Debatkultur i DF :)

Debatkultur i DF :) modild
Jeg ved det, det lyder som en vittighed, og det er det også, alle normalt-fungerende mennesker ved, at DF er et tegneserieparti, der ingen kultur har overhovedet, derfor er begrebet debatkultur ikke anvendeligt i den sammenhæng.

Vi kan nu alle konstatere, at hvis man vil debattere som DF'er, skal det være i overensstemmelse med de rammer toppen i DF har formuleret. Hvis forstyrrende synspunkter kommer frem, smides man ud af denne lille marginaliserede forening af knaldperler.

Eneste imponerende ting ved dette magelse cirkus er, at der i Danmark findes folk, der kan opfatte foreningen som et politisk parti, ja endda som regeringens støtteparti! Puha..

Ingen tvivl om, at almendannelsen og tænkning på baggrund af simpel fornuft, er fraværende i den del af befolkningen.

Tilstedeværelsen af denne usympatiske forening i Danmark er en virkelig pinlig affære. Mest skræmmende er personagerne fra partiets udsagn og holdninger til "de andre". Fascisme er ikke for stærkt et begreb, at køre i stilling her.

Må deres røv klø, og deres arme blive for korte.

V.H. Modild

Fik du det hvide snit Krusty
igår, eller i forgårs?

sådan Krasnapolski
har jeg aldrig set mig selv.
Er jeg virkelig sådan som du beskriver?
Jeg har arbejdet i det private erhverv i 27 år, aldrig været arbejdsledig, og min kone heller ikke. Vi har til dagen og vejen, samt en tur til Hartzen en gang imellem.
Jeg (vi) har set nogle lyspunkter i DF`s politik, og sammenlignet med fordele og ulemper i forhold til de øvrige partier, kunne vi se flest fordele ved DF, og flest ulemper ved de "røde".
Måske er vi forkert på den, men da vi for ca. 20 år siden, blev "tørret" af kartoffelkur og meget andet, med renter på 24%, ønsker vi nu bare at beholde det "lidt" vi har, og undgå at betale til mennesker vi aldrig ville drømme om at besøge, i deres eget land.
Give a break, og lad os da have vor egen mening og "tro", måske vi på et senere tidspunkt bliver klogere, men den tid, den glæde.
Må alle få en glad og god week-end, for i dag er første dag af resten af vort liv, og den skal ikke ødelægges.

Hmmmmmmm hvad sker der tomtitomtitom
når partiet gør delvis i opløsning
mht. derers rolle som støtteparti til venstre.

Jer er en noncapoop mht politiek, men holder venstre vejret?
vh
Tom

hvorfor tror du det ? anonym
hvad i indlægget giver dig det indtryk ?

Det er indlæg som dit, der er generende for en god debat og spild af tid.

køb nu Krasnapolski
den ordbog, det er pinligt at læse...

Jeg skammer mig tomtitomtitom
Det har du ret i´.

Jeg føler mig pinligt berørt;)
Jeg skal lige til købmanden hente en/et ?

Forresten tak for at gøre mig opmærksom på mine manglende evner.
Jeg skal nok prøve at bedre mig.
vh
Tom

du kan Krasnapolski
jo godt, og så har du humor....
5* til dig.

DF´tak hvem vil jeg have?
alt andet kræver muslimsk herredømme?

Kartoffelkuren var Schlüters opfindelse ja da
Du kan ikke klunte det på Socialdemokraterne. Og DF taler kun om det gode de vil gjore men når det kommer til stykke så har de slugt kameler hver gang de forsøger sig hos Anders Fogh som ikke giver sig, freder DF, VK. Synes du så de er troværdige eller har de givet os alt det de påstår de er garant for, f. eks. efterlønnen, mad skandalerne, trafik skandalerne, de ny reformer som giver kommunerne ringere velfærd? Nej du, de puster sig op som påfuglen, men når det kommer til stykke falder som lam med påstanden om, at de ikke er interesseret at vælte regeringen

muslimer anonym
nej tak,dansk ja tak

Når du vælger modild
et politisk parti, "køber" du hele pakken... du bekender dig endvidere til en bagvedliggende ideologi... hvis der er nogen.:)

Jeg anser ikke uddannelsesniveau eller beskæftigelse som garant for almendannende kvaliteter. Der er skam mange højtuddannede mennesker, der bekender sig til den overordentlige usympatiske holdning, DF er garant for.

