Den danske Guantanamo-fange

Den danske Guantanamo-fange patriot
Hvad sker der lige her??? En "dansker" er blevet fanget i en krigszone og vi brokker os til USA over at manden ikke har fået røde bøffer i en uge..

Manden er sgu da LANDSFORRÆDER!!! Han har kæmpet på fjendens side mod danske soldater. Han burde stilles for en krigsret med krav om døds-straf. Han har begået den ultimative forbrydelse mod sit fædreland!!

Han kan jo kun være glad for at dette ikke er slutningen på 2. verdenskrig, for dengang henrettede man forrædere/ kollaboratører på stedet!!!!

Så stop alt det tudefjæs!!!!!

Også et menneske! suneb_c
Hej alle
Det handler jo ikke om han er dansker eller ej. Det handler om hvordan mennesker behandler hinanden.

Jeg synes det er fuldstændigt tåbeligt at religiøse fanatikere slår andre mennesker ihjel, men det giver jo ikke ret at tilsidesætte div. menneskerrettigheder og vedtagne konventioner om behandling af mennesker.

Manden påstår i alt fald selv at han blev fanget i Pakistan, og så vidt jeg ved er de mere eller mindre allierede med USA. Om det er sandheden eller om USA taler sandt er for mig at se ligegyldigt.

Det handler om mennesker!

/Svenne

Hævn er farlig seve
Hej Patriot

Egentlig er sådanne følelser forståelige og for mange måske det de tænker, men sådan drejer verden altså ikke rundt. VI kan jo ikke myrde løs, på den måde finder vi jo aldrig en løsning kun optrapning. Din reaktion synes jeg er foragtelig og tyder på uvidenhed om internationale konventioner ang. krigsfanger vedtaget af bl.a. DK som du bor i.

Smid ham ud viking
Jeg mener at idioten skal smides ud.
Han kæmpede for et system der slår uskyldige ihjel.
Og undertrykker andre med en fejlfortolkning af koranen.
Danskerne burde ikke beskytte ham eller tale hans sag.
Han hører simpelthen ikke til her.

I tager fejl Anonym
Det er da totalt forkert at tænke som I tænker. Specielt når man tænker på at manden garanteret har deltaget i aktioner mod bla de danske soldater. Ifølge konventioner osv. som bliver omtalt i et af svarene, så er manden faktisk lands-forræder og efter gældende lovgivning i krigs-tid, skal han stilles for en krigs-ret med krav om døds-straf. Og da Danmark deltog i krigen er der jo her tale om krigstid og en lands-forræder. Det er jo rene fakta!!!

Det er jo ligegyldigt om han blev fanget af USA eller Pakistan. Faktum er at han har kæmpet mod sit fædreland i krigs-tid!!!

er vi helt åndssvage henrik larsen
er vi danskere da helt åndssvage
En mand (ikke dansker) drager ud for at slå ihjel og
fortæller at han har haft det ok i Gauntanamo.
½ år senere finder han ud af at journalister gerne
vil skabe en sensation ved at få ham til at fortælle
at det er synd for ham at han har haft det skidt
i fængsel.
Han siger at han stadig vil holde sig til koranen og
slå ihjel for hans tro.
HAN ER TOTAL LØGNER og journalisterne hopper på
hans løgne.
ER VI BLEVET HELT LATTERLIGE VRAG I DANMARK
Send ham til til familie i Algeriet. Han har ikke
noget at gøre her.
Henrik Larsen
Århus

Vær saglig Anonym
Hej Seve

Lad os først slå fast, at iflg. dansk lov er han at betragte som landsforræder. Der er ikke dødsstraf for dette p.t. Iøvrigt bevæger man sig i en gråzone iflg. internationale konventioner, når man er partisan/terrorist i et fremmed land.
Iøvrigt synes jeg, at du også bevæger dig ud på et skråplan, når du skråsikkert tager stilling til, at et synspunkt er foragteligt.

HMM seve
TJa man blir lidt forundret, men DK har altså afskaffet dødsstraf for en del år siden, fangen skal udleveres til DK, SÅ derfor ingen dødsstraf og godt for det. Landsforræderi mod DK bliver ikke straffet med dødsstraf, heller ikke i krigsstid. Men ingen tvivl om han skal have sin fængselsstraf, der er jeg enig.

