Demo mod racisme i Holte

Demo mod racisme i Holte CDJ
Hvor var det ynkeligt at se TV2 Lorry, at en flok mennesker demonstrerede imod racisme, pga et enkelt stående tilfælde af overfald på en fremmed.
Hvorfor er der ingen som demonstrerer når udlændinge gang på gang....på gang...på gang slår tilfældige danskere ned i bylivet og nattelivet. Hvem demonstrerer her???!! Synes dette tilfælde er sket ret ofte, og sikke ynkeligt det er. Og nej, jeg går ikke ind for vold af nogen art, men forstå nu hvad jeg mener. Ik`???

Nej, forklar hvad du mener Anonym
Jeg synes, at det er sørgeligt, at du ikke kan se, at man skal protestere mod den slags opførsel. Det siger en del om dig.

Det ville også.... s.s.blicher
.... være på sin plads, hvis der blev demonstreret hver gang danskere udøvede vold og anden kriminalitet. Uanset hvem der gør det, er det helt uacceptabelt.....

Muslimer i Danmark ibmichael*
udøver vold og kriminalitet hele tiden. Det er blevet en del af hverdagen. De er uden for rækkevidde så det vil ikke gøre nogen forskel at demostrere imod dem.

ikke Enig mortenhessnielsen
forskellen er, at motivet når f.eks. nogle indvandre slår danskere ned ikke er raceistisk, men ofte pga. andre uoverenstemmelser.

Jeg vil også gerne gøre opmærksom på at man aldrig skal oplyse sit rigtige navn under en sådan åben debat, da DanskFront registre folk som er kritiske overfor dem. Der er mistanke om at flere folk indenfor det antirasistiske netværk er blevet personlig chikaneret eller ligefrem overfaldet, efter at være blevet registreret i dette register.

Demostration, er så vidt jeg ved, en protest mod et overfald på en indvandre far som gik en tur med sin familie midt om dagen, og som kun var skyld i at have en anden hudfarve.
Desuden var overfaldsmanden medlem af DanskFront, en højreekstremistisk gruppe som ofte har talt nedsættende om Jøder, muslimer og andre med en anden baggrund end nordisk.
Desuden har de stærk sympati for Nazisme og flere af deres medlemmer har domme for vold.

Jeg vil også godt gøre opmærksom på at de fleste overfald som sker generelt, om det er danskere eller invandre, de sker i nattelivet og de kan undgåes hvis man er istand til i beruset tilstand at holde hovedet koldt. Det hjælp altid med et undskyld og et venligt smil hvis du støder ind i en på en bar. Det hjælper også at holde sig væk fra de værste steder som morgenværtshuse på Nørrebro og Vesterbro. Der er dummesvin overalt så tænk over hvor du tager i byen.

MVH no-one

jeg forstår godt mion
Hvad der bliver ment. Demonstration mod vold er godt. Endnu mere mod racisme men hvor var folk henne da en etnisk dansk mand blev bortført i sidste uge og banket sønder og sammen af 2 mænd af udenlandsk herkomst. Det kan også karakteriseres som racistisk vold men der var ikke nogen der demonstrerede eller råbte op om racisme. En strøtanke kunne være at han nok havde en forkert hudfarve i forhold til om det var værd at demonstrere for.

Med Venlig Hilsen
Mion
Som mener alle skal behandles ens

Du har fuldstændig ret vanallan
men nu er den slags mennesker også total ynkelige. Det er ufatteligt at der findes folk der lader sig snørre af dette røde komumnist slæng.

Hvorfor er der ingen der laver demobstration for den unge fyr der nær var blevet slået ihjel af en gruppe på 3 arabiske mænd i Århus??

Eller for de danske piger der bliver voldtaget af muslimske mænd

Eller feks for æresdrab???

Men på den anden side så kunne man ikke lave andet.

Men hold kæft hvor er de røde svin nogle ynkelig skvat

Vågn op !. Vækkelsprædikanten.
Eller er du dum ?..... der blev skrevet om latterligheden i humanisternes demonstrationer hver gang de ser en flig af anledning til det, når det drejer sig om at overbefolke landet med folk med en Islamisk kultur, som tillige vil trække deres kultur ned over hovedet på os alle.

Hvorfor demonstrerer disse fantaster (humanisterne) ikke for det rimelige krav, at "gæster" tilpasser sig husreglerne der findes hos "værten" ?..... hvis gæsterne gjorde dette, ville der ikke eksistere samme mistro til fremmede som der gør !....... så kære Venstreorienterede vaccumhjerner, i har virkelig gjort jeres Muslimske venner en bjørnetjeneste ved at lade dem tro at det er dem der bestemmer levereglerne.

Ja dit indlæg vanallan
siger hvis også hvilken hjerne død kommunist du er. Håber snart du bliver smadret af en muslim, så skal vi andre nok stå og grine af dig svin.

Du er og bliver vanallan
en nar, og du beviser det med hver eneste indlæg du skriver.

