De radikale " Vi svigtede integrationen"

De radikale " Vi svigtede integrationen" Nok er nok
De radikale er simplethen en katastrofe for Danmark. Under Schlüter var det dårlig tone at tale om fremmedbyrde, det kostede Ninn Hansen en tur i retten, under Nyrup saboterede Jelved og hendes slæng enhver stramning af udlændingelovene og efter 2001 har hun sammen med partiet og Politiken kørt en hetz mod VKO sammen med den yderste venstrefløj.
Nu siger Vestager så at 24 års reglen skal lempes (så vi igen kan se horder af familiesammenføringer) men at man skal se alvorligt på tvangsægteskaber.

I dag siger Manu Sareen så at de radikale sov i timen i 90'erne og ikke så problemerne komme.

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1444572.ece

Hvad F*********** tænker de !???[:(]

Der er dagligt vold fra indvandrere, bandekrige, voldtægter, i vinters satte deres unge ild i byerne, ghettoer med sociale klienter og sharialovgivning spreder sig ud over vores land og de radikale fører sig frem og mener at den danske befolkning skal skamme sig over at de stemmer på VKO.

Det er ikke Black Cobra eller HA der truer borgernes sikkerhed, men de radikale og dagbladet Politiken. Vi må igang med en omfattende repatrieringspolitik så vi kan få Danmark tilbage igen.

De politiske korretke Mayam
Det er ikke indvandrer der ødelægger Danmark det er politeker der giver lov til dårlige indvandrer kan ødelægge det for gode indvandrer.[:|]

Rolig nu.... Nivann
De radikale bruger hver dag på, at grave deres egen grav.

Ingen behøver at skubbe til dem. De klarer det selv [:)]

Der er intern splittelse i partiet meget udtrykt ved deres landsmøde her i weekenden.

Simon Emil Ammitzbøll fyrer en salut af i Politikken og drager til USA før Landsmødet.

Det der måske skulle have været et Landsmøde, hvor De Radikale og usynlige Vestager, skulle have profileret deres politik er endt i splittelse i partiet. Tydeliggjort af diverse talere for og imod Simon Emil Ammitzbøll udtalelse om 24-års regelen.
Den er ny og ham frække Simon Emil Ammitzbøll bruger lejligheden til at så splittelse i partiet.
Det er interessant på flere måder.
Rebelske Simon Emil Ammitzbøll får nu tydeliggjort, at der skam også er topstyring i de Radikale. Efter valget ingen diskussion om 24-års regelen i Radikale. Simon vælger den lidt usædvanlige løsning for at få debatten i gang igen hos De Radikale.
Flere herinde tror, at topstyring kun er at finde i DF. (hej Rodvad).

Hele det samlede pressekorps jagter naturligvis denne historie, og når Simon kommer hjem bliver der et mylder af journalister i Kastrup.

DF holder også Landsmøde i denne weekend.
En frivillig er gæstetaler tegner Westager ved Landsmødet.
En dansker som på egen krop har måtte lide under trusler om død pga. nogle for os rigtige danskere ligegyldige tegninger.

Nogle medieeksperter i TV2News mente, at det var et bevidst mediescoop fra DF.
Westager selv udtaler, at han da gjorde det af egen fri vilje - ikke at han sympatiserer med DF i alt - men tak for invitationen.
Westager har nemlig været lidt alene siden sine dødstrusler.
De eneste der har henvendt sig til ham og udtrykt sympati for hans tegninger og afsky for de efterfølgende dødstrusler er DF personligt.

Ingen andre partier, eller Anders Fogh har taget telefonen og trøstet ham fra disse afskyelige dødstrusler.

Tvært imod! gubbi_the_great
De radikale står for at bevare de bedste og vigtigste værdier i Danmark, hvis ikke i verden!
Vigtigst af alt er det den personlige frihed. Intet parti i Danmark kæmper så meget for bevarelsen af vores friheder som de radikale. Selv de gamle liberalistiske partier venstre og konservative, spilelr nu efter DF's fløjte og laver flere lovforslag, stramninger og reguleringer end NOGEN REGERING NOGENSINDE.
Til alle jer der er så bekymrede for at redde Danmrk, hvad er det for et Danmark i gerne vil redde? Et reguleret Danmark uden de personlige friheder? Et indelukket Danmark der kun kan kigge tilbage på fordums præstationer?
Det vil jeg ikke, så derfor skal jeg STOLT sige at jeg vil stemme radikalt!

