den blev beundret tæt på

den blev beundret tæt på harry
jeg ved ikke om jeg skal fortælle denne historie.
Tidligt på foråret var jeg på vej hjem fra arbejdet og ville tage mig en hurtig dukkert. Lige før min sædvanlige klit var der fem piger på 17-19 år på vej hjem med deres cykler. - Jeg sagde noget som det var da tidligt og løb så op i min sædvanlige gryde. Jeg fik tæppet bredt ud, det blæste godt, så jeg fik hurtigt tøjet af, og dernede stod pigerne stadig.

Jeg vinkede og grinede, begyndte at lave lidt gymnastik på stedet, de var ikke uinteresseret. Jeg kunne se at de diskuterede. Jeg kiggede ned på "den", jeg er altig glatbarberet om sommeren og så satte jeg elastik hårbåndet omkring testiklerne og penis kelt inde ved kroppen/maven, et af disse som pigerne bruger til deres hestehaler. Det får det hele til at stritte så flot.

Ud af kanten af solbrillerne kunne jeg se pigerne var i vildrede, så jeg satte mig ned på mit tæppe og nød solen. Efter tre-fire minutter skulle jeg ligegodt se om de var taget hjem, men nej de var på vej ad stien tilbage til stranden og de satte sig i blæsten lige nedenfor den klit hvor jeg havde min gryde.

Så hvad nu? Jeg tog mod til mig og løb ned split og nøgen stillede mig op foran dem og sagde at hvis det blev for koldt for dem i dette blæsevejr, var de velkomne oppe i min gryde hvor der var helt læ og varmt og masser af plads. De kiggede på hinanden, så jeg sagde, nu kan i tænke over det vi, og kiggede ned, vil da gerne have selskab, så kom nu op, vi venter.

jeg løb op igen og lagde mig på mit tæppe. to minutter gik og to hoveder kiggede frem. - hej sagde jeg, kom bare, her er masser af plads, inden vi så os om sad eller lå de omkring mig og mit tæppe.

Der lå disse underskønne piger og slugte min med øjnene, på en, eller en halv meters afstand, den voksede langsomt. Elastikbåndet hjalp måske men stor blev den uden hjælp.

Jeg måtte spørge har i aldrig set sådan en før og to svarede selvfølgelig, de havde kærester og en anden havde en bror som gjorde det selv men de havde allesammen hår på. sådan gik snakken pludselig og så ville Merethe se mere, den kan blive større, der blev helt stille og pludselig var alle enige den kunne blive større - så jeg måtte sætte mig på knæ og vise hvor stor den kunne blive og hvordan den kunne hvirvle frem og tilbage som en fjeder til det sprøjtede ud.

efter et hvil på tyve minutter forlangte de at jeg skulle gøre det igen, men springkraften blev lidt mindre. Jeg var selv ude om det men de kvinder havde mig i deres hule hånd og hvor var det skønt.

Gid det var mig Misundelig
Heh, det lyder skønt, gid det var mig. Men havde det været gamle koner over 30år, så var de blevet forskrækkede og generte. Men sikke nogle skønne tøser du fik opdrevet der :-)

ikke mig Harry
som tog det endelige initiativ, slet ikke. Da de først var oppe i klitten og de første minutter gået overtog de snakken og faktisk styringen.

De arbejde sig selv og mig hen til det punkt de bevidst eller ubevidst ville. De er fremmelige idag og ligefremme. Da den første generthed havde lagt sig var de ligefrem aggresive og kommanderende. Det vil jeg nok drømme om resten af mit liv.

Bare det var mig Peter Larsen
Jeg møder kun de gamle, de generte, de grimme, de fede hvaler i badedragt, osv.

Tænk at du kunne fremvise den stive til 5 lækre tøser i den bedste alder, og at 2 af dem deltog aktivt. Damn, det kan man blive afhængig af :-)

Fortæl lidt mere, hvor var det ?
Kikkede de meget på den, da den blev stiv ?

heh ;-)

HA!!!! Slambert
Jeg har for nogle år siden haft 4 strippere, der har skiftet tøj i min bil om natten, jeg kører taxa, og du kan tro, det var svært at se (på) vejen, he he.