Den første og den største???!

Den første og den største???! Molly
hej alle..
Jeg undrer mig over hvorfor det er så svært at give slip på sin første kæreste? Den anden dag læste jeg at 30% af dem der er i et parforhold hellere ville være det, med deres første og største kærlighed?? Er det virkeligt sådan at man aldrig helt kommer over sin første kæreste? Og er den første nødvendigvis den største??

Det her tror jeg MinTanke
Hey!
Jeg tror det er fordi den første kæreste er intenst, fordi det er følelser man aldrig har haft før, og så virker det som det største i verden, og derfor husker vi alle vores første kærlighed, som noget af det største vi har oplevet.
Det er nyt, og spændende og intenst:)

Personligt sqeeky
har jeg haft en tendens til at falde for drengerøvene, dem der var rigtig dårlige ved en. Derfor har jeg heller ikke så meget af skyggen af følelser tilbage for min første kæreste (eller de andre). Der i mod er jeg nu forlovet med den sødeste og mest betænksomme fyr man kunne ønske sig og jeg er glad ved tanken om, at skulle dele resten af mit liv med ham.
[l]

prøv the man
du at ring på 22191981 han hedder jonas pædofil jonas han er så dygtig at han blir hjulpet af politiet altså de ved han er pædofil men de er ligeglade da han også er stikker han slikker der ud over røv på bandidos rockere så han er meget meget dygtig mener masser af folk i dette land han kan nok hjælpe dig

Nej det passer ikke winni
Det passer ikke på mig overhoved.
Min første kærste var total flop hele vej igennem.

Og det var min første kærlighed også.

ahahah :P Dildo
DIN MOOOAAAR !!! [l][l][l][l][l][l][l][l][l][l]

RØV ! dildo-drengen
Din mor har en bæver på 400kg i sin anus . HAPPY TIRSDAG !!