Foruden den personlige frihed har de radikale nok Danmarks bedste og mest sammenhængende socialpolitik. På mange måder selve beviset på at Social-liberalismen kan og vil fungerer!
Det vi bevæger os ind i i øjeblikket er et kontrolleret og autoritært samfund.

Hovedproblemet de fleste af jer har med de radikale er sikkert indvandrer politiken. I den sammenhæng vil jeg gerne belyse at de problemer der er med indvandrere, kommer fordi de i vid udstrækning lever i socialt belastede ghettoer. Faktisk har alle undersøgelser der er lavet på området (Inklusiv DF's egne!) vist at kriminalitetsprocenten i de udsatte områder er ligeså høj for danskere, som for indvandrere.
Den virkelige kamp vi burde tage er ikke en kamp mod en minoritet, eller en religion. Det er en kamp mod social elendighed på tværs af etnisk oprindelse.

Man bliver nød til at sætte sig grundigt ind i ting før man kan forsøge at løse dem. Den der Rindahlinistiske cowboyder tilgang duer ikke i realiteten, og det har de radikale (Danmarks sidste liberale parti) indset.

Hej gubbi bubble gum Nivann
Det er et debat forum der her, men ok. du skal have lov til at være Radikal, og prøve at gentage de radikales værdier.

"Faktisk har alle undersøgelser der er lavet på området (Inklusiv DF's egne!) vist at kriminalitetsprocenten i de udsatte områder er ligeså høj for danskere, som for indvandrere."

Det må du jo dokumentere. Alle andre undersøgelser viser det modsatte. Mon du har bind for øjnene.

"(Danmarks sidste liberale parti)"
Øj da, det er ikke god reklame.
Liberal er "hjælp til selvhjælp."
Grundtanken om, at alle er født lige. Om du er født i Hellerup eller Volssmose, så har du fra starten de samme betingelser. Vi har lige forudsætninger.
Om du når gymnasiet, så kan Hellerupfar supplere din SU med en lejlighed, medens Hassan i Volssmose ikke kan bidrage økonomisk til sit barn Ali. Ali må bo hjemme hos far og mor.
Når Hellerupbarnet med supplement hjemmefra tager videre på Universitetet, så må Ali hvis han er heldig også nå samme sted, med sine små midler.

Det er liberalisme grundtænkning.

Fra fødslen er vi alle lige - og dermed har vi samme forudsætniger for at komme videre i tilværelsen.

Men Det Radikale Venstre nærmer sig med uhyggelig fart bundgrænsen, hvis i ikke formår at fortælle folk hvad i mener.

De radikale har ET meget stort problem gubbi_the_great
Og det er at nå ud med deres holdninger til folket. Det virker meget forvirrende for folk. Som om de radikale peger i en retning, og så en anden. Sandheden er jo at de radikale har et komplekst parti-program. Et program der ikke kan opsummeres i et 2 min tv indslag.
Du nævner selv problemerne med hardcore liberalisme. D
et er naturligvis ikke den for liberalisme de radikale går ind for. Det er Social-liberalismen der er målet. I hardcore liberalisme ender man med en enorm underklasse og en meget lille overklasse.
Et af de mange mål med social-liberalismen er bevarelse af den personlige frihed, men samtidig at give alle mennesker det samme udgangspunkt (en funktionel folkeskole, og gratis uddannelse). Disse ting skal klares af en stat, men ellers kan den enkelte person have den frihed som man kan i hardcore liberalisme.

Mht. den undersøgelse af kriminalitetsprocent i udsatte områder er den god nok (jeg har ikke bind for øjnene). Jeg har dog ikke tallene må jeg tilstå, og orker ikke finde dem nu.
Det peger på at det miljø man bor i er langt mere afgørende for om man er kriminel eller ej, end etnisk oprindelse.
Hvilke teorier omkring hvorfor indvandrere er mere kriminelle har i da?

Det har jo altid været Nivann
en stående joke, at Det Radikale Venstre, mener det ene og så det andet.
Det Radikale Venstre ved du ikke hvor du har. Det kan du regne med.
Jeg tror, at Radikales Venstes vælgerkreds udgøres af en del forvirrede akademikerslæng. Et akademikerslæng, som gik lidt udover rammerne og endte i kollektiver, hvor det meste af natten blev brugt på, at diskutere livets værdier.
Vi er jo akademikere, men samfundet har jo også nogle svage.
Venstre og Konservative er hardcore liberalister.

