DEN BEDSTE SLANKEKUR

DEN BEDSTE SLANKEKUR SLANK:(
Jeg har hørt at den bedste måde at tabe sig på, er ved at spise kun grønt og så kød... altså man skal undgå kulhydrater... er det rigtig??? KNUUS

Så enkelt... rubbles
tror jeg nu ikke det er...

Prøv at se et andet indlæg her i debatten om nogenlunde det samme som iøvrigt har skabt livlig diskussion..

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=27&posting=39968

Ja det er vist.... Anonym
Ja det er vist rigtigt nok, men husk på at du måske en dag ender tilbage til det du også gerne vil have noget af, såsom pasta, kartofler, brød osv...
Så den bedste slankekur er at bruge din sunde fornuft, for inderst inde ved du jo godt hvad der er "rigtigt" og "forkert" at spise.

jep! ksh
Ja det er faktisk rigtigt.
De danske vægtkonsulenter råder også til at man undgår kulhydraterne, og spiser en masse grønt.

DDV pils
Hey.

Jeg kan varmt anbefale De Danske Vægtkonsulenter. Der får du masser at spise, og du taber dig. Jeg kender flere der har været på kuren og hvis man bare er standhaftig både under kuren men også efter så er der stor mulighed for at man kan tabe sig mange kilo. Men det kræver jo selvfølgelig at du er stærk nok til at sige fra over for de ting man jo så godt kan lide... ;-)
En vejning i ugen og en masse råd og vejledning til at hjælpe en på vej!

God fornøjelse og held og lykke med det.

atkins cece
den kur du snakker om hedder atkins kuren, den er ok, så længe du taber dig, så har studier vist at den ikke belaster nyrene, men når vægttabet begynder at udeblive, skal man gå tilbage og spise normalt igen...
søg atkins, så vil du finder mere omkring kuren
held og lykke cece

grønt=kulhydrater cece
måske skulle du lige vide hvad du taler om :) grønt indholder også kulhydrater, det de danske væktkonsulenter er at man skal undgå stivelsesholdige produkter....
som fx kartofler, ris og korn/mel

Du kan spise stort set ALLE grøntager. FRB
Der er selvfølgelig undtagelser, såsom gulerødder der har et ganske højt kulhydratindhold.

Jeg ville personligt aldrig afprøve en kur som Atkins, der er simpelthen for mange ukendte faktorer.

Det er i virkeligheden uhyre enkelt at tabe sig, det kræver bare et minimalt kendskab til fødevare og energiforbrænding.

TAK slank.:(
TUSIND TAK FOR RÅDENE... NU HAR JEG VIDST LIDT JEG SKAL ARBEJDE MED!!! PUHA... MEN JEG VIL VIRKELIG GERNE PRØVE AT TABE MIG. HÅBER JEG ER STANDHAFTIG NOK...

Slank for alvor wik
For et par år siden have jeg en kæreste, der pga medicin i sin tidlige barndom ikke kunne tabe sig. Hun har prøvet næsten alt incl. lægekontrolleret fosøgsrække på Rigshospitalet. Beskeden var, at de kunne ikke gøre noget, for hver gang hendes måltid blev reduceret i en eller anden retning, indrettede hendes forbrænding sig omgående på den nedsattte madmængde. Som lægerne sagde: Du vil aldrig dø af sult i en hungersnød, dit system retter sig ind omgående. Som det sidste desperate forsøg valgte hun De danske Vægtkonsulenter. Resultat: vægtreduktion fra 92 til 67 kg på et år. Altså gennemsnitlig 0,5 kg om ugen. Jeg spiste de samme iøvrigt yderst velsmagende retter, og der var rigeligt. Til gengæld kunne jeg så tillade mig at drikke et glas vin eller en øl, når jeg havde lyst. Hun levede med en vægt under tallerkenen, men vænnede sig lynhurtigt til det, det blev aldrig noget problem. Det kræver selvfølgelig selvdiciplin, men resultatet var dybt imponerende. Prøv at kontakte dem, de er på nettet, og har afdelinger over hele landet. Har både hørt og set andre opnå de samme imponerende resultater.

dr. atkins q_biz
Efter at have set en udsendelse på tv omkring denne kontroversielle type kur, bestemte jeg mig for at prøve den af. Og jeg har ikke fortrudt!! på en måned er 10 (TI!!!) kilo raslet af. Hovedprincippet består af at skære kraftigt ned på de kulhydrater man indtager (primært sukker og mel).

Jeg kan kun anbefale dr. atkins kuren til alle der ikke kan holde ud at tælle kalorier og leve af to salatblade og en vitaminpille i døgnet!!

