Den grå hverdags trummerum!

Den grå hverdags trummerum! hamfranj
Hej!

Nu har der gennem længere tid været snakket så meget om den hjemmegående husmors grå og ensformige hverdag. Hvor hun ikke synes at hun får opmærksomhed nok eller at manden, når han kommer hjem fra arbjede, er træt og bare vil have fred.

Nu er det så at jeg funderer på hvor disse husmødre findes??. Jeg har gennem et stykke tid forsøgt at komme i kontakt med hjemmegående husmødre på alverdens date sider og lign., men til nu har det ikke fungeret. Så det er måske bare en skrøne at kvinder der går hjemme synes det er kedeligt, gråt og trist??? eller sandheden er måske at der mangler noget inspirerende og måske lidt andet til det samlivet ???

Hvad mener I andre er det rigtige ??[f]

vi er vist bare lidt generte Konen
den er jo lidt svær, et eller andet sted er vi bare ret generte, og bryder ikke ud i diverse debatter, men læser dem, og nikker genkendendene, samtidig ( ihvertfald med mig), har jeg ofte en skør idé om, at det jo egentlig ikke kommer mangfoldigheden ved, om vi går rundt i vores grå triste verden, men det er nok bare mig som ikke er kommet ret langt ud i fasen, at jeg har syntes jeg vil snakke med nogle derom, jeg selv er 44 og har lige opdaget at børn faktisk er fløjet fra reden, jeg syntes da ikke at hverdagen er grå og trist, men leder efter noget mening med resten af min tid her i verden, jeg er sikker på der er noget meningsfyldt jeg kan bruge min tid til, men har ikke lige fundet den endnu, jeg tror også at det er jo kun mig til at finde ud af den, men hvis jeg sætter mig ned og venter på prinsen på den hvide hest, kan det jo være jeg ender med at syntes at hverdagen er grå og trist.
Men hvorfor er det du leder efter hjemmegående husmødre ?

Kære konen hamfranj
[:)]Hej konen!
TAk for dit svar, det er jo altid dejligt at få viden direkte fra kilden. Ud fra det du skriver kan jeg forstå at du mener husmødre, bare læser hvad de gerne vil læse og så danner de sig en mening om det. De er ikke meget for at komme frem med deres holdning til bestemte ting, men går bare i stilhed med det.Håber det er korrekt opfattet?
Men