Deadlock - ikke erfaring ingen jobs - ingen jobs så ingen erfaring

Deadlock - ikke erfaring ingen jobs - ingen jobs så ingen erfaring cand.comm36
Jeg kan se i alle de jobannoncer der er direkte relevante for mig, at jeg har noget svært ved at komme til fadet. Det er jobs hvor man skriver man godt kan bruge en cand.comm med et par års erfaring og at man er en rutineret skribent.

Der er rigeligt med ledige cand.comm'ere og journalister så jeg er jo ligesom nød til at gøre noget for at komme øverst i bunken af ansøgere.

Jeg bør blive (en del) bedre til at skrive, men et journalistkursus kan man først få betalt af AF, hvis man har en arbejdsgiver der siger ja til at ansætte en. Og det gør de jo nok ikke, når de kan få en anden der kan skrive godt og meget fra dag ét.

Så har jeg tænkt på bare at gå i gang med at skrive selv og øve mig på den måde, men det virker formålsløst at skrive for at skrive.
Jeg søger med andre ord ideer til steder/organisationer man kan skrive for, hvor det giver mening.

En ven forslog at skrive for AOK eller andre steder. 'Lønnen' er at man får betalt entrebillet m.m. til de steder man anmelder.

Jeg synes dog ikke det lyder særlig meningsfyldt at skrive for AOK for fadøl m.m.

Jeg leder derfor efter ideer til, hvordan jeg kan blive (meget) bedre til at skrive nyhedsbreve, pressemeddelser etc. og opnår rutine i det.

Har du nogen ideer tli hvordan jeg kan blive bedre til at skrive. Jeg vil gerne arbejde med pressearbejde og har kun en beskeden erfaring som politisk rådgiver at trække på (frivilligt arbejde)


____


Jeg har ikke brugt mange år på universitetet for at gå med aviser eller dele burgere ud, så jeg VIL bruge min uddannelse - koste hvad det vil.

Jeg bliver målløs over at vi har et samfund, hvor lærervikarer, handicapmedhjælpere, postomdelere og skotøjsekspedientere har akademiske grader. De ressourcer bør virkelig bruges bedre. Men det kræver jo at nogen vil og tør investere i folk.

Jeg er fleksibel i forhold til hvilke opgaver det er - bare det har noget med kommunikation at gøre på kandidatniveau ;)

hvor i landet, Nulleihullet
kommer du fra - hvad er geografisk muligt for dig? JP kan altid bruge dygtige researchere. Du skal bare blive ved med at møde op ude hos dem.

Jeg er målløs! Smitty
 
Du vælger at tage en uddannelse, hvor du på forhånd ved at der er en del arbejdsløshed  -  men da det er din interesse, så gør du det alligevel.
NU kommer du så og mener at samfundet endnu en gang skal finansiere en uddannelse for dig  -  fordi den du har ikke kan bruges!

Undskyld! men det er ikke samfundets problem, at du har truffet de valg du har.  Det er dit eget ansvar - og det må du affinde dig med.

Det er noget meningsløst pladder, at du mener du er bedre end andre  -  og at du er for "fin" til jobs som Postbud, Ekspedient, etc.  Det er da en hån mod de mennekser, som arbejder  -  fordi de er ansvarsbevidste!

Hvis du selv mener du er så dygtig - så kunne du passende søge arbejde som lærervikar!  Så kan du jo lære ungdommen at formulere sig!
 

En anden metode Bimmer ILP
Du kunne oprette din egen blog!

Du kan finde links til flere gratis
blog's på google.dk.

Eks. http://www.blogger.com/start

Hey nobrain.. cand.comm36
Der var ret god beskæftigelse da jeg startede på studiet, men tiderne skifter.

Fuck, hvor er du stupid at antage at fordi man er arbejdsløs, så er det fordi man har valgt at tage den forkerte uddannelse. H

Hvis vi uddannede flere/for mange læger end der er brug for vil der jo også være arbejdsløshed blandt læger.

Det handler om udbud og efterspørgsel - ikke om hvilken uddannelse man tager.

Brækker mig over din selvretfærdighed...

Tak for tippet.. cand.comm36
Jeg bor i kbh. Måske lidt langt til Jylland, men der findes sikkert researchjob herovre også jo. Men mit udgangspunkt er nu at blive skrivende cand.comm'er, da det er det som de efterlyser i jobannoncerne. De efterlyser ikke researchere der er cand.comm'ere

glemte at sige.. cand.comm36
at jeg skam har været lærervikar som supplerende indtægt, men jeg må ikke mere være ansat for akassen, da der ikke er timer nok og jeg derfor skulle aktiveres.

Takker - god ide cand.comm36
med en blog, men jeg mangler nogen at skrive for. Papir, blogs m.m. har vi nok af... Det er rigtige opgaver for rigtige penge jeg vil kvalificere mig til og så tror jeg den bedste vej er at vise at man har været i stand til at gøre et godt stykke arbejde for nogen andre som har rigtige opgaver i det mindste-

Catch 22 Løntilskud29
Ja, vi er en del i samme situation. Ingen erfaring ingen job. Derfor slaver jeg i øjeblikket i en løntilskudsstilling for at få erfaring. Men nok om det.

Hvis jeg var i dine sko, ville jeg gribe enhver chance for at skrive for nogen. AOK er en god mulighed. Der sikkert også andre steder på nettet der kan bruge gratis arbejdskraft. Hvad med scope.dk?

Ellers prøv at se på http://frivilligjob.dk/. Det kunne være der var noget med PR, events eller skrivende medarbejder.

Alene din overskrift ..... Smitty
 
..... afslører dit sande jeg!

Stor dreng har lært kommunikation! Kan selv finde ud af at kalde mig for "nobrain" fordi jeg ikke giver dig ret.
Dygtig dreng! Ikke særlig moden - og er åbenlyst ikke kommet udover bandealderen. Tsk. Tsk.

Dine sammenligninger med andre uddannelser er barnlige; og beviser på hvilket niveau du stadig befinder dig. Det er altid de andres skyld - og ikke mindst samfundets!

Du skal aktiveres - hvor er det dog synd for dig!
Du er jo højt hævet over alle andre - fordi du har gået på universitet! Tsk. Tsk.

Er sandheden måske nærmere, at du i virkeligheden ikke gider arbejde? At du i virkeligheden føler dig højt hævet over andre?

Næste gang du føler dig foranlediget til at tilsvine et andet menneske, så må du hellere sætte dig ind i deres baggrund først!

Et arbejde til dig Bimmer ILP
http://jobnet.af.dk/jobbanken/SeAnnons/SeAnnons.aspx?iPlatsannonsID=1690036&iPlatsAnnonsTyp=4&iZoneID=0&iLanID=1