Nej men... seve
Man skal jo ikke bare slå ihjel. Det hedder ikke øje for øje og...den kender du jo :-)
Så er vi ligesom fundamentalisterne rundt om i verden, det være kristne eller muslimske og derfor ikke en disse bedre.

ENIG MED PATRIOT Anonym
totalt enig med dig.

Tsk Tsk Ultra
Kort og godt!

Han skulle bare ha et nakke-skud! og så op i røven med menneskerrettigheder dem følger han jo ikke selv som religiøse nar

er gjort SJS
Tror du ikke USA allerede har gjort alt hvad de overhovedet kan for at bevise han er skyldig? Og tror du at de lod ham slippe fri hvis han var??? Nej vel... Hovedsagen er at han er uskyldig (før det modsatte er bevist) og derfor er det imod alle regler og al fornuft at indespærre ham i næsten 2 år. Han havde ingenting med den krig at gøre, manden var på vej til Tetjenien for at kæmpe muslimernes sag der...
Et andet spørgsmål: hvordan kan det være landsforræderi når DK på daværende tidspunkt ikke engang havde taget stilling til krigen i Afghanistan???

Fatter ikke en lyd af hvad du skriver. Anonym
Ikke underligt at det kniber for jer indvandere at "score" et job i Danmark. Lær dog dansk, både skriftligt og mundtligt.
Hvis ikke du selv tilhører de 20% hjerneløse danskere som du snakker om, så vil jeg hermed gerne tilmelde mig klubben af hjerneløse. Den resterende gruppe på 80% skal jeg ikke være med i, hvis det kræver at man er som dig.
( Iøvrigt bruges ordet "hjerneløse" meget sjældent i det danske sprog. Du og andre som har manglende formulerings- enver bruger normalt ordet "hjernedøde" )
Du skriver til sidst at "I DK har vi et retsystem, som gælder for alle". Hvilken ret. ??? Bøf med løg, stegt flæsk......, du mener vel retSSystem. Og når nu I indvandere åbenbart godt ved at vi har et retSSystem i DK, hvorfor løber I så rundt og opfører jer som om retSSystemet i fandtes. ??? Du skriver det også gælder for idioter, altså må det også gælde for jer.!!!

Landsforrædder jewillads
Det er store ord du bruger min "bette" ven, hvad lands forrædder er der der ved ham, gem du dine nasistiske tilbøjligheder, til partiet, patrioter er kun dem som rider med på Amerikas bølge om at styre hvem der ejer Iraks(det nye Vietnam), olie, amerikanerne skal føre krig et eller andet sted.
Amerika har det med terrorister nu som de for mange år siden havde det med kommunister som de også kunne se alle steder.
Så klap lige hesten.
MVH okt

Sandhed? Anonym
Hvorfor skal man overhovedet sætte fokus på hvad manden har sagt om opholdet på Guantanamo, havde man forventet at han ville sige at amerikanerne havde behandlet ham åh så pænt. Han og de andre er jo anti-amerikanske, og vil udnytte situationen til opmærksomhed og skade amerikanerne.

Udvis ham! nicholas
Fangen har kæmpet mod vores tropper. Han er vel kendt af politiet her hjemme og kan åbenbart ikke finde ud af det med frihed og de værdier et vestligt samfund arbejder for. Så hvorfor sparker man ham ikke bare i røven?
Han ønsker ikke frihed og lighed - så hvad skal han i Danmark?

PAS PÅ Torben
Der er forbundet meget pladderhumanisme med den person der har været indvolveret i jihad for Auganistan - jeg fatter ikke, at han bliver omtalt som dansker, han kan da næsten ikke snakke sproget og han lyver store sten op af jorden og han har misbrugt vores humanistiske menneskesyn, ved at melde sig til jihad som dræber af ikke muslimer - vi og det ganske verdenssamfund skal snart til at vågne, så vi ikke ender i en 3. vedernskrig på grund af det tiltagende muslimske udbredelse - VÅGN DOG OP!

