De vejer altså for meget , et stort samfunds problem.

De vejer altså for meget , et stort samfunds problem. mandaabenraa
Morgenmaden skal passes , ellers så kan det give problemer med vægten.
Pasta og ris feder 4 gange mere end kartofler.

Vi skal, lave maden på en bestemt måde , og handle ind på en bestemt måde.

Vi skal gå mange km. hver dag , og bruge meget tid på et kondi center - det passer ikke altid sammen med et arbejde som skal passes - træt når det er fyraften.

Mange mennesker vejer for meget - chikane og tilsvining , er noget af det de mennesker skal opleve hele tiden ( meget hårdt psykisk ).

De kan jo " bare " gå på slankekur - så nemt er det nok ikke altid.

Ugebladene med god mad opskrifter - og så er det slankekure.

Det er ikke nemt at være menneske.

Slanke eksperterne finder på noget nyt hele tiden.

nej, det er rigtigt anonym
Jeg er helt enig...det er ikke let.
Min mening om hele hysteriet omkring slankekure er, at der ikke burde være noget der hed en slankekur. Det kommer ikke til at virke.
Det skal hedde 'kostomlægning' eller 'ændring af levemåde'. Følger du en kur, så indebærer det, at den på et tidspunkt skal slutte. Her vil 99% falde i og ryge op på startvægten, eller endnu længere op.
Det gælder om at rydde op og ændre måden at spise på i stedet. En hård kur gider du ikke følge, og nederlaget hvis det går galt er meget værre end det at være overvægtig.

ja det... janettsinead
...kan godt være, men vil man tabe sig er der KUN den ene vej... Motion, masser af vand og frugt... Jeg havde også svært ved at få 1 times motion til at passe ind i min hverdag og mit arbejde, men nu gør jeg det simpelthen om morgenen lige når jeg er stået op - det er lidt hårdt i starten, men på sigt får man mere energi og de små grå fungerer også bedre på arbejdet... Jeg er i svømmehallen 1 time hver morgen (fra 6-7), 5 dage om ugen... Og skulle man en enkelt dag falde over en lille pose slik eller lignene gør det heller ikke vildt meget når man motionerer, bare dte ikke er hver dag... Og skal man på ferie en uge - 14 dage er det hurtigt at komme ind i rytmen igen bagefter...
Det har ihvertfald hjulpet på mig...

Det er jo glimrende motionisten
- hvis man kan vente med at møde til op ad formiddagen.. ....

Ja selvfølgelig er du for tyk diætisten
du sidder jo her og hænger hele tiden. Nu har du ferie - løb en tur fedebollehansen, du har godt af det.

Tabte du dig, gik en del af dit brok nok også over.

Ja du skulle bare vide Astronauten
Det er lidt svært her oppe på ISS, vi kan jo ikke så let træne, men det har jeg måske heller ikke brug for, for jeg er tilsyneladende først nu begyndt at forstå min egen styrke, siden jeg kom op i rummet. I går skubbede jeg til køleskabet som fløj ud i rummet (eller også var det mig selv der fløj afsted, det er lidt svært at vurdere i svævende tilstand). Så hvis der er nogen der finder et køleskab i deres køkkenhave, så er det sikkert mit!

næ... janettsinead
Jeg møder halv 8 - det er da ikke op af formiddagen...

Hmmm... janettsinead
...mon ikke du skulle lære at snakke ordentligt til andre mennesker?? Hvis du synes det er et latterligt emne eller sådan noget - så lad være med at svare - der er ingen grund til at svine folk sådan til...