Social-liberalisme ? eksisterer det begreb ? Ikke for K og V. Men måske for de radikale ?.

Du har ret, os menige dansker forstår jer ikke, men vi gider heller ikke bruge en times forklaring på, hvordan man kan være liberal og socialist samtidig.

Der har da været nogle knaldperler her på det sidste.
Damen med håndtaksen blev kuppet, shhhhh.
Margrethe Vestager sætter i ind som leder i stedet, øhhh undskyld jeg gaber.

Nå om alting er, så er dårlig omtale bedre end ingen omtale.
Uartige Simon Emil Ammitzbøll kommer jo hjem og i Kastrup vil han blive mødt af den samlede danske verdenspresse.

Så får vi se hvad i kan diske op med.

God vind.

nu er det bare sådan gubbi_the_great
at det tager lang tid at forklare noget så indviklet som hvordan man skal styre en nation bedst muligt. De radikale er en form for "den gyldne middelvej". Måden hvorpå problemerne kan løses klogest muligt, og ikke så pressevenligt som muligt.
Venstre og konservative er ikke længere liberalister. Al den lovgivning de får igennem er i hvert fald meget uliberalistisk.
Og social-liberalisme er faktisk et helt anderkendt begreb, og i makro-økonomiske sammenhænge har den været bla. været en del af løsningen på hardcore liberalismen siden børskrakket i 29.

Ved godt det kræver meget tid og indsigt at sætte sig ind i hvad de enkelte partier går og laver, men jeg synes det er vores pligt som vælgere (og på den måde indirekte, som magthavere) i et demokrati.

God vind til dig også!

Personlig frihed er udemærket Nok er nok
Mest mulig frihed for den danske borger. Men de fine hensigter går bare ikke når man har lukket bagdøren op for flere hundrede tusinde muslimer der bliver ved med at hente deres ægtefæller i hjemlandet. Trafikken er ensrettet. Det er en ren besættelse af vores land.

Sammen vender vi strømmen... Anonym
Som bamse sang.
Husk stem DF![:D]

Jeg er ikke enig Kartofl
Men sætter stor pris på at du bruge argumenter fremfor mudderkast som vi så ofte oplever i det her debatter

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=1436555

Jeg har dog lige et lille opklarende spørgsmål inden jeg skriver mine modargumenter til dit indlæg. Hvad mener du med at vi bevæger os ind i et "autoritært samfund"?

statens rolle gubbi_the_great
bliver større og større for den enkelte borger. Lovgivning der begrænser vores personlige frihed er mere og mere almindelig, og er af en eller anden grund blevet accepteret af befolkningen. 24 års reglen er et eksempel på et sådan lovgivning. Men VKO laver usandsynligt mange love og regler.

ahrr ... gubbi_the_great
Der er vel ingen større problemer med indvandrere hvis de selv kan arbejde og forsørge sig selv, enig?
Nu er det sådan at man ifølge EU reglerne skal havde arbejdet i et andet EU land for at kunne lave en familiesammenføring. På den måde har man jo vist at man er villig til at arbejde i vores samfund, og som vi alle sammen ved sker den bedste integration gennem en arbejdsplads.
24 års reglen blev lavet med det formål at stoppe tvangsægteskaber. Det formål er jeg ikke helt sikker på den opnåede. Jeg har ikke tal på det, men jeg ved bare at nogle blev tvunget til at gifte sig med folk der allerede boede i Danmark i stedet for. Til gengæld ramte 24 års reglen en hel masse af de forkerte! folk som simpelthen havde mødt en mand/kvinde i udlandet som de ville giftes med, men som de ikke kunne få ind i landet. Jeg mener nok at der idag bor 6000 dansk-udenlandske par i sverige som resultat af den regel.
Selv hvis man tænker på en lidt kynisk måde så er 12000 mennesker altså også skattekroner ud af vinduet.

Mig bekendt er der aldrig en nation i historien der er gået under fordi de har haft et for højt befolkningstal. Tvært imod.
Det handler om en bedre integration. Opløs ghettoerne, og få indvandrerne ud i villa-kvartererne hos den jævne dansker!