Du er nødt til at erkende, at Danmark er et demokrati, vi bekender os til parlamentarisme, og vores grundlov sikrer alle politikere deres ytringsfrihed. Hvis du bekender dig til det, kaster du der efter et blik på DF, og spørger dig selv, er det i overensstemmelse med min oprigtige holdning?

God dag til dig også.:)

V.H. Modild

Hej Tomtitomtitom modild
Forandringens vinde blæser, jeg håber på kraftig kuling, der kan rense luften.:)

V.H. Modild

Tavshedspligt skal overholdes Hitchhiker from the Galaxy
I DF vælger man ikke folk ud fra intelligensen. Derfor bør medlemmerne være meget varsomme med at udtale sig. Kritiserende udtalelser viser selvstændig tankegang, og det er uhørt hos vælgere, som derfor ikke kan associerer sig med deres lokale folkevalgte.

DF udemokratisk! kaminsky
Det er en gruperning der kun har foragt for andre der ikke deler deres mening. Dem i partiet der kommer med kritik bliver smidt ud. Det jo direkte udemokratisk når der ikke må stilles modkandidater til eks.vis formandsposten!

Well.. modild
Demokrati er ikke deres stærke side. Man kan endda sige, at de ikke ligefrem strutter af almen viden om dette demokrati.:)

V.H. Modild

Sludder Burren
Desværre er DF kun fyldt med mennesker, der nogen gange i deres arrangement ikke altid er lige velovervejede i deres udtalelser.

Skørt men vist nok det samme, som man har set, i stort set alle partier i regeringsmagt eller kamp om denne.

Det er efter min mening hverken værre eller bedre når det nu er DF.
Det er sgu lige sørgeligt hvergang "krig" bliver ført i den hjemland ( parti) hvor man burde kunne nå til enighed og ueninghed, men hvor toppen nødvendigvis må kunne slå i bordet, og sige nu det nok, såfremt et medlem går over stregen.
Og dette uden at medierne er så hurtige til at køre propaganda og få en stor historie ud af det.

I dette tilfælde endda før sagen har været kliret øverst og nederst i partiet, ja det er sørgeligt, men skam ikke så mærkeligt, det er jo det samme hvergang, nogen i befolkningen rejser sig og siger nu det nok, ( kommunerne, pædagogerne osv) så begynder krigen mellem regeringsliderlige og regeringsmagten, eller meninge medlemmer der er blevet regeringsliderlige. ( jeg beklager mit sprog, men jeg gider ikke lige finde et andet ord.

samtidig med man er i konstant beredskab pga. stigende terror trussel fra de stakkels islam fanatister osv ja så glemmer man at stå sammen som land og konkret forholde sig til aktuelle presserende problemer, nej al krudt bliver brugt på at svine hinanden til, i demokratiets navn, samtidig med eventuelle ikke integrerbare skynder sig over grænsen, økonomien og mange folks liv er usikre, ( skal man betale mere husskat, hvad med omsorgsområdet, hvad med de store besparelser osv )
Træls det skal gå sådan hvergang, og ja egentlig alligevel dobbelt træls denne gang, fordi DF formår at se kritisk på fx indvandring men så sandelig også på miljø, vores sociale sikkerhedsnet osv.

Nå måtte lige af med det, velvidende at det kun er min mening, og nogen vil mene man kan ikke skære alle over en kam, og det ville jeg ønske var sådan, men desværre er der kommet så ufatteligt mange kriminelle og racistiske muslimer til landet, at det er svært at se forskel på det mindretal der ønsker og som måske allerede er velintegreret.

De kunne måske vælge at gå med et lille flag på trøjen så man kan se forskel, ligesom jøderne.

til modild Burren
ved ikke om, jeg skal gå ud fra den der tiger medtykker,, ja det må være sådan, helt naiv er du måske ikke alligevel.

