den bange

den bange Anonym
Min nye kone skal på kursus jeg er bange,vi elsker hinanden men den sidste kone fandt en anden da hun tog på kursus, har samtidig fundet et kondom i hendes pung er det et dårligt tegn eller er det okay ?

SV: den bange. TGPG
Jeg kan godt forstå at du er bekymret, man er jo altid bange for at historien skal gentage sig igen. Og at du finder et kondom i hendes pung, det lyder altså meget mistænksomt.

Jeg ved ikke hvad du skal gøre, du burde nok snakke med din kone om dine tanker og bekymringer. Du skal ikek beskylde hende for noget, for du har jo ikke nogen konkrete beviser for noget som helst. Bare ta' en god snak med hende på en jordisk plan.

Og en anden ting, knald hjernen ud af hovedet af hende lige inden hun skal til kursus, det er både godt for krop og sjæl! :P

Helt klart et dårligt tegn anonym
Kvinder kan kun bruge et kondom til en ting.
Og det er ikke som ballon.

SV: Helt klart et dårligt tegn. TGPG
Slå nu koldt vand i blodet. Ja, kondomer kan kun bruges til én ting, men hvem ved hvor længe det har ligget der og hvor længe de har været sammen? Måske er det et hun har glemt og stammer tilbage fra dengang hun var single? hvem ved?

Det er et godt tegn :) anonym
Et kondom i hendes pung, betyder blot at hun ikke er interesseret i at få børn eller sygdomme med en af de mandlige kursusdeltagere.
Når hun har et kondom i sin pung, så er det nok fordi hun regner med at få lidt uforpligtigende tissemand.[:D]

Det gør kun trådstarteren anonym
Jeg forholdt mig til det han skriver.

Og han havde nok ikke reageret hvis det lignede noget der havde ligget i pungen længe.

SV: det gør kun .. TGPG
Det er rigtigt, men et kondom der er pakket i aluminium er svær at "tidssætte" med mindre der er dato på. Men ja, jeg ville da også sige at det var et dårligt tegn, men man må alligevel forblive i en situation hvor man må bevare et overblik.

ej nu DHJ
må i sku stoppe [:D]

enetn er jeg fra den totale gamle skole eller også så er hun meget meget ung.. hvem faaaen går rundt med kondomer af kvinder når de er i et forhold??? nej nej nej altså [:D]

En 50/50 løsning Phusker
Køb en 10 styks pakning og læg halvdelen i hendes pung. Hvis hun så spørger om det er dig der har lagt dem i hendes pung, svarer du blot at du mente et enkelt var for lidt til et kursusophold, og at du har delt en pakke med hende, så du også kan more dig mens hun er væk.

topgodt Mesha unlogged
top-godt forslag!

Ligger færdig af grin her.

(og en komm. til en anden i tråden: kvinder kan også bruge kondomer til vandbomber... ;) )