De værste og bedste partier

De værste og bedste partier Anonym
Den anden dag fortalte min lærer at hans hadeparti nummer et er DF efterfulgt af Radikale. Har I et bud på hvorfor han hader Radikale der efter min mening er Danmarks for øjeblikket mest økonomisk ansvarlige parti? Hvad er i øvrigt jeres top ti-liste over partier i Danmark hvor det værste er placeret nederst og det bedste øverst?

FUT: debat->Vittigheder Anonym
"Radikale der efter min mening er Danmarks for øjeblikket mest økonomisk ansvarlige part"

[:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D]

Pas da lige på med sådan en uanmeldt joke, vi er jo nogen med dårligt hjerte [l]

hvordan hænger det sammen mig selv
Det må du lige uddybe lidt nærmere. At De Radikale skulle være Danmarks mest økonomisk ansvarlige parti. For mig at se står De Radikale for øgede skatter og afgifter og åbne grænser så dette lille svingdørsparti kan hente stemmekvæg til landet på skatteydernes regning. Dette fjollede parti har ikke engang en løsning på de alvorlige integrationsproblemer som de selv har været med til at skabe.

hvorfor trunte1970
spørger du ham ikke, hvad han mener?

Skolelærere er SF'er Gert Basborg
Jeg ved ikke hvorfor.

Jeg erindrer 1968, da jeg gik i 3. eller 4. klasse, og der skulle være valg. Vi børn var nok mest optaget af, at det gav en fridag fra skolen, men lærerinden ville nu alligevel fortælle os noget om, hvad politik gik ud på, og hvad de forskellige partier stod for.

Stemte man SF, blev der ikke krig.
Stemte man radikal, blev der måske krig.
Stemte man på en af de resterende partier, blev der krig.

Det endte så med, at den radikale Hilmar Baunsgaard blev statsminister.

Det var det kunne blive til. Men bortset fra den ene smutter, var hun sgu den bedste lærer jeg nogensinde havde i folkeskolen.

de skolelærer mig selv
er ikke hvad de har været, det er marianne jelved et godt og skræmmende eksempel på.

De radikale var engang komododragon
et fornuftigt parti.

Idag har partiet i den grad udviklet sig ud af en tangent sammen med det den kulturradikale avis politiken.

Indvandrerpolitiken er blevet de radikales vigtigste tema og det ser ud til at det for mange radikale bare går ud på at mene det stik modsatte af hvad ærkefjenden Dansk Folkeparti mener, siger og gør. Det er ligemeget hvor tåbeligt det er, bare det er modsat Dansk Folkeparti.

Det har fået partiet til stå isoleret tilbage med 90'ernes berøringsangste og handlingslammede integrations- og udlændingepolitik. På det punkt har partiet befundet sig i en slags tidskapsel siden 2001 imens meget har ændret sig i verden udenfor.

Radikalernes store optagethed med at føre den mest ufolkelige og mest upopulære udlændingepolitik muligt, gør også at de efterhånden hverken kan samarbejde til hverken højre eller venstre.

Så siger du at de radikales økonomiske politik er den mest fornuftige. Nu er jeg ikke økonom så det er jeg ikke den rigtige til at vurdere, men jeg har dog set et tendens til at radikalerne bare plabrer de økonomiske vismænd og andre eksperter efter munden. Flot nok, og sikkert yderst fornuftigt - men nu kan der jo være enkelte tilfælde hvor eksperternes formaninger ikke stemmer overens med hvad der er ønskeligt eller praktisk muligt. Her finder jeg det betryggende at have politikere med egen vilje siddende fremfor pseudointellektuelle nikkedukker.

Det fører mig så til det næste. De radikale har med stort held formået at omgære sig med en eller intellektuel aura, som får håbefulde mennesker til at tro at omverdenen betragter dem som enormt kloge når de kan afsløre at de stemmer radikalt (og læser politiken).
Et par firkantede briller i tykt hornstativ, en bemærkning om at man stemmer radikalt, en politiken og en café latte liggende på cafébordet foran en selv mens man sidder eftertænktsomt med benene over kors ... jamen ved du hvad - det er lige før de ringer fra bruxelles og det hvide hus for at bede om gåde råd[:D][:D]

De radikale skulle måske overveje om ikke de har bedre held i modebranchen end i politik[:)]