del i opsvinget

del i opsvinget fattigrøven
hej allesammen er der nogle af jer der har nogle seriøse forslag til hvordan man for del i det såkaldte opsving (inden det er for sendt)?.

både jeg og min kone er offenligtansat med en årlig indkomst på ca 600 tusinde før skat . vi bor til leje og har udgifter på vores buget for ca 300 tusinde årligt , et barn i skole . forbrugs gæld på 30 tusinde og studiegåld på 100 tusinde
alt i alt har vi det udemærket , men vi ville jo så gerne have vores eget hus . det føles komplet latterligt år efter år at betale til noget der ikker er vores eget og forøge nogle andres friværdi .
banke vil ikke låne os penge pga af vores gæld og manglende opsparing .
problemet er også at vi bor i nordsjælland dvs at vi skal min. ud og låne 2oooooo kr for at få et hus der ikke falder ned om ørene på os. vi vil meget nødig flytte, da vi har hele vores liv her oppe, barnets skole, fammilie, venner osv.(vi var her sgu også først :) )

det er ikke livet på første klasse vi søger, det er sådan set bare et sted at bo, med økonomisk tryghed .
gode råd modtages. k.h fattigrøven

skift bank iampersson
Det lyder som om i har et bankproblem. Den smule gæld som i har, er/bør være, absolut uden betydning. Hvis i har fast job kan i også låne penge til udbetalingen på en hybel.
Gå på jagt på boligsiden og find et hus (et par stykker) i kan overkomme, tag ud og kik, læg et realistisk budget eller få nogen til at hjælpe jer med det. Husk alle udgifter, selvom et hus evt. er billigt kan det feks. være dyrt i opvarmning. Husk at kontakte flere kreditforeninger så i får det billigste og mest fleksible lån. Så er det bare at se om det ikke skulle lykkedes for jer at få del i "opsvinget".
Prøv derefter flere forskellige banker og få det bedste tilbud.

Sådan!! dulkis
skal det nemlig gøres. Det var da en latterlig bank, men det kan jo være en enkelt fjoget medarbejder, så prøv også dem alligevel at det ofte er nemmest i hverdagen, med en bank man har haft længere tid.

Få en nu "bankrådgiver".

Køb sommerhus Un-Plugged
Det er også fast ejendom

Økonomi rimtursen
Jeg synes det lyder voldsomt at I har et budget på 300.000 kr årligt, plus en forbrugsgæld på 30.000 kr. Nu kender jeg selvfølgelig ikke jeres økonomi, men kan I ikke skære ned her og der?

Med en samlet indkomst på 600.000 kr årligt er I bestemt ikke fattigrøve og en gæld på 130.000 kr burde ikke vælte læsset. Enten har jeres bank ret i at jeres økonomi ikke kan holde til et lån eller også skal I måske til at se jer om efter en anden bank.

Held og lykke med det.