dejlige killinger :)

dejlige killinger :) maria_sand
Hej alle!
Min kæreste og jeg har længe ville ha to killinger,og igår blev det en realitet-ikke helt planlagt da vi først skulle ha haft dem 1. august,men det er en læææængere historie. Vi har også 'fået' moren med,men hun skal så tilbage hvor hun kommer fra 1.august (Hun er på ferie her mens hendes ejer er væk ;) )

Men for at komme til sagen, jeg ønsker bare at få et par gode råd om hvordan vi gør det bedste for de små pus og deres mor. Jeg har ingen erfaring med katte, og da slet ikke med 3 styks ?!??! Men jeg er af den overbevisning, at det ikke kan gå helt galt hvis de blot får en masse omsorg og kærlighed! Moren kan slet ikke finde ud af at falde til,og hun gemmer sig under sengen pånær når hun skal benytte sig af det hellige og spise... Men i øvrigt er hun meget beskyttende overfor de små,og vrisser af mig og skyder ryg.
Jeg er så bange for det ikke bliver rart i de næste par uger.....

Dog rigtig glade hilsner Maria.

Katte anita-er-her
Hejsa
Ja små killinger skal du kæle meget med, så bliver de nemt og hurtig tamme og rigtig dejlige og være sammen med. Og hvis ik du vil have dem i møblerne skal du vænne dem til det fra starten af, at det må de ikke. De kan godt ahve lidt svært ved og lære det, men du skal bare blive ved. Det er nemmest når de nu er killinger. og så skal de have forskellig mad.. I løbet af dagen skal du have tørfodder stående de kan gå hen og spise af, og itl aften skal de ha dåsemad, og du må gerne putte rester fra jeres aftensmad ned i også, bare der ikke er ben i, og tag også gerne lidt toast børd og bræk i stykker og put i. Det elskede mine katte i hvert fald. Sådan noget mad. Har desværre ik katte mere. Det er mange år siden. Det var da jeg boede på landet, og jeg ELKSER ellers katte, men skal flytte hjemmefra nu her og må ingen have..
God fornøjelse med det. Håber du ku brige mit svar

dejligt musen
før´st så tilykke med killingerne.

sådan nogen er nogen dejlige nogen. min egen kat fik killinger i torsdags.

det er vigtig at vise killingerne opmærksomhed. men det er lige så vigtigt at de får lov at være i fred. sæt dem gerne i en krog for så føler moren også at de er bedre beskyttet. desuden bør man ikke give killinger en masse vildt mad men killinge-foder... dog skal det varieres så de ikke bliver kræsne.

held og lykke...

Tillykke med de små pus paladinbee
det lyder da dejligt med nogle killinger.
hvis moren altid har været et sted, kan det godt tage noget tid at vænne sig til noget nyt, håber du kan kæle med killingerne OG Moren.

har selv en masse katte da jeg bor på en gård, har lige fået 21 killinger HELT VILDT, fordi vi fodrer dem udenfor, så noboernes katter slår sig åbenbardt ned.

dit profil billede er vildt sødt paladinbee
bare smil sådan når kattene er der, så går det nok. FIK hvertfald mig til at smile :-)

pas på killingerne HeidiHeidi
Hej

Tillykke med dine´nye "børn".
Det er vigtigt at først spørge om hvor gamle de er? Der er lavet nye regler for hvor gamle hunde og katte SKAL være for at komme fra deres mor. Reglen er nu 12 uger, hvor den før kun var 8 uger.

Du skal købe specielt killingefoder. Både våd- og tørfoder. Det er vigtigt at det er til killinger. De har bedst af at drikke vand. Måske vand med en lille smule fløde i .ALDRIG mælk ! det kan des må maver ikke tåle.

Katte kan godt lide huler. Så en lidt tildækket kurv, gerne lidt højt opp, på et bord er godt.

Sørg for at tage dig meget af og kæle med moderen. Det er svært for en voksen kat at ligepludselig flytte, og hun kræver meget kærlighed.

Held og lykke med dem. Håber du lægger besked her om hvordan det går.

Vedr kattekillinger siamkat
Hej til dig.Jamen,det er bare dejligt med disse små tigermisser,som du kan få meget sjovt med,og nogle dejlige grin.At moderen hvæser af dig,er helt naturligt,hun beskytter sine børn,men du skal nok give hende tid,så kommmer det hele af sig selv.
Hej fra siamkat.

tak skal I ha :D maria_sand
Halløj igen,

jeg vil bare sige tak or jeres dejlige svar,også den søde kommentar om mit billede ;) Taaaak.

Jeg kan allerede nu sige at det går strålende med de små,jeg har det som om jeg har fået to dejlige unger - tik tak tik tak, siger mit biologiske ur,hehe, og det går langsomt fremad med moren.... Hun er begyndt at turde komme frem nu. Så alt i alt, PERFEKT :)

Have a nice day,tata.

til MissBlossom, naturligvis paladinbee
vil ønske dig din kæreste, Også de små misser og deres mor, alt godt frem over, kh Mikael