De svære relationer

De svære relationer stedsøster
Via facebook får jeg pludselig kontakt til en stedsøster jeg ikke har set i 16 år. Efter et par brevudvekslinger, slår det mig pludselig at vi har en fælles søster, som hun ikke har set i 16 år. Deres far gav afkald på min halvsøster da hun var to, han drak og kunne ikke opretholde kontakten. Min halvsøster ved at hun har en anden biologisk far end ham hun er vokset op med, men det er ikke noget der bliver snakket om. Om hun ved hun har en halvsøter og en halvbror ved jeg ikke.

Min stedsøster fortæller mig at faderen nu ligger for døden og er plaget af at han har en datter han ikke får sagt farvel til.

Jeg tænker ikke så meget på faderen, men mere på min halvsøster. Skal hun have chancen for at sige farvel...for at møde ham. Skal hun have chancen for at møde hendes halvsøster- og bror? De vil gerne møde hende.
Skal det her overhovedet nævnes for hende??
Jeg ligger inde med en viden jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til...

Det kan du vist roligt kalde svært dulkis
- men prøv at vende den om. Ville det ikke være mere problematisk at du holdt mund, når det kommer frem engang - og det gør det vel i skifteretten, end du gav hende de faktuelle oplysningerne, så det er hendes egen beslutning og hun vil se sin far?

Er ikke ajslebor
i tvivl..
Din stedsøster skal selv ha`lov til at tag beslutningen om et evt. møde..Når hun en dag får det af vide, vil hun måske blive skuffet, eller ked af, ikke at ha`nået at sige farvel..Måske er hun ligeglad, men så har hun fået muligheden..
Jeg har selv mistet et nært familiemedlem, som jeg ikke fik sagt farvel til, og bagefter blev jeg vred, på den person som ikke havde fortalt, hvor alvorligt det stod til..
Jeg håber du finder en løsning, I alle bliver glad for..

[:)][s]