Debat eller ingen debat!

Debat eller ingen debat! symbiosen
Jeg har set!

Hvad har jeg set?

Jeg har set mange debattråde - hvor der virkelig er gang iden?

Men af en eller anden grund - så dør debatten!

Kan det være pga. en enkelt " profil " sletter sine indlæg og tråden virker " meningsløs? "

Det virker som - man skal man sabotere, al information der kommer fra VKO!

Kan nogle give - et fornuftig svar på dette?

Du har helt ret vanallan
men hvad kan forvente af en venstrefløjs pædofil??

Der bliver sorteret kaiogkaren
eller skal vi kalde det censur?

Hold dig... skjerris
fra debatter med dem, du har dårlige erfaringer med!

Hold op med at oprette tråde om dem du ikke bryder dig om.

De bliver vel kun ved, så længe de får opmærksomhed?

temmelig meget veninden
mere end der kommer fra dig.

Argumenter ljs
dem i hjel.
De har ikke langt tilbage.
En løgn må ikke blive virkelighed, blot fordi den gentages af Lady og Modild.

måske men hellere vanallan
det end være pædofil eller at forsvare en pædofil

Helt ærlig dulkis
Der er to ting lige i dit svar jeg ikke helt fatter.

For det første sammenligningen. Der er en verden til forskel på hvad de to kvinder står for. De er måske nok orienterede i samme retning, men når det er sagt holder al lighed op

Ladyen ser det som sin fornemmeste opgave at pisser så mange af Jer som muligt af - og man må give hende at succesen ingen ende vil tage.

Men Modild - Modild er noget helt for sig selv herinde. Altid velfunderet, altid sober og imødekommende. Argumenterende til et 13-tal. Prøv da for pokker at læs hendes indlæg. De er tiden værd.

Det er da dumt at lade gode ting glide væk pga ens egne fordomme. Og er det i virkeligheden ikke dem vi gerne vil have skubbet lidt på, siden vi hænger herinde. Jeg er utroligt glad for hun er her, og Ladyen læser jeg - og kommenterer, hvis jeg ser andet en provokationer.

Jo der er en ting mere, de har tilfældes, de er begavede og de kan stave og bare det i sig selv, gør måske at nogen får dem "blandet sammen" - men læs deres indlæg og se selv forskellen.

Det er en ynk! modild
Må jeg gøre opmærksom på, at dette er et debatforum. Hvis det skal give mening at deltage, er man lidt nødt til, at smide noget ind, som andre kan forholde sig til.

Dit underforståede budskab er der intet i what so ever. Hvad er der galt med dig... og mange andre her i dette solrige landskab?

Jeg vil ikke afvise, at nogen kan finde det interessant, at sludre om andres tilgange til debatten, men det her er et sygeligt eksempel på en udpræget offermentalitet. Hvor er det synd for mig, at der en eller anden debattør, der sletter sine indlæg.....tag jer sammen. Hvis der er noget man ikke kan holde til, deltager man bare ikke, for satan da.:)

Jeg læser f.eks. ikke indlæg med en forurettet tone, der alene smider et link ind til en eller anden bevidstløs avisartikel uden at der er en personlig stillingtagen. Simpelthen fordi det ikke er en debat.

Nogle navne læser jeg slet ikke, medmindre jeg aner, at der for en gang skyld er lidt kød på det.. o.s.v. men jeg opretter sgu ikke t indlæg, hvor jeg lader mit tyndskid flyde og mit maveonde fylde hele lortet.

Hvis man skal komme efter andre, skal der argumenter og ikke en latterlig følelse til, med mindre man alene udtrykker sin følelse. Det er når man føler noget og så sviner andre til, at man har sluppet grebet om debatten, og man er da overgået til ren chat. Fred være med det, men dette er altså et debatforum.

Debatten dør siger du.... hvor? Kan du give et eksempel?

Du tillægger ady’en en masse elendighed, ikke fordi hun af uransagelige grunde vælger at slette sine indlæg, men alene fordi du og andre ikke kan argumenter mod hendes indlæg. I har nu dygtigt bygget en række latterlige myter op om hende... tsk det er ren børnehave for fanden da, I er til grin, kan ingen se det?:)

Og nej , ingen kan give et fornuftigt svar til dit indlæg, ganske enkelt fordi, der ikke er noget at forholde sig til.:) hahaha tag dig sammen.

Tag dog et eksempel fra Lady’ens indlæg, og gå i kødet på det helt konkret, og stop så den ynkelige selvmedlidenhed.

V.H. Modild

:):):) modild
wow du har det ikke godt huh?

Jeg ser frem til dine argumenter.:)

Tag det nu roligt, jeg har f.eks. rigtig langt igen bette ven.) Og jeg er bange for, at hverken du eller de andre knaldperler kan ændre meget ve det.:)

I stedet for disse selvmedlidende udtryk, kunne det være rart, hvis du og andre løftede intentionerne med, at argumentere mig ihjel.

Om ikke andet, ville vi da have en debat, eller hur?

V.H. Modild

Hvor er det synd modild
Du er da ikke alvorlig, huh?

Censur? :) hahaha for satan da.

V.H. Modild

Du er lidt dum ikke? modild
Du om nogen lever på en løgn, eller rettere sagt, du lever på en myte, du selv i dit vanvid har kreeret.

Det er jeg fuldstændig kold i en vis legemsdel over, men dit vanvid og enorme mindreværd ser ikke godt ud, når du sådan konstant som dit eneste bidrag i dette forum kalder en anden debatør pædofil.