Hvorfor er du så ikke. Dio Mio
Også fortaler for at demonstrere med de "syge" selvmordsbombere, der slår uskyldige ihjel fordi de bare var på det forkerte fly eller sted på det forkerte tidspunkt ?...... det vil du vel også påstå ikke er "racistisk" ?...

Hvor er i venstreorienterede dog himmelråbende naive og dumme.

Du har ret vanallan
man skal ikke opgive sit navn, da bvenstrefløjen netop er kendt for at lave disse registre, og som heller ikke er blege for at opsøge folk på privat adresser eller hænge folk ud på nettet eller arbejdspladser. Hvilket jo viser hvor meget venstrefløjen respeketere et demokrati.

Du burde følge lidt med, det var rent faktisk denne "Gode" indvandre der selv begyndte med at overfalde danskeren fordi denne kom med en racistisk bemærkning. Og selvfølgelig begår muslimer racistiske overfald. Du er både dum og latterlig naiv når du kan skrive sådan et indlæg

ehe s.s.blicher
http://www.kinagrill.dk

Du er da et større skvat... s.s.blicher
Kan du ikke affinde dig med at nogen tænker anderleders end dig selv ??

Hmmmmm.... I min terminologi er du en typisk DF lakaj, og dermed en skamplet på Danmark.

Og i min verden vanallan
er du lakaj for Osama bin Laden, hvilket gør dig til et muslimsk skvat.

Rolig nu lille pus... s.s.blicher
Hvis du lige så stille smutter under dynen, så kommer onkel Adolf nok og synger en godnatsang for dig....

Synes det godt vanallan
du indrømmer det. Også typisk for jer terrorist medhjælpere at atraks at råbe nazist bare man ikke dele jeres landsforræderiske meninger. Tag du ned til osama i en sten hule.

Hvor gammel..... s.s.blicher
... er du egentlig ???

Har du stemmeret ???

Men ikke desto mindre har manden en pointe komododragon
En familie i Holte bliver angrebet af en flok højrerabiate. Det er selvfølgelig tragisk og harmdirrende.

Men der var rent faktisk den her 25 årige mand i Århus der blev bortført af tre arabiske mænd, stukket i flere gange i maven med en kniv og efterladt et en øde skov.
En god måneds tid før var der i nogenlunde det samme område en 32 årig familiefar der blev passet op af en flok udlændinge i en bil og tilsyneladende helt umotiveret gennemtævet med jernstænger.
Det er satanædemig også harmdirrende. Men her var der sjovt nok ingen der demonstrerede. Men jeg er sgu desværre bange for du, at der også meget nemt kan være racistiske undertoner i disse overfald.

Enøjethed gavner ikke sagen.

Hvad i vil.. no-one
Er i tvivl om at dette drejer sig om at være venstreorienteret eller den pågældende sag.

Men bare for at svare.
Amerikanerne og Englænderne har besat, og slået civile mennesker ihjel i irak. Ligsom da Nazityskland besatte og drabte civile i Danmark.
Derefter kom der et oprør/modstandskamp fra danskere mod nazityskland. På samme måde ser jeg det når irakere laver modstandskamp. Danskere gik dog ikke efter civile mål under andenverdenskrig. Men det gjorde Englænderne bevidst, i slutningen af krigen slog de 30.000 tyskere ihjel på et bombetogt.

Vi danskere må lære at forholde os til at når vi går ind i Irak så er vi i krig, om saddam er i fængsel eller ej. Derved må jeg også sige at danske soldater og den danske regering er legitime mål for en fjende. Men når civile mål er legitime for os, og vores allierede så er civile danske mål vel også legitime for fjenden.

Desuden blev der jo slået 10tusinder af mennesker ihjel, fordi vi mente at der var masseødelæggelsesvåben, som der ikke var. Kan godt forstå at irakeren der har mistet sin familie i den her krig er lidt bitter.

Desuden skal jeg ærligt indrømme at jeg er Radikal.

Jeg skal ærligt sige at jeg syntes ikke man bør slå nogen ihjel, og derfor forkaster det som enhver mulighed.

Husk "Giraffen" - hykler!!!!!!!!!!!! de-ja-vu
Du har så travlt med at belære andre om, at de skal gå efter argumentet og ikke efter manden.

Hvordan synes selv det går????????????

Hvordan vil du have, at andre skal tage dig alvorligt, når du er den første til at bryde dine egne principper og svine andre debattører/mennesker til?????????

Husk debatregel nr. 1:
"Undgå verbale overgreb på grupper eller personer"

Nej det kan godt være svært........... Hahahihaha
.....når man ser det multietniske helvede disse "anderledes tænkende" har været årsag til.

Jeres konfliktskyhed er den enerådene årsag til, at DF overhovedet har en vare at sælge, så hvis der er nogen skampletter her er det jer. Fy for satan.

Og hvormed ......... Hahahihaha
.....begrunder du lige dette:

"forskellen er, at motivet når f.eks. nogle indvandre slår danskere ned ikke er raceistisk, men ofte pga. andre uoverenstemmelser."

Indvandrene, og navnligt muslimerne, er altså hævet over racisme i stor stil. Dig kan man vist næppe tage for alvorligt.