og derfor udvikler en forsvarsmekanisme. med andre ord, hvis rødhårede ikke blev mobbet pga deres hårfarve så tror jeg heller ikke der ville være tendenser til at rødhårede er mere 'hidsige' end ikke-rødhårede. så tænk over det før I næste gang laver grin med folk pga deres hårfarve.