Landsforræder Er han Dansker eller hvad ???
Ja jeg har samme mening

Nej nu har man hørt det med TTT
Jo, i tilfælde af krigstid, bliver også små danske mænd og kvinder skudt i tilfældet af landsforreædderri ;o(

Misbrug af dimokrati anonum
Hvad er dit røvfud Viking dmokrati(fuker piger ,røger hash og drikker alkhogol og samarbejder med de Impiralistisker lander og og ikke respekter din gamle mor bedster more og far........og mmm bor som Æber

Nu synes jeg vi skal stoppe seve
Hej Alle

Nu synes jeg vi skal stoppe, det er plat og vulgært.
Ha´ en god dag

DANSKER!!!! ??? Anonym
Bare navnet siger det hele: han har sgu aldrig været dansker. Nej send ham bare tilbage til USA og lad dem gøre med ham hvad de vil.

Send ham tilbage til afgh. og bomb.... Anonym
hele lortet langt ned i helvede. VÅGN DOG OP.....muslimerne er bare ude på at overtage hele verden, de vil skide kristne et langt stykke. Nej sønderbomb hele lortet dernede før det er for sent....de sataner til muslimer

At kæmpe for en sag signesmail
Om han er landsforræder kan vi ikke afgøre. Han var taget til Afghanistan FØR Danmark gik i krig.

At han så var i Afghanistan for at få militærtræning, så han kunne slå ikke-muslimer ihjel... Ja, det er så en ganske anden historie. At han ifølge eget udsagn ville tage til Tjetjenien og hjælpe oprørsgrupper dér, det kan man heller ikke hverken bevise eller modbevise.

At sammenligne ham med danske frihedskæmpere under 2. verdenskrig er vulgært. Han kæmpede MOD enhver form for grundlæggende princip i Danmark. Han kæmpede FOR et menneskesyn der ligger langt fra demokrati og ligestilling. Skal der absolut drages en parallel mellem ham og hvad der skete under anden verdenskrig, vil jeg påstå han ville være den dansker der tog til tyskland for at slutte sig til den nazistiske hær FØR danmark blev besat. Og ikke destro mindre ville man have ret til at få en virkelig dårlig smag i munden over denne handling!

Landsforræder eller ej, jeg forstår bare ikke hvad han skal tilbage til Danmark for, han udtaler sig åbentlyst om sin foragt for demokrati og andre ikke-islamiske (=frie, danske) værdier.

Af og til kan jeg undre mig over hvad de muslimer der foragter den vestlige verden så meget, i bund og grund laver i Danmark?

Jeg ville ikke så meget som linke hvis han blev dømt for landsforræderi. Han tog et valg, og så må han tage de konsekvenser der følger.

UNITED WE STAND... Anonym
America rules..... rejs ned til Irak og dine åbenbart så dejlige muslimske venner....føj for satan....

Facts Swenna
Det kan godt være, at danskeren har kæmpet imod sit eget folk, men sagen er den, er der slet ikke burde være danskere med i den krig -og at krigen slet ikke skulle have været startet. Krigen blev startet på et forkert grundlag og blev frarådet af FN kommisærer, men på trods af det sendte Bush sin trop afsted til Irak for at få mere kontrol end han havde i forvejen.
- og i første omgang, hvordan kan det være at USA skal have lov at bestemme, hvem der har atomvåben og andre kemiske våben, når de ikke er en skid bedre selv.
Krigen er en direkte krænkelse af alle moderne regler for krigsførelse og et brud på menneskerettighederne, så da den fængslede dansker kæmpede imod, kæmpede han jo sådan set også imod Bush og alt, hvad den magtforstyrrede mand står for -og det kan man vel ikke bebrejde ham.
... At det så er lagt op som om, at han bekrigede sit eget land er meget uheldig, for Danmark skulle slet ikke have sendt sin ubåd til en ørkenkrig, og derved udsat det danske folk for truslen for efterfølgende terror.
Hvad er der blevet af det demokrati, vi priser, når Danmark uden folkets opbakning sender vores soldater i krig?

Anders Fogh -hold op med at slikke røv på "Texas-rangeren" og hold dig til dit job som statsminister.

Den "Danske" Guantanamo-fange Anonym
Enig med Patriot:
Manden er sq da ikke dansker, hør mandens navn.
Det er på overdrevet, manden blev fanget i krigszone, med våben uden uniform - hvad fanden kan han forvente.
Hvad fanden laver en "Dansker" dernede ?????
Stop den snak om medmenneskelighed, krig er noget lort ingen tvivl om det, men fjolset er altså selv rest derned (på dansk bistandshjælp)

blah truntekba
Skal man behandles dårligere fordi man er landsforræder?
Og bedre fordi man er Dansk?
Det hænger ikke sammen, har vi et problem med hvordan fangerne blir behandlet er det ikke kun den dannske, men alle fangernes behandling vi skal brokke os over...
Tør øjnene og ta en kiks! Han er ikke mindre forbryder fordi han er dansker!!

