"Den gode veninde"

"Den gode veninde" Anonym
Jeg er en pige på 23 år og har et stort problem!!...
Jeg arbejder sammen med min bedste venindes far og sidste julefrokost havde jeg en affære med ham og vi har set hinanden siden.. Hvordan fotæller jeg hende det?!.. Da det virkelig går mig på..

DET GØR DU BARE IKKE!!!!!!! ***
SLUT PRUT FINALE

DAMN ronnie.starwars
Hvis jeg var dig ville jeg helt holde mig fra ham, så vidt muligt... For det første har man ikke abre lige en affære med nogle af sine bekendets forældre og for det andet siger man ikke hvis man har... God fornøjelse!

Hmmm....? signesmail
Hvorfor vil du belaste din veninde med at delagtiggøre hende i hendes fars sexliv??? Fordi du har dårlig samvittighed? Det er den eneste grund jeg kan få øje på... Og det er så bund EGOISTISK at du burde have dårlig samvittighed over så meget som at have tænkt tanken!

Er han gift? DDD
Hejsa. Jeg synes det kræver nogle flere informationer at besvare dit spørgsmål. Eksempelvis : Er han stadig gift med hendes mor? Bor hun hos sin far? Er det mere end bare en romance, altså et rigtigt forhold? Viser i jer offentligt sammen ud over arbejdet, eller er det kun i det skjulte? har du snakket med ham om det?

Delvis enig susannenif
Primært deler jeg deler jeg sweetdreams opfattelse af at det kan være pga. dårlig samvittighed, at du overhovedet vil fortælle din veninde om det.
Når det så er stadfæstet, vil jeg dog tilføje, at hvis I ( dig og faderen ) er to voksne og nogenlunde jævnaldrende mennesker, som ikke har forpligtigelser til anden side, i form af ægtefæller - og så frem det er noget du/I ønsker at bygge videre på, så må det jo alligevel komme frem i lyset på et tidspunkt.
Men slå koldt vand i blodet og se lige tiden an, men hensyn til om det skal være jer to.
Finder I ud af at det skal være jer, så må du jo fortælle veninden det, men vær foreberedt på, at det kan ødelægge jeres venskab, - for det er unægteligt et ømtåleligt emne. ( men selvfølgelig, i krig og kærlighed gælder alle kneb jo).
Var det derimod en engangs forteelse, og er han oven i købet gift med din venindes mor, så hold for alles skyld din kæft med det og glem det hurtigst muligt. Nævn det aldrig for nogen som helst, hvis du altså vil beholde din veninde.
Konstater blot med dig selv, at det var en fejl som blot skal fortrænges, til alles bedste.