Devil

Devil sexet
Kender i det, man møder verdens sødeste kæreste. Hun er en ren djævel i sengen. Jeg formår at indfri forventninger til hende og mer til.

Af samme grund bliver vi så meget forelsket. Ret hurtigt viser der sig at hun også er en ren djævel uden for sengen.

På grund af at vi passer så godt sammen i sengen, bliver man sammen længere end man skulle have gjort. Sex er godt, men ikke alt, så til sidst går vi fra hinanden. Næsten uden at vide at det var forbi, dyrkede vi så hed sex med hinanden hver dag i en hel uge,inden vi gik fra hinanden, for at få det sidste med.

I dag ses vi så ikke mere, men i imellem savner jeg stadig den vilde hede sex med hende. Tror også at hun savner mig på det område.

ja da susannenif
Det kender jeg rigtigt godt enda.
Havde engang en kæreste som jeg tændte helt vildt på. han var nok den mest sexede fyr jeg nogensinde har haft. Vi dyrkede det hedeste og frækkeste sex jeg nogensinde har prøvet - og det var faktisk indimellem lidt grænseoverskridende - nærmest som at være med i 9 1/2 uge.
desværre var der andre ting jeg ikke kunne lide ved ham og det endte da også med at jeg droppede ham til sidst.

Og ja, jeg savner også det sex vi havde - og har desværre aldrig siden mødt nogen som jeg har fået det sådan med igen - øv.

Det er ikke engang løgn susanne.larsen
Jeg har også mødt MANDEN i mit sexual-liv.. for at miste ham. Men DAMN det var GODT, for godt til at beskrive, og alle de der kommer efter ved heldigvis IKKE hvad de skal leve op til '8i min indre verden)

Lad være med at tale om det dulkis
Det er jo ikke til at holde ud - det er et overstået kapitel - men jeg vil stadig huske ham, den dag jeg sidder på plejehjemmet.

Jeg har ingen kontakt med ham mere, men jeg ved altid hvor han er.

du har ret sexet
Det sjove af det hele. Hendes krop var på ingen måder køn. Det var mest måden hun skreg på, når hun kom. Så jeg blev altid ved til hun kom.

De fleste mænd vil nok kalde den for grim. Man måtte så ikke røre hende dernede lang tid efter, det kunne hun ikke klare.

I den tid jeg kendte hende havde vi aldrig det der hedder et pligtknald. Jeg tror ikke at vi nogensinde har haft en elskov under de 1½ time. Jo det savner jeg meget.