Vi er latterlige ! ! ! Anonym
Vi er blevet helt latterlige - de griner sq da af os.
der er kun en vej, en enkelt billet hjem og det er ikke Danmark

Tror du har ret ;-) anonym
Manden var helt sikkert en fattig bagerdreng fra Åbybro, studerende ved Ålborg universitet og bagpacking i bjergene dernede. Hans navn er Hans Hansen og årsagen til hans lange skæg, at ledningen til hans Braun barbermaskine var forsvundet! Geværet havde han med til at forsvare sig mod omstrejfende bjørne, håndgranaterne var til at smide i søerne for at bedøve fisk, så han kunne samle dem op med hænderne.
Jeg synes også at det er synd for manden (gaaab)!
Hvorfor bliver der refereret til ham som dansker? Er han dansk statsborger? I så fald er der jo ingen tvivl om at manden er landsforræder, er han ikke så er der jo ikke noget at komme efter og så har vi jo ikke noget med den sag at gøre.
Gad vide om han tænkte så meget på humanisme og næstekærlighed når han skød mod fjenden?
Stop dog den blødsødenhed og døm manden som han nu bør dømmes i henhold til lov og hans gerninger!
Der er nok ikke nogen der tror så meget på historien om bagersønnen alligevel! ;-)

Sikke et indlæg! anonym
Må lige komplimentere dig for dit sprogbrug. Fantastisk! Særdeles imponerende. Hvor har du lært det??
I danmark har vi ganske rigtigt et retssystem som gælder, også for idioter som dig! Men jeg må bedrøve dig med at det gælder for forbrydelser udført i Danmark!
Tåben der rendte rundt og legede hellig kriger i Afghanistan/Pakistan eller hvor pokker fjolset nu var, udførte sin forbrydelse uden for vort lands grænser og derfor skal han ikke nødvendigvis dømmes efter dansk lov! Hans skal dømmes enten af det land hvor forbrydelsen fandt sted eller af dem den blev begået imod! Ellers skal en araber i Danmark der stjæler jo også dømmes efter arabisk lov, hvilket vil sige at han skal have hugget en hånd af! En syrisk luder i Danmark skal stenes osv.
I jeres "Åh så medmenneskelige" tankegang, så husk lige ofrene for forbryderen. Tænk lidt på hvordan de har det. De har nok betalt en langt højere pris!

hallo hvem sage olie amrikaner jim
Nu skal jeg lige sige et par ord til dig min ven! for det første siger du at amrikanerne styre irak og er der for olie: har du tænkt på hvor megte det koster den at ha så mange soldater i irak. hvor mege6t det koster for de helikopter de har misted. hvor mange unge amrikaner har ikke misted livet der nede. kan de gøres op i penge. SÅ STOP for helved med at sig de er der for olie og penge de har penge nok: ok. hvem har gjort at vi ikke er tyske eller rusiske i dag amrikanerne, og tak for det. de har kæpmpe mange kampe og der for er det let at blive heleverdens bussemand, men hvis de ikke gik ind i irak og gjore noget ved sadam og sadam så gjore det igen med iran hvad så. så vil du / i side som en flok tude fjæs og brokke jer over at alle amrikanerne ikke gjore noget. men det gjore de ok:

Du føler dig ramt, anonymt Anonym
Jeg er faktisk mere dansker end du og alle dine menings- Partifæller. Jeg synes at du skal læse mit svar endnu engang. Bagefter kan du evt. hænge dig, hvis du fortsat føler dig ramt. Hvad er det for et liv du har? Du elsker jo hade og der er så meget had og fordomme i dit svar, at jeg nægter at tro på at du er rask rent mentalt!!!

Tal med din læge om akut indlæggelse i lukket afdeling....
En lille mand der forsøge at gøre sig større end han i virkligheden har kapacitet til.

