Den fortvivlede

Den fortvivlede Sved og ubehalig lugt?!
Hej SOL'ister.

Jeg er en ung kvinde på 26 år, og jeg har et problem jeg vil høre om nogen herinde kender til, og evt. kunne give gode råd til hvad man kan gøre;

Jeg sveder utroligt meget, og der skal ikke meget aktivitet til, før sveden render ned af mig. Jeg er ikke klar over om denne sved er årsag til denne ulidelige lugt der kommer, men sagen er at jeg rent faktisk lugter så grimt at jeg somme tider ikke engang kan holde ud til og være i mit eget selskab.
Jeg kan gå i bad, og kun få minuter efter lugte på samme måde som inden et bad, og jeg kan simpelthen ikke forstå hvad grunden er til denne lugt, og til alt denne, så jeg vil håbe at nogen her kan hjælpe, give råd og måske ved hvilke produkter man kan bruge for at i det mindste at gøre denne lugt mindre.

Det gør mig meget fortvivlet, og jeg tror at andre mennesker jeg dagligt omgåes med også kan lugte det, men ikke siger noget.
Håber på seriøse svar.

Mange tak
Den fortvivlede

Prøv... Rosalina
dog at tal med din læge. Lyder ikke som noget der lige kan klares med "den kloge kones" gode råd. For du har jo selvfølgelig "opfundet" deodoranten...??? Hvis ikke det er nok, så er det sikkert noget på et højere plan som kun fagfolk kan hjælpe dig med.
Rosalina