Den endelig løsning på mellemøsten

Den endelig løsning på mellemøsten RMR
Nej det er ikke Adolfs endelige løsning med at slå alle ihjel.

Hvorfor er det at man tager mellemøstenkonflikter seriøst, når der foregår langt værre grusomheder i andre regioner af verdenen?
Det er et let spørgsmål som vi nok alle kan svare på, og svaret er: OLIE

Hvorfor ikke gå den anden vej og så gøre sig fri af dette behov for olie?

Hvis alle de penge som bliver brugt på krig de bliver brugt på at udvikle og producere alternative energiformer til olie?

Hele mellemøsten ville forsvinde ind til en ørken igen og man ville endelig kunne sige "FUCK JER"
Vi er i Danmark er heldigvis ikke afhængige af olie, men amerikanerene, som jo om nogen er upopulære, de lader sig trække rundt ved næsen bare der bliver nævnt noget om at holde op med at sælge dem olie.
Dog kæmper vi en indædt kamp med englænderene om at kysse mest røv på amerikanerene, så det berører i høj grad også Danmark.

Så hvorfor ikke finde et alternativ?

Tjaa, GEORGE W. BUSH jr.!!!

Så fordi at han har økonomiske interesser i det, så bliver han ved med, indirekte, at lade amerikanske penge strømme ud i arabiske lande, hvoraf nogen så bliver brugt til at finansiere terror organisationer.

Så den endelige løsning er:
Find et alternativ til olie.
Vi har fået mennesker på månen, vi har computerstyrede missiler der kan ramme med en ufattelig præcision, vi kan kommunikere med folk på den anden side af jorden via telefoner, internet osv, vi kan standse lysets bevægelse. Så mon ikke vi kan finde ud af at bruge al den energi der findes i naturen til at lave strøm?
Sammenlignet burde det ikke være den store udfordring.

Det kan pisse mig af at man vælger at gå en militær vej og nu er en besættelsesmagt i Irak - selvom det rent pro forma hedder noget andet.
Eksempel er at demokraterne nu er fortørnede over at den irakiske, demokratisk valgte, statsminister har kritiseret Israel i den konflikt der er igang nu. Demokraterne betvivler hans loyalitet og vil have at hans inbydelse til den tur han er på i USA lige nu, den bliver annuleret.

De ønsker en nikkedukke.

Der findes en alternativ løsning på den vestlige verdens engagement i mellemøsten.

Vil det ende i blodbad og borgerkrig?
Ja
Skal vi bare kigge den anden vej?
Vi har jo gjort det så mange gange før, så hvorfor ikke?
Man kan sige at vi er ved at blive gode til at komme med undskyldninger for at vaske vores hænder. Især FN.

Find et alternativ til olie og vi de arabiske lande mister deres magt over os.

Tja én løsning anonym
Om du vil kalde det en løsning ved at være ligeglad.
Uden olie ville Mellemøsten være fuldstændig uinteressant (ligesom tidligere) på samme måde som visse dele af Afrika er det i dag. Uden mediefokus = ingen interesse.

Men vi kan vel glæde os over at der om 30-50år ikke længere er brug for olie, hvis der overhovedet er mere tilbage til den tid.

Olieløsningen er på vej. galemathias
Men vil det fritage os fra koranfacisternes terrorhandlinger?

Der føres en ideologisk krig.

Løsningen er der Krusty
Viljen er der bare ikke. Der er i alle sammenhænge massevis af alternativer til fossile brændstoffer. Problemet med alternative brændstoffer er bare at de for de flestes vedkommende ikke er profitable nok. Dette er problemet i en nøddeskal.

"Endlösung" Das Mädchen
Die Antwort heisst Endlösung!, und dann sind wir Allen frei!!