Det passer jo simpelthen ikke det du skriver Nok er nok
Reglerne om arbejde og selvforsørgelse prøver de jo at omgå på alle mulig måder, ligesom der fuskes med alder mm. Mellemøstens problemer med overbefolkning og løbsk befolkningsudvikling skal da fandme ikke løses her i vores land. Der blev indført et indvandringstop i 1973 og det skal fandme accepteres. Det er da fint at de gifter sig med deres egne, men der er ingen naturlov der skal sige at de skal bosætte sig i Danmark. De bør bosætte sig i deres hjemlande. Så kan vi rive ghettoerne ned og få opgraderet de forsumpede områder [:D][:D][:D]

Sikken noget vrøvl Nok er nok
Der er stort set ingen danskere der rammes af 24 års reglen. Derimod rammes alle af de massive skatter og de massive overførselsindkomster som indvandrerne malker det offentlige for. Se det er en indskrænkning af den personlige frihed, som VKO desværre fortsætter med. De røde vil dog indskrænke den yderligere med flere skatter.

Ikke vrøvl! gubbi_the_great
Der er virkelig mange par der lever i bla. Malmø pga. den regel. I mange tilfælde har den ene part allerede arbejde i Danmark.
Det med at indvandrene skulle få så massive overførselsindkomster er også en overdrivelse af dimensioner. Det er et af de skræmmebilleder hele den danske befolkning konstant er blevet bombarderet med i 10 år.
Hvis vi f.eks tager arbejdsløsheden, så var der i 2007 (og dette tal har jeg set på Danmarks statistik) 3800 mennesker der var arbejdsløse hele året. Et helt ufatteligt lavt tal. Altså er der ikke nogle større problemer på den konto.
Nej det der i virkeligheden dræner den danske økonomi er diverse pensioner og efterløn. Tilsammen står disse poster for 120 mia kr årligt. Men der er ikke rigtig nogen der tør pille ved efterlønnen fordi det er en for stor vælgergruppe man rammer.
Vi har i de seneste år haft en enorm mangel på arbejdskraft. Så giver det jo ingen logisk eller økonomisk mening at folk vil have sendt befolkningsgrupper UD af landet. Det mest fornuftige at gøre var at forsøge at få det bedste ud af de folk vi har i landet allerede.

Men sandheden i denne sag er vel at den danske befolkning ikke længere handler ud af fornuft. De (vi) handler ud af frygt. Frygt for alt det fremmede der ikke plejede være i vores samfund. Frygt for en religion vi ikke rigtig forstår, og frygt for fremtiden. Det sjove er at det ikke burde være os, men indvandrene der burde være bange. Det er dem der ligger for had her i landet. Ikke os.
Procentdelen af racister hos danskere og indvandrere er sikkert den samme, men dansk racisme er bare farligere fordi vi er i overtal. Frygt kan få folk til at gøre forfærdelige ting, så for guds skyld Danmark, BRUG HOVEDET.

myte på myte... gubbi_the_great
Altså hvis reglerne om at være selvforsøgende overhovedet kan omgås er det jo regeringen der har sovet i timen (ville ikke overraske mig). Men hvorfra ved du at indvandrere KONSTANT forsøger at omgå reglerne? Har du hørt det fra dem selv, eller er det bare endnu en af de mange ekstra-blads-kolonihavehus-fascistiske-fordomme?
En anden røver er at overbefolkning skulle være problemet i mellemøsten. Den hopper jeg ikke på. De ville være i flæsket på hinanden dernede om der kun var 100 personer tilbage på hele sub-kontinentet. Problemer med relativt nye nationer (oprettet efter koloni-tiden), og oprettelsen af den israelske stat vil stå for vold dernede i mange år endnu, frygter jeg.
Til gengæld synes jeg IKKE det er acceptabelt at "de gifter sig med deres egne". Det mener jeg er med til at sinke integrationen gevaldigt. Jeg mener ikke at en dansk etnisk indvandrer fra mellemøsten skal have hentet en brud/gom op fra deres hjemland. Det mest optimale ville faktisk være hvis de fandt sammen med en etnisk dansker, men håb får jeg nok ikke indfriet lige med det samme. Jeg er enig i at man skal have stoppet de tvangsægteskaber, men 24 års reglen skød alt for meget med spredehagl, og ramte rigtig mange den ikke skulle havde ramt.