:-)

hjemmeside q_biz
den officielle hjemmeside hedder: www.atkinscenter.com

nej.. badeanden
Jeg ved ALT om ernæring, for jeg har selv haft anoreksi, og jeg lider stadig af det..
Nej, den der kur virker ikke.. Jo jo, du taber dig måske, men når du så begynder at spise den mindste portion kulhydrater, så tager du rigtig meget på.. Du skal bare spise morgen, middag og aften.. Lad være med at tænke helt vildt over, hvad du spiser, for så bliver du besat.. bare prøv at spise det, du har lyst til, selvfølgelig IKKE slik og cola, men bare det, du har lyst til, og for guds skyld KUN til du er mæt..

1 stykke slik, (JA, et bette stykke) svarer til, at du skal gå i TRE minutter, ellers tager du på af det..

Er det virkelig det værd at spise slik? nej..

kulhydrater cstine
Til SLANK
Kulhydrater bliver omdannet til sukker i kroppen og bliver ledt ud til musklerne og til hjernen og er det bedste brændstof for kroppen.
Får man ikke kulhydrater nok vil hjernen mangle sukker og kroppen vil omdanne fedt til en slags erstatning for sukker for at tilføre energi til både hjernene og musklerne, denne "kunstige" sukker virker bare ikke lige så godt i kroppen som den ægte, så derfor vil man hurtigere blive træt, få svært ved at koncenterer sig og man kommer hurtigt i dårligt humør.

Kulhydrater findes i faktisk alt den mad du spiser, det du skal vælge er de langsomme optagelige kulhydrater (lavt GL)
Typisk: Brød med kerner, kernerene er svære at nedbryde i kroppen og forsinker derfor fordøjelsen.
Mad med mange fibre, Fibre danner en hinde i tarmen, der forsinker sukkerets vej fra tarmen og over i blodet.
Mad med kulhydrater indeholder også protein, som gør at det forsinker madens tempo i at forlade mavesækken.
Sund mad med kulhydrater, giver mæthed, gode vitaminer og sikre at man får den næríng som hjernen og musklerne har brug for.

Eks. på gode madvarer med kulhydrater.
Grøntsager, frugt, kartofler, bønner, nødder, frø, klid, fuldkornsrugbrød, fuldkornsfranskbrød, havregryn, brune ris, fuldkornspasta.Eks. på madvarer med onde kulhydrater(højt GL) ( dem man skal holde sig fra).
Sodavand, saftevand, winerbrød, kager og småkager, slik, is, strøsukker, morgenmad med få fiber og sukker, hvidt brød, almindelig pasta, polerede ris, chokolade, drikkeyoghurt, frugtyoghurt med meget sukker.

De madvarer med Onde kulhydrater indeholder tit mange kalorier og og sukker, samt at der ikke er særlig mange vitaminer i, maden optages hurtigt i kroppen, hvilket gør at man hurtigt bliver sulten igen, bliver træt og får lyst til at spise noget sødt.

Det du skal gøre for at tabe dig, er at spise fedtfattigt kød eller fisk ( kalkun, kylling U. skind, kød med max 10% fedt)En masse grøntsager, frugt og brød med mange kostfibre i.
Fordel dine måltider således at du spiser 5-6 gange daglig ( små portioner)og drik mindst 2 l vand i løbet af dagen....Dyrk motion.
Det er den fornuftige måde at leve på og man holder vægten i sidste ende....Har selv tabt 11,5 kg i løbet af 3½ mrd, bare ved at spise rigtigt og dyrket lidt motion.

Hilsen
Christina
ps.
Vil du vide mere er du velkomme til at sende mig en mail.

Til Pernille cstine
Hej Pernille

Du har sendt en klage til mig, men det virker som om du gerne vil have hjælp til at tabe dig, jeg har desværre ikke kunne skrive tilbage til díg, da din mailadresse ikke findes.
Hvis du stadig skulle være interesseret så skriv til mig på cstine@sol.dk

Kanon sammensætning? Elisabet
Jeg blev fuldstændig lettet da jeg læste dit indlæg - det motiverede mig i den grad til at begynde på en kur. Hvilken form for motion dyrkede du og hvor længe?

ja det rigtigt christian denzeel
hej ukendt :-) det er rigtig du skal holde dig væk fra kulhydrater..... det beste at spise er selvfølgelig grønsager og helst mange forskellige på en gang..... angående kød er det bedste at spise kylling..... jeg starter hver morgen med at spise frugt...og drikke vand....og til frokost rugbrød..... uden smør...:-) .... til aften grønsager og kylling... husk det vigtigt at blive mæt efter hvert måltid mvh ch [:)][:)][:)][:)][:)]

:-) chris denz
hej christina hvor er du genial..ku ik have beskrevet det bedre selv .. :-) keep going :-)[l][:)][:)][:)]