Hvad får du iøvrigt tiden til at gå med. Arbejdsløs uden en chance for at få et arbejde. Samfundsnasser, nytteløs skabning.

hvem sage olie amrikaner jim
så styr jeres medføelsehed over får sådan mensker der er lnadsforæder. hvorfor er der så mange unge indvandre der er blevet fanatikker og siger fuck usa. så burde de smutte hjem for her støtter danskerne amrikanerne og ikke alle de lorte holdninger som muslimerne har , hvad laver i her gå ned og slås for jeres land som rigtige mænd vil gøre det har vikingerne altid gjordt . men i brokker jer bare og der er det i er bedst til.hvis i blev i jeres land så ville det måske rejes sig og blive til noget men når alle sammen flygter fra landet bliver det det samme. er vi enig

Krigs-hvem-har-ret? Anonym
´Desvaerre er det saadan´, at der eksisterer en Geneve-konvention, eller hvad?
At det er blevet saadan, at USA aabenbart kan trodse dette faktum og alle smaa hjerner fuldstaendig glemmer, at baade i krig og fred er der regler, der sjak overholdes!

At derudover Danmark = de ´rövslikkende´ indvandrer-elskere, har skabt denne problematik p.g.a. deres döde hjerner, er sörgeligt, det kommer at gaa Danmark ad helvede til!

han VALGTE vold han FORLOD Danmark
han er IKKE dansker
hans forældre bor i ALGERIET
han sværger at han fortsat vil øve koran-vold mod alle danskere

volds-gal muslim ikke et menneske
han FORLOD DK for at øve VOLD

Retfærdighed Gabestokken
Der er jo 100% en grund til manden sad på Cuba.. Lad ham da blive der... Hvis de "kloge" politiker bliver ved med at pudsle om ham, og hjælpe ham.. Så bliver det tilsidst et eventyrsland for terrorister... Er det smart!??
De er her fandme på LÅNT tid! Ud med dem, og især når de truer vores sikkerhed! som vi har brugt årtier på at opbygge!
Og tilsidst! kan vi lave hele mellemøsten til en stor pakerings plads!

Og snart finder han på endnu flere historier.... Anonymia
Når han så ikke synes at hans historier er så spændende længere, ja så hiver han en ny kanin op af hatten og mon ikke en god bøssehistorie kunne være go'... Ja han kunne jo måske have mødt David Beckham inden han drog i krig.

Fjolset skulle sendes lige lukt i helvede - det er der han kommer fra!

du har da forstået pointen Anonym
hvor er det godt vi har en med i diskussionen som kan rette op på folk grammatik!!! det er jo også lige det hele debatten handler om ikk???
hold dig hellere til emnet og prøv at sig noget fornuftigt i stedet for at rette op på folks formuleringer, når du jo har forstået pointen.

Plat og svindel teknikkeren
Den infatile skiderrik slår jo bare plat på alt den snak om tortur. hvis han har fået et par på skalden, så er det sgu nok hans ejen skyld. fratag ham det danske statsborgerskab, og så ud af klappen, den skide bananplukker

Dejligt at - fangen får mulighed for at få fortalt "sin" historie av@ofir.dk
Manden - som er fantaisk religiøs - og ultimativ fudamentalist - har via pressen nu fået en mulighed for at ynke sig og påberåbe sig anstændig behandling.

Jeg er modstander af vold/totrur og undertrykkelse - men - det han kæmpede for i Afganistan - var et forsvar for at behandle almindelige mennesker efter så barbariske love at det næsten er ufatteligt det kan lade sig gøre i verden.

Han valgte at kæmpe for en - for alle mennesker - umenneskelig behandling for et styre som aldrig burde få magt !

Han bør accepterer at ingen skal undslippe straf - for at at ville andre det ondt - uanset årsag - og - han bør stoppe sit klynkeri omgående !

Nemlig! Orm
Du har fuldstændig ret. Det er ufatteligt hvad man skal høre på af klynk. "Danskeren" skal vist bare være glad for at han slap levende ud af en situation han selv har valgt at placere sig i. Det er ligeledes påfaldende så sent han begynder at "huske" overgrebene. Man kunne godt mistænke at han var blevet coachet af Søren Søndergaard, Information og det slæng.

