Demonstrationer koster 3 mio...

Demonstrationer koster 3 mio... Hausser
om dagen, alene i århus!

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=470372/

Der er ikke megen solidaritet med andre som ikke deler deres menning, man hindrer blot samfundet i at fungere effektivt og står i sidste ende blot og mangler flere penge end tidligere. Pinligt..

Det alene rodvad
skulle have fået regeringen på andre tanker, men ingen solidartet fra dem.

Lokale politikere LotteA
For mig ser det ud som om, at de penge, der skulle gå til kommunesammenlægningen er blevet fyret af til ego-profilering af kommunerne...

Byfornyelse. Stadions. HCA-arrangementer. Markedsføring. Kulturhuse. Men det er der ligesom ikke nogen, der har valgt at sætte spørgsmålstegn ved. Så er det lettere at skyde på regeringen - også selv om det er et lokalt problem, at de små bykonger har haft mægtigt travlt med at sætte deres fingeraftryk for eftertiden...

Lokalpolitikere rodvad
er bundet på hænder og fødder.

"Byfornyelse."
Denne side er droslet kraftigt ned i alle kommuner de sidste 4 år.
"Stadions."
Løbende krav fra fodboldfolket og TV stationer.

"HCA-arrangementer."
Det var vist ingen kommune der stod for det, men et fond.

"Markedsføring. Kulturhuse."
Også på de fælter er der droslet meget ned, i forhold til tidligere tider er de kommunale opgaver næsten gået i stå, de har haft rigeligt med at administrere alle krav regeringen kommer med løbende.

"Men det er der ligesom ikke nogen, der har valgt at sætte spørgsmålstegn ved. Så er det lettere at skyde på regeringen - også selv om det er et lokalt problem, at de små bykonger har haft mægtigt travlt med at sætte deres fingeraftryk for eftertiden..."
De må vige pladsen for regeringen.