Den forbanded kræft!

Den forbanded kræft! Anonym
Var der nogen af jer herinde der så progrmmet kærlig hilsen din mor?

Puhh hvor var den god og barsk og endu engang tager kræften et liv.

Håber lægerne finder en kur en dag.

Har aldrig forstået meningen med kræften eller andre sygedomme for den sags skyld.

ja.. Anonym
kan kun give dig ret.. det program var ret barskt..[:*(]


man må sige den unge pige (16 år) havde hele livet foran sig..

Jeg så Hamfrafyn
ikke programmet, men har oplevet nogle nære familiemedlemmer gennemgå en langvarig sygdomsperiode med kræft før de døde.
Det er selvfølgelig skræmmende og sørgeligt at nogle skal gennemgå så meget, specielt hvis der er børn og unge, og det ville jo være dejligt hvis man kunne udrydde al sygdom, og krige for den sags skyld.
Men det er jo sådan at når man finder en kur mod en sygdom så dukker der bare en ny op, og hvor barsk det end er så er det jo en nødvendighed, ellers ville jorden hurtigt blive overbefolket. Befolkningstallet stiger jo ret voldsomt i forvejen.
Så vi må jo nok acceptere at det er sådan.

så det ikke puchvaldt
Den udsendelse har jeg ikke set. men har selv mistet min svigerfar. Det var virkelig hårdt for min kæreste og alle de kræfter man brugte på ham, jeg kan huske vi var ude og passe ham, til sidst var han så afkræftet at han ikke kunne gå, og han faldt tit, og hver gang brækkede han nåede og med det brækkede ene eller andet fulgte der nogle sygedomme med da hans emynforsvar var helt væk, det var virkelig synd for ham og hans kone som begge var gode mennesker.
Kan godt forstå man siger man gerne vil finde en kur imod, og lige præcis kræft håber jeg også den er virkelig ond overfor sit "offer" så hellere sygedomme som ikke slog ihjel så langsomt og smertefyldt.

Ja... Frederikke79
Hold kæft jeg tudede[:*(]. Jeg er selv ramt af lymfekræft, så mange af deres tanker kunne jeg godt sætte mig ind i. Som søsteren sagde; "hvorfor er det de gode, det går ud over"... Sådan har jeg også tænkt mange gange.

ja ved godt man anonym
siger at der skal være "orden i stystemet" men så burde det være en anden løsning, ikke sådan noget som kræft, min mor har det selv, hun har det godt som det er nu selvom hun nok aldrig bliver helt rask.
Som en skrev skulle det være hurtig død, men så synes ejg det - ved nogen vil blive gale på mig nu men hvis det skulle være ville jeg næsten sige naturlig død i form af alderdom eller abort.Selvfølgelig skal det ikke være sådan jeg ønsker det sådan for andre at de mister børnene, men hvis det nu er fordi barnet har en alvorlig skavank som kan være bedre for barnet ikke levee.

Men uanset ville jeg nok synes døden kan være frygtelig.

kræften forstår
jeg forstår godt kræft!
Det er jo pga måden vi lever på.
Køb økologi sv men næ nej....

hold da op..... blakkie
Har du hermed løst gåden mod kræft køb økologi....... og så min bare ... [f]

så skal jeg forklare det slim
hej det er sådan som jeg ser på det at hvis digt sind og eller ånd ikke lære det den skal for at udvikle sig så og bliver meger vis , det er sådan at ånd er fanget i den fyskesike krop og hvis man ikke lære nok,så må ånd slå den fyssiske krop i hjel,for at komme fri så ånd kan komme vider, men før man komme så langt så har man fådet mange løfter pejefinger og hvis man ikke høre efter ja så mister man sit liv , så ånden kan inkarnere igen og får en bæder lære cykkluds, der er mange ting der spiller ind har men og det er meget komplicer sådan som jeg ser på det, du må ha en god aften vh slim

vi ville ikke være til hvis der ikke var kræft slim
hej der er sådan de første 8-10 uger når du ligger i maven på din mor, og kropen er ved at forme sig så er kropen fyldt med kræft celler for det er de eneste celler det kan går i gemmen forskældelige kød fiber inde i kropen for at lave f,r,c din bloderårer og mange ander ting man kalder dem stamcæller men der jo for at der de laver nu er godt, men det kan jo hurtig gå galdt og så går de af mok og så kalder vi dem kræft cæller , jeg er helt sikker på at man kan få dem til at forsvinde lige så hurtig som de kom, det gælder om at finde ud af vad der er galdt og så ænder på det hos en selv , jeg har ser folk som læger hade sagt at det var slut for ders ved komme og de hade ikke langt igen , de lave en masse ænderning i ders liv og så blive de raske og læger kunne ikke forstå vad der var sket , når så er det en mirakel :-) nej spøj til side, men jeg ville der hen at men kan ikke bare se på den fysiske krop og så komme med en påstand om vad der er galdt vad med alle de ander ting som henger sammen med kropen så som enes sind og udstråling af enegi mønster omkring hovet ??? vh slim