Du har ret. Anonym
Læste dit indlæg, om den "danske" fange på Guantanamo. Altså helt ærligt, han er IKKE dansker og bliver det aldrig. Derimod må jeg konstatere, at vi her i landet altså skal brødføde, muslimske fantaster og tåber. Og når de så bliver taget på fersk gerning, så skal vi gudhjælpemig også forsvare dem.

Den holder ikke en meter, hvis islam er så fantastisk, så skulle sådan nogen narmikler, hellere holde sig hjemme. Men der er "måske" liiiige en vidt åben pengekasse til forskel, på Danmark og de der "stenalder lande" hvor de kommer fra.

Sov godt! Herman
Du må da være flygtet fra containeren bag abortklinikken.

Hvorfor skal han dømmes? Diamond Palace
Hey..

Hvorfor skulle han være en landsforræder?

Hele Irak-krigen var baseret på EN STOR LØGN, og vores nuværende regering ønsker at være USA's nye puddelhund (sammen med UK) i Europa, og lystre hvad den slyngel og politiske terrorist Bush ønsker blindt!

Kan man blive dømt på et falskt grundlag?

Heldigvis er vi sluppet af med Saddam, og jeg håber at vi også slipper af med Bush til hans næste valg.

Bare fordi USA engang reddede os i Europa, behøver vi ikke at gøre alt det de siger! Så alle jer der kommer med det fis, at vi skal tænke på hvad de har gjort for os dengang, og gerne vil have os til at støtte USA i ALT - ville i også stikke øjene ud af jer selv, hvis USA bad om det??? Brug jeres sunde fornuft!

Klynkende hund VVS Palle
Det kommer næppe bag på mange at den såkaldte "dansker" nu klynker som den feje køter han i bund og grund er. Vi så det med Saddam, da han blev hevet op af sit rottehul. Sjovt så forhandlingsvillige idioterne er, sålænge de er i amerikanernes varetægt.
Nu er vor "ven" så hjemme i Danmark, hvor han sikkert kan få en masse sympati og medfølelse fra de sædvanlige klovner på venstrefløjen.
Landsforræder kan man dårligt kalde ham, da han ikke er dansker, men han skulle dømmes for landsskadelig virksomhed og derefter udvises.

VVS Palle.

er det sådan du gerne selv ville behandles? Anonym
Det kan være det blot er ønsketænkning, men vi skulle gerne være kommet lidt længere i vores måde at behandle andre mennesker på end 2. verdenskrig...

Godt spørgsmål! Royal Prince
Rigtig godt spørgsmål "Anonym"!

sundfornuft? Anonym
Hvor er din egen sunde fornuft???

Uanset om vi er gået ind i den krig på løgn eller sandhed -så sympatisere han med dem der placerede bomber i togene i Madrid - mennesker han sikkert synes er nogle vældige helte - kan du ikke se hvor langt ude det er .
Hvad med de spanske ofres rettigheder?
Eller mener du bare at "den hvide vantro hund" får som fortjent? Vake up little sister!!

det er ikke løgn jim
ikke noget med at vi alle siger at amrikanerne har redet os men vi holder med det fornuftige. ikke det dumme som dig. får dig dog et liv. og følg med i frimtiden de mensker som er fanatikker og som lever der efter lever stadig væk som vi gjore for tusinde år siden de har ingen liv . de vil gerne leve som os hvorfor troer du ellers de alle kommer her op. VÅGN op meneske. de vil ha det hele men ingen regler som os andre. yde fåres nyde der efter. det kende de ikke og åben bart heller ikke dig. hvad skulle amrikanerne med irak troer du de vil bytte new work væk og tag irak. for de der er olie i irak. haha magen til dumhed. amrikanerne har misted flere penge på den krig in de kan få igennem den olie så det er vist ikke der hunden ligger begravet. og hvem har valgt hvores regering det har du og jeg og mange andre fler talet bestemmer så fat det dog

Endnu en Radikal mærkesag Mod hykleri
Ja han er blevet coachet, men med hjælp af et par journalister fra Politiken -de Radikales talerør.
Tortur er trendy, oppe i tiden, og med et par journalister som fødselshjælpere, husker han pludselig at en formodentlig overdreven hårdhændet anholdelse med lidt "god" vilje kan udlægges som tortur. Det sælger også bedre når der skal scores penge på en bog.