Fortsat god dag, vil nu bevæge mig i det reel liv

måske vender jeg tilbage senere og ser om du stadigvæk er enig i det jeg skrev ovenover :-)

Mig spørgsmål må kogt ned være,,, hvad er det lige der er forskellen på DF reaktion iforhold til det er normal kotume fra tid til anden i alle partier

Duften af Pia forgår ikke så let DF kuk
Der skal nok en orkan til, før det lykkedes, at få Pias lumre fims ud af stuerne.

Dalende medlemstal Ung gnu
Hvis de bliver ved med ekskludere deres medlemmer i samme takt som hidtil, så vil de om 8 år kun være 3 tilbage: Kjærsgård, Thulesen og Frevert.

nej præsterne kaminsky
bli nok også!

Jeg vover lige pelsen :-) matte-gok
Jeg har ikke en pind forstand på DF. Jeg er så meget imod med deres erklærede politik, som den fremføres af Pia og T-D og de to sorte præster, at jeg holder mig langt væk fra deres møder osv.

Men de er vel et politisk parti efter danske regler. De har fundet stillere, de har fået kandidater valgt, de fungerer i folketinget som støtteparti for den siddende regering. De er blevet "stuerene".

Og det vil sige, at de skal bekæmpes efter demokratiets regler, ikke efter gadens.

Men de kan åbenbart selv klare at gå "skilt ad" ved at ekskludere "fodfolket", dem der af et ærligt (omend misledt) hjerte har kæmpet for partiet, nogle af dem helt tilbage fra 1972, Fremskridtspartiet, og "jordskredsvalget", hvor der var en hel del af kandidaterne, der blev overraskede over at være blevet valgt.

Hvad er det egentlig, der foregår indenfor DF for tiden ?

Er det sådan, at "toppen" skammer sig over de lokale repræsentanter ? Skal de være på tæerne så de lokale ikke åbent viser, hvad det er, der rører sig og har gjort, at "toppen" er blevet valgt ?

Er der tegninger til, at "toppen" opfatter sine lokale repræsentanter som stemmekvæg, der skal sætte deres kryds og derefter tie i offentlige forsamlinger ? Har de virkelig lært så meget af de muslimske imamer ?

Jeg er da godt klar over, at sporene fra Fremskridtspartiets anarki skræmmer, men man kan vel ikke både blæse og have mel i munden, vel ?

Kan man virkelig basere sig på stemmer og så pålægge dem at holde kæft over for medierne ? Er det virkelig muligt at have en så stringent topstyring i dagens Danmark ?

Lad nu være med at snakke intelligenskvotient hos DF's vælgere. De er ganske almindelige vælgere, der bare har fået noget galt i halsen. Og det løses ikke ved at "tromle" dem. Der skal debat, diskussion, samtale til.

Strengt talt burde hver eneste dansker pålægges et ophold i udlandet i minimum fem år for at lære, at der er andre mennesker end de danske :-)

Og så kunne man måske opleve, at det føles totalt uacceptabelt, at staten skal blande sig i, om man skal have lov at bringe sin hustru med til Danmark, når man endelig vælger at flytte hjem igen. Jeg flyttede hjem i '70-erne og havde ikke noget problem med det - jeg havde nu heller ikke nogen idé om, at det kunne være et problem. Men sådan ser "gode gamle Danmark" altså ikke ud i dag.

Men som sagt, jeg kender ikke DF's organisation, så det skulle glæde mig at høre fra nogle "indviede", hvordan virkeligheden ser ud.

På forhånd tak :-)

Lige en kommentar matte-gok
som du sikkert slet ikke har brug for :-)

Du er et menneske. Du skriver så fantastisk menneskeligt. Og glem så alt om, at formen måske ikke er perfekt. Hellere mange indlæg fra din hånd end et enkelt fra "stavekontrollen".

Jeg ville være uendeligt ked af, hvis du lod dig gå på af en eller anden ligegyldig idiot, der kun ser formen og ikke indholdet.

Keep up the good work !
Og lad os ikke være alene med tåberne :-)