De sk.... bananfluer

De sk.... bananfluer jessebel
Nogle der har et godt og effektivt råd til, hvordan jeg får udryddet de satans bananfluer?

De kommer ligeså snart jeg har frugt i skålen, juice i glasset osv.

Jeg sørger for at gøre rent og kattemaden står i et skab (tørkost), men ikke desdo mindre har jeg masser af bananfluer i køkkenet - primært omkring kattemaden - og i stuen ved frugten og mine 2 planter, så det er jo ikke fordi jeg har en botanisk have!

Forstår det ganske enkelt ikke og de er MEGET irriterende!!!!

skyl glassene fifty
Hvis du venter med opvasken, så er det en god ide at skylle alt...at lade et glas med rester af juice stå er ikke så smart....ej heller er det smart at lade bananer ligge i en frugtskål mere end et par dage....

De kan Anonym
godt holde til i dine planter. Så kan du gøre nok så meget rent og holde alt mad inde i skabe og skuffer. Bananfluer har intet med mangledende rengøring at gøre som der står i Ask Alex. Jeg gør nemlig TIT rent og havde alligevel glæden af dem et stykke tid indtil jeg smed alle mine planter ud.

Opvask og frugt jessebel
Jeg vasker altid mine ting af med det samme. Har aldrig opvask stående og det frugt jeg har, er frisk frugt. Så snart det viser tegn på at være blødt, har pletter eller lign., smider jeg det ud.

Det virker mere som om, at bananfluerne "opholder" sig omkring kattemaden!

Mine katte får frisk mad og vand hver dag, så det er ikke fordi der står resten i flere dage!

Ja det har jeg hørt jessebel
Men jeg har altså kun 2 planter i vindueskarmen i stuen + en Aloe Vera.

Men skal ikke kunne sige, om det er dem de er tiltrukket af!?

Prøv Anonym
at sætte planterne et andet sted hen så for at se om fluerne flytter sted..

Du ser sød ud :o) bananmanden Jimmi
Hvis det er dig på profilen??

Elway undercover

Rå kartofel azteker
Et godt gammelt husråd lyder på, at lægge en skive rå kartoffel oven på jorden i alle dine potteplanter dette skulle få bananfluerne til at flygte. Prøv og find ud af om du har samme held som jeg!!!

nej.... hold da K...
..... det er hende yngre søster......

Jeg syntes bstemt anonym q
at mit hjem er meget rent og pænt, men alligevel havde jeg det samme problem som dig. Prøvede alt for at slippe af med de små dumme fluer. Min veninde sagde: søde det er afløbet de kommer fra og en to tre kom der klorin i dem og tro mig fluerne er helt væk... Måske dette ville hjælpe dig også.. SS

Tusind tak... jessebel
...for alles jeres gode råd, jeg vil straks gå i gang med at hælde klorin i afløbet og lægge kartoffelskiver i mine potteplanter :o)

Tak... jessebel
...for kompli.

Ja det er mig, jeg har ikke for vane at bruge andres bill.

bananfluer Dorteschmidt
stil er stort vinglas frem med lidt vin eller saftevand, kom to dråber opvaskemiddel i så overfladespændingen forsvinder, så drukner fluerne. kattemaden skal i en lufttæt beholder og frugten opbevarer du i en megetkølig rum i en lukket kasse. hold rent i køkkenet og hold mad i køleskabet og i skabene i lukkede beholdere. nul madrester i køkkenet.
venlig hilsen dorte schmidt