Homosapiens opkast Vågteren
Vi skal tager os af os selv og elske vores børn, sagde Alex. Imens, mens vi venter på at " Danskerne " følger dette råd. Er der millioner af forældrer som begraver deres på grund af dårlig ernæring. Hvor er vi patetisk. Mit råd til dig er, søger for at skabe dig et liv, de etiske og moralske værdiger der udspriger af et eksistens uden livsglæde er kun opkast af dit forfald.

nogen hjemme? informationsministeren
den er vist helt galt med knoppen!

martyrstatus informationsministeren
lige et emne for venstrefløjen

grim debat franklin
Det var dog en infam og modbydelig omgang at læse her på siden i "debatten". Er det fordi man kan være anonym; så er det er fejt! Hvad angår Guantanamo-fangen, er han at betragte som fange, uanset om der er i krig, terror eller en kriminal handling, og er derved underlagt den almindelige retspraksis; og det vil så sige, at han burde have været for en dommer før end en fortsat fængsling kunne komme på tale. Som en anden skriver her: "Man er uskyldig til det modsatte bevist" - og mere er der ikke at sige indtil videre i den sag. For ellers trækker vi osned på terroristernes plan, og så ophører al civiliseret opførsel.

venlig hilsen

Franklin

Landsforræder? Anonym
Hvordan kan man være landsforræder når man kæmper en krig i Afghanistan for et muslimsk styre imod USA og resten af den vestlige gruppe?

Landsforræder fordi USA vælger at hævne 9-11 ved at bekrige et land indtil det er efterladt i fuldstændig anarkistiske tilstand. Det eneste sikre sted i Afghanistan i øjeblikket er Kabul, resten er styret af lokal war-lords, som for øvrigt har genoptaget produktionen af opium, som bliver brugt til fremstilling af heroin. Denne produktion havde Taleban ellers sat en stopper for, og dermed øget priserne betragtelig i den vestlige verden og dermed også sænket forbruget af heroin.

Så når alt kommer til alt bliver man nødt til at kigge på hele billedet og dermed konkludere at han (Den Danske Guantanamo fange) kæmpede for et (måske irrationelt) mål, men gjorde udfra en overbevisning der ikke helt igennem er vestlig negativ, men derimod bare beskyttende for et taleban ledet land.

KH
Thomas

En landsforræder er.. anonym
en statsborger der kæmper imod sig eget land. Om man så kæmper for et andet styre i et andet land er i den forbindelse irrelevant. Er ens eget land involveret på modstanderens side, så kæmper man reelt mod sine landsmænd og er derfor landsforræder!
Simpelt :-)
Nu er det så spørgsmålet om han var landsforræder, for så vidt jeg ved var/er han ikek dansk statsborger, hvorfor det så undrer mig at man overhovedet gider beskæftige sig med ham. Så kan det jo ikke være vores opgave, men derimod det land hvis statsborger han er/var!

Taleban naresutten
En flot sag at kæmpe for !!!!

DENNE DEBAT ER NU SLUT Debat afslutter
Da han ikke er dansk statsborger, så er han ikke lændsforræder, og derfor er denne debat ikke længere nødvendig...

Derfor er denne debat nu erklæret SLUT!

Kæmper imod danske soldater. mandaabenraa
Jeg har da hørt noget om , at mange unge som bor i Danmark , kæmper imod danske soldater i andre lande. Mange i Danmark kan ikke lide USA , er det ikke vores militære samarbejdspartnere?? Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.

nar respons
Du kan få et 1. klasses stavekursus hos de fleste børnehaveklasser......

Forende Nationer parsec
"Geneve convention"

Er en konvention der er blevet vedtaget i FN. Den skulle beskytte "prisoners of war" krigsfangere. Men hvis loven ikke bliver overholdt eller forvredet af et land, så er konventionen ubrugelig for alle lande.

Ja. Nu kender man fandens sande ansigt. realisten
Hvor må der sidde mange tilbage med røde øren, nu hvor fjolset endegyldigt har vist hvor han hører til!
Fy for pokker. Godt at der er naive fjolser der forsvarer sådanne uskyldige lam. Håber at de kan leve med dem selv bagefter.
Når idioten nu havner i et russisk sikkerhedsfængsel hvad skal vi, åh så humanistiske danskere, så gøre for at få staklen hjem?? Sende en kugle så han kan ankomme i en lukket boks??