Den første date!

Den første date! Maria1p
Hjælp, min veninde har arrangeret at jeg skal på en blind-date med en af hendes venner. Men skal man lave på den første date, så der ikke bliver for meget pinlig tavshed og akavethed... Nogle gode ideer og erfaringer?

Pinligt!! anders_engberg
Hvis du skal lave - så vil jeg nok tilråde at gøre det før daten - evt liste diskræt ud på toilettet for at "pudre næsen"...
- skrevet med et smil...

Men ellers - min erfaringer med blind dates, er, at de bedste er dem hvor man "laver noget aktivt" - altså ikke bare sidder stille på cafe/restaurant/biograf fra starten- det kan man selvfølgelig kombinere ind senere - men start med at lav noget - udstilling, tivoli (med turpas)eller et eller andet andet, hvor man har nogle samtaleemner til senere på aftenen.

Men er nu ikke en haj til det der blind date - bliver altid bidt af hendes førerhund og slået over skinnebenet med stokken! Og nu er det vist sengetid for en overtræt mig... og ret plat!!

;o)
A

hmmmm susanne.larsen
Din veninde har formodentligt fortalt dig noget om ham du blive fixet op med :-), og hvis alt andet glipper, så har I jo din veninde som fælles nævner...Me hvad I ska lave? Jeg vil også foreslå at I gør noget aktivt, som f.eks at bowle eller minder aktivt = en tur i biffen, så har I da filmen at snakke om :-)

Håber I begge får en behagelig aften ud af det.

Har de mødtes før-kender de hinanden??Ud at spise/bowle.. ricky
Hmmm
Første date...

Kender de 2 hinanden,har de mødt hinanden?
Kender du dem begge?

HVIS det er tilfældet,-så skulle det være enkelt...
Der kan så være en fælles referance-nogle ting som begge kan tale og fortælle om.

Ellers send dem ud at bowle..det ryster folk sammen..
Gerne et sted hvor man også kan spise..

Lad os høre hvordan det gik!

Måske kan der være et par gode ting at hente som andre kan bruge på deres første date..

mit forslag jacob.lykke
der har været nogle gode foreslag. men jeg vil fraråde en biograf tur. en blind date handler om i skal lære hinanden at kende, og det gør man ikke just ved en bif-tur. så hellere bowling, eller som jeg engang gjorde spillede basket 1-1 - ja jeg fik røvfuld - der er der rig mulighed for at snakke og grine sammen. når man er færdig er det ikke så svært bare at sidde på en bænk og spise en is og fortsætte snakken.

bare et forslag, held og lykke med daten ;)

mh Jacob

Det lavede vi... Maria 1p
Tak for jeres forslag til vores date:)

Vi tog ud og sejlede i robåd på en å. Det var meget fint - (dog ret meget "kærlighed ved første hik" assoiationer!). Minus var dog, at det var ret svært at koncentrere sig om en samtale imens man skulle styre to årer...!
Det blev dog ikke til mere end den ene date, men er sikker på det ikke var pga datens indhold, vi svingede bare ikke lige sammen...:)