Jeg minder om, at jeg er bekendt med den debat, jeg ved hvordan det enfoldige vendte det hele til det du nu lever på. Du er ynkelig og ikke spor sympatisk.

Inden du og andre farer i blækhuset, vil undertegnede orientere jer om, at jeres skriverier er barnemad for mig, at bruge til at dokumentere, at I er alt ulækkert mellem himmel og jord. Og hør her! Jeg behøver end ikke, at gribe til overgreb på jeres tekster.

Hvis man vil, kan man miskreditere stort set alle. Men at have noget at have det i, er noget andet.

Så her til sidst, kunne jeg spørge dig, vil du gerne se, hvor hurtigt du kan blive ked af det?

PS: Det irritere mig, at skulle bruge lidt ekstra tid på en nød som dig, men jeg synes til gengæld, at du er usympatisk nok til, at jeg vil give dig en lærestreg. Du skal bare sige ja tak.:)

Knaldperle

V.H. Modild

Det "ja-tak" kommer aldrig dulkis
det tør han simpelthen ikke.

Men vent og se, nu kommer der svinske indlæg der vil noget - unlogged

Jeg kan af gode modild
grunde ikke afvise, at du har ret.:)

Det er jo irriterende, at åbne et indlæg, og så er der intet andet end tynd mave, endda ubegavet.. det tager jo noget af fornøjelsen, medens det stiller nogle alvorlige spørgsmål ved den mentale tilstand i riget.:)

V.H. Modild

fremmedord for dig ljs
Argument.
Men skældsord - se bare dit eget indlæg.

hahaha modild
Du kan starte her:

"En løgn må ikke blive virkelighed, blot fordi den gentages af Lady og Modild."

Nu afventer jeg, at du ikke kun beskylder mig for at lyve, men rent faktisk peger på en såkaldt løgn fra min hånd.:) Uhmm... nu bliver det sgu svært huh? hahahha

Vi kan alle sige noget ufordelagtigt om andre, det er ingen sag. Men kom nu du brave gut, lad mig høre hvad du har at byde på... :)

Skal vi vædde? Der sker ikke en fjærtens skid hahahaha hvor er I patetiske.

V.H. Modild

er du brun omkring munden? ?????
????

Læs lige ljs
Soldebatreglerne. Der falder du også i.
Jeg holder øje med dig og skal komme tilbage med eksempler.

Debat. skjerris
Jeg må nu give "symbiosen" ret i, at hvis debattråde slettes blot fordi indlæggene ikke "passer" debattøren bag oplægget, er det dårlig stil.

En debat er i min Verden en udveksling af meninger i en sober tone med respekt for hinandens forskelligheder.

Som du selv nævner, er et indlæg, som bare består af et link, ikke en debat. Vi kan alle læse/se mediernes udlægning. Her på SOL er det vore meninger, som tæller.

Enig, men modild
som du skriver:

"Jeg må nu give "symbiosen" ret i, at hvis debattråde slettes blot fordi indlæggene ikke "passer" debattøren bag oplægget, er det dårlig stil."

Jeg fastholder, at det er uransagelige grunde eller årsager, til at de bliver slettet.... vi ved jo dybest set ikke hvorfor, uagtet jeg har læst et indlæg, hvor Lady'en skrev, at hun slettede fordi der var for mange dumme bemærkninger, eller sådan ca, i den stil. Men det betyder jo ikke, at det gælder for alle indlæg, hun vælger at slette? :)

Men at antage noget uden at vide det, og ophøje det til en sandhed, er ikke kun problematisk, det er vildt barnligt.:)

Men ellers er jeg enig i din betragtning.:)

V.H. Modild

Glimrende modild
V.H. Modild

Årsagen... skjerris
kender vi ikke, men hvis nogen har erfaring med, at det sker ofte, kan man vel ikke fortænke dem I deres holdning.

De behøver naturligvis ikke delagtiggøre andre i deres mistanke. Vi er forhåbentlig alle i stand til at danne os vort eget indtryk!

Det skulle man modild
jo mene ja.:)

V.H. Modild

begavet svar Veninden
efterlyses

Findes et HabiBib
. . fornuftigt svar mon :-?

Det er da godt - Modild! symbiosen
Du har som altid - misforstået budskabet!

Men jeg vil da gerne skære det ud i pap - hvis det skulle hjælpe?

Vi siger du opretter en tråd - mange i det Solrige landskab blander sig - som det bør og gør, og jeg lægger en kile ind - mellem dig og en kommende debattør - bare sådan lidt strategisk, hist og pist....

Når så tråden er godt fyldt - og du har skrevet dine sædvanlige A4 indlæg - sletter jeg lige alle mine " kiler " og din tråd vil nok virke - en anelse meningsløs?

Mener jeg har læst nogle af dine debatoplæg - som netop er ødelagt, af denne form for " debat ".

Du må endelig rette mig - ingen er fejlfri - næsten!

Kølige råd! symbiosen
Jeg blander mig heller ikke i " dennes " tråde længere - af selvsomme årsag!

Chance. skjerris
Jeg holder mig også bevidst fra nogle debattørers indlæg.

Men jeg er et par gange blevet positivt overrasket, når de har besvaret et af mine indlæg, og vi efterfølgende har kunnet føre en saglig meningsudveksling.

Så giv folk en chance. Nogle gange kan der dukke uventede ting op til overfladen.