De uforklarelige hændelser...

De uforklarelige hændelser... Lizette
På p3 kører de et program med, folk der kan rigne ind og fortælle ting de har oplevet om som de simpelthen ikke kan forklare hvordan er sket - altså populært sagt, såøgelseshistorier.

Jeg har kun én gang oplevet at høre stemmer, men that´s about it. Har ikke oplevet andet end det.

Hvad har du oplevet, som du ikke kunne forklare hvordan skete - noget der evt gjorde dig lidt bange eller fik dig til at tvivle op, om det overnaturligee rent faktisk er en større del af vores hverdag end vi selv tror ??

Da min.. dr100
eksmand døde skete der pludseligt mærkelige ting hjemme hos os (jeg er mor til hans 2 børn).

Bl.a. synes elektriske apperater at have fået sit eget liv, og tændte og slukkede af sig selv i et væk.

Og jeg duftede ham tit, som om han stod lige ved siden af mig - skete oftest i mit soveværelse.

Da min ældste datter (på det tidspunkt 9 år)uopfordret fortalte mig, at hun tit kunne fornemme og dufte sin far, kontaktede jeg en "sagkyndig", der kunne fortælle, at en bestemt ring, som jeg havde fået, da han døde, og som lå i et skab hos mig, forbandt ham med denne verden.

Jeg skyndte mig at skille mig af med ringen, og siden har der ikke været noget.

overnaturlige ting, ukrikka
Det lyder godt nok ,som et "sagn fra gamle dage"!!!

Men jeg kan naturligvis ikke afvise , at der er mere mellem himmel og jord.

Har du andre gange oplevet noget mystisk, for mig bekendt er det ikke alle, der har den "evne" at kunne modtage signaler fra "det ukendte"???

Uforklareligt SSS
Jeg havde en hændelse, som jeg ikke kan forklare ved sund fornuft. Den 2. juni 1997 skulle jeg til eksamen som maskintekniker. Jeg var ret forberedt på det, idet jeg havde meget styr på alle tingene. Alt gik ret fint i løbet af formiddagen og omkring kl. 11:45 får jeg et såkaldt"black-out". Jeg kunne slet ikke tænke og løse opgaverne. Det varede i ca. 15-20 minutter. Derefter begyndte hukommelsen at komme tilbage igen og jeg løste resten af opgaverne. Man skulle tro, at jeg ikke kendte svaret til den pågældende opgave, men det, der sker, da jeg kommer hjem, er, at jeg får at vide af min kone, at min kusine havde haft ringet og fortalt, at min var døde omkring kl. 11.30 samme dag. Min far havde kræft i prostataen og han blev kun 61 år gammel.