"Den 1. gang"

"Den 1. gang" zenta4
Har lært en mand at kende, han var - vores første møde - på besøg til aftente i aftes. Vi tantekyssede da han skylle hjem, og vi skal ses igen torsdag.

Hvor mange gange skal vi ses, før det er ok med den 1. gang for os.
Bare jeg tænker på ham, begynder hjertet at hamre og jeg får "kriller" i kroppen.

For øvirgt synes jeg den 1. gang med en ny er skrækkelig, det er som om, de tror de skal bevise noget.

Håber på seriøse svar på:

1) Hvornår vil det være ok, jeg vil jo heller ikke være en der ligefrem slæber ham i seng.
2)Er det ham eller mig der skal tage initiativet til vores 1. gang.

Tror ikke han er specielt romantisk ;-)

x antal gange Anonym
Det spørgsmål kan jo ikke besvares af andre end DIG.
Kun du ved, hvor meget du tænder på ham og, hvor meget han tænder på dig. Der er ingen håndbøger eller vejledninger i, hvor mange gange man skal ses før man kan gå i seng sammen. For mit vedkommende er det ved flere tilfælde sket første aften, og ved andre tilfælde ALDRIG... Så variationerne er store.

Men god fornøjelse når det sker og lad være med at tro, at i vokser ind i himlen første gang; tag det som det kommer...

tja.... icarus
citat: "1) Hvornår vil det være ok, jeg vil jo heller ikke være en der ligefrem slæber ham i seng.
2)Er det ham eller mig der skal tage initiativet til vores 1. gang. " citat slut.

føl dig frem, du kan mærke hvornår det er ved at være ved tiden. nogle er klar og kan ikke holde fingrene fra hinanden allerede første gang de ses...andre har brug for lidt tid.

jeg var selv sammen med min kæreste næsten hver aften i 2 mdr. før jeg turde ta initeativ til noget...selv om jeg følte kriller i maven og havde lyst til ham på alle måder næsten lige fra start. men turde ikke af frygt for om han følte det samme.

men i har trods alt kysset allerede første gang, så mon ikke følelserne er gensidige?

har talt 1234
med en del mandlige venner (venner og ikke andet) hvad de syntes om at gå i seng med en kvinde og hvor hurtig det skal gå. ALLE svarede det ikke kunne gå hurtigt nok (typisk mænd ikk`). Men hvis kvinden gik med til det, kunne de få den tanke "hvor ofte har hun gjort det her med andre mænd" og kan enda miste lidt af interessen.

Ved ikke hvor længe i har kendt hinnanden og det afhænger også af situationen
Husk mænd er "jægere" giv det lidt tid(et par uger/en måned?) så han kan nå at begære dig.

To ting loejsermand
Så spring da første gang over og gå direkte til anden eller tredje. Så sparer I ozz en masse formalia *GG*

Og hvis det med sengen ikke kommer af sig selv helt naturligt, så lad være. Ellers vil det virke for kunstigt - som for at bevise noget.

God arbejdslyst *B*

MVH
GL

Op til dig kissermusen1
Når lysten er der, nå ja, så er den der jo.. Det er man ikke selv herre over.. Jeg mener, det er okay at gøre det, det tidspunkt, hvor I begge har lyst. Så simpelt er det!
Giver dig ret i at første gag med en ny fyr ikke altid er lige fedt.. De tror de skal vise os en hel masse.. Så gutter, lige et godt råd: Vil du imponere pigen, så vær dig selv. Også første gang I er sammen. Vi synes ikke det er specielt fedt med en fyr der tror han er Tarzan og skal vise alt hvad han kan lige på én gang. Gem lidt så vi har noget at udforske og glæde os til!!!! Enige, piger????
Men når du mærker I begge har lyst, jemen så hit it girl!!

Mange knusser og held og lykke..
Kissermusen1

held og lykke med kærligheden:) helt-rigtigt
jeg syntes at det lyder rigtig dejligt det der er igang.
men igen syntes jeg at der skal komme det rigtigte øjeblik. i begge to skal kunne mærke at der virkelig er en gnist mellem jer, og at i vil meget mere ind bare at tantekysse.
der er ikke nogen der skal få det til at komme igang, jeg syntes selv at man ikke behøver at have så travlt, hvad angår sex, man kan tage det stille og roligt.
mange gange held og lykke

svaret er klart. med stor lem
hvis han lægger 50 kr. på bordet, er det dig der skal tage intiativet, du får sikkert også glæde af en lang nat med ham, bagefter kan du købe syndsforladelse i kirken, præsterne vil have mere i løn.

sex er ikke kærlighed, Tantekysser.
men ren og skær liderlighed, kærlighed kan ikke styres, jeg har rejst med fly i 28 timer for at finde min drømmepige, efter vi havde chattet, og talt sammen på www.skype.com__gratis, i 3 år, nu har hun været her i 6 måneder, og det fungerer fint, men vi har ikke haft sex endnu, jeg må respektere hendes kultur, så ingen sex før efter brylluppet.