Demokrati og IQ

Demokrati og IQ Exen
Konsekvenserne af det demokratiske palæstinensiske valg blev at HAMAS fik 74 forskellige folketingsmedlemmer så uanset om alle folkevalgte HAMAS medlemmer havde været stærkt højre/venstreorienterede eller på anden måde ekstremistiske er den palæstinensiske lov heldigvis sådan at præsidenten har den overordnede magt og dermed har vetomagt indtil 88 folketingsmedlemmer stemmer ham ned , hvilket kræver ret mange stemmer.
Politisk står de palæstinensiske vælgere ligesom europæiske vælgere med både røde og grønne politiske meninger, med højre og venstre
At en ifgl den internationale lovgivning, illegal zionistisk besættelse og illegal terroristisk zionistisk kolonialisme er politisk såvel som juridisk ,et emne der er relevant kan ikke undre andre end ignoranter og fanatiske zionister/religiøse ekstremistiske sociopatiske fanatikere hvis forståelse for universel almenmenneskelighed og ligestilling tilsynealdende kan ligge på et vist sted . .

Men den vigtigste konsekvens af det demokratiske valg i det besatte Palæstina, blev ikke demokratiets sejr, det blev de tarvelige og tragiske internationale sanktioner mod et folk som siden 1920 mod Folkenes Forbund og Forenede Nationer har krævet deres internationale rettigheder respekteret, et folk som siden 1967 har krævet FN resolutionerne respekteret og et folk som lever under historiens værste tyrani, det kriminelt orienterede zionistiske militaristiske og demokratiske tyrani- det tyrani som underkende menneskerettigheder, Geneve Konventioner, FN resolutioner og det tyrani som er beskrevet i FN rapporter , amnesty rapporter, røde kors rapporter , det tyrani som på basis af vestlig selvforherligende religiøs fanatisme har tabt humanismens almenmenneskelighed og vundet tyraniets sociopati
Et zionistisk sociopati der tyranisk tillader eller forbyder humanitær nødhjælp . . .
Et zionistisk sociopati der militaristisk angriber flygtningelejre med verden 12 største militær, der angriber (vestligt/østligt donerede) folkeskoler, gymnasier, ministerier, ambulancer, el og vandværker der leverer støm og vand til mennesker- civile mennesker - flygtninge - børn - voksne - ældre -
((nødhjælpsdonationer fra demokratier, nødhjælp for milliarder og milliarder- som nødvendiggjordes af 1 tilsidesættelse og foragt for den internationale legale ordinære lovgivning 2 krigsforbrydelser 3 menneskerettighedskrænkelser 4 krigsforbrydelser 5 prozionistisk antisemitisme . .

Og hvor står f.eks england der i løbet af anden verdenskrig befriede Palæstina og Mellemøsten - hvordan gik det til at Libanon, Syrien og de andre Lande hurtigt blev medlemmer af FN (allerede i 1945) og ikke Palæstina - Hvordan kunne FN anerkende Besættelsesmagten england og siden zionistregimet som FN medlemmer og ikke også den anden del af Palæstina , er der i FN ikke en latent ordinær antisemitisme, men en latent racsisme-fascisme

(latent ordinær antisemitisme : almindeligt beskrevet - antisemitisme, ikke den antisemitisme(den prozionistiske antisemitisme) der medfører ; jamen zionister kan da ikke bare forstå og respektere samt efterleve GeneveKonventionen, FN resolutioner om respekt for diverse internationale traktater og konventioner, menneskerettighedserklæringen socialt, sociologisk og politisk, fordi det kan man da ike forvente af zionister underforstået jøder ? (fordi ? jøder? er så asociale og anderledes, intellektuelt og sociologisk end dannede hvide vesterlændinge) som godt kan forstå og respektere den internationale lovgivning VI HAR JO HELT SELV LAVET DEN!VI HVIDE!) bortset fra når vores folkevalgte underbegavede politikere lefler for det krigsforbryderiske socipatiske zionistiske tyrani, dets anonyme fortalere, politikere og indoktrinerede proforma civilister


IQ kvalitetsgaranti på demokrati !

Af mange ting Skandinaven
Undlader du at beskrive, at den arabiske liga, alle til hbe vil have Israel udraderet fra landkortet.

Det er det ultimative mål for både Hamas, Hizbollah og terrorstaterne Iran og Syrien.

Israel har konstant været angrebet med terror fra både Hizbollah og Hamas.

Så slemt, at FN har deklareret, at Hizbollah skal afvæbnes.

Den krig, som du ser nu, er beskidt,som krig desværre er. Her er der ikke noget med laserstyrede bomber som kun rammer militære mål, det er noget amerikanerne har patent på.

Denne krig er dog ikke mere beskidt end de evindelige ubarmhjertige terrorangreb, som disse ovennævnte forbrydere retter mod mænd, kvinder og børn, som alle er uskyldige.

Hvis Libanon var en suveræn stat, og ikke terrorriseret af Hizbollahmilitsen, havde Israel haft en fredelig samexistens med dette land.

Husk på, hvor glade libaneserne var for at slippe af med hizbollahs allierede Syrerne.

Det du skriver er ren retorik, og jeg tror faktisk, at det er et afskrift af et eller andet sindsygt manifest.

Men det er helt ude i hampen.

Israel eksisterer, som det eneste sande demokrati i området, og det skal det blive ved med..

Det du vil, er at jage dem ud i havet. Og det er enutopi.

En utopi, som vil kaste hele området ind i et feudalstyre, som ikke mange vil ønske.

Se blot på de lande, som tordner mod Israel.

At blive kastet i havet uvidende nordbo
har de selv givet udtryk for, mange gange, netop var deres evige frygt. Så måske de er for tæt på det?

Irans præsident er fuldstændig ragende skør, men en ting har han sagt, som måske kunne give en trækning på smilebåndet og alligevel og så en tanke. Hvis det er tyskerne der har udført grusomhederne mod jøderne, hvorfor så ikke lade dem afstå land til dem? Hvorfor skal palæstinenserne døje med dem? De er blevet jagtet af dem siden dag ét i 1948.

Jeg føler inderligt med Palæstina. At de ikke ter sig som jøderne gjorde, da de i god ro og orden gik i gaskamrene, det kan jeg ikke fortænke dem i. Jeg synes faktisk Palæstinas folks kamp virker mere naturlig.

Giv jøderne Bayeren. - Så falder de ikke i vandet.

Sludder modild
Du kan ikke mene dette her:

"Israel eksisterer, som det eneste sande demokrati i området,..."

Det er noget sludder.

V.H. Modild

Du har nogle modild
gode pointer, som jeg fuldt ud er enig i, men er du ikke lidt vel heftig? :)

V.H. Modild

Jeg tror han mener det galemathias
Og jeg er helt enig.
Libanon ville gerne være et demokrati, men er det ikke. En stor fraktion af landet styres af Hisbollah, som bekendt er styret af Syrien og Iran.

De kan ikke overholde deres suverænitet som et land.

Det er derfor ikke et demokratisk samfund.

Palæstina,som du kalder det, er styret af Hamas, som nok er folkevalgt. Men du kan ikke mene at deres grundholdninger er demokratiske. Vel?

Så jeg er selvfølgelig fuldstændig enig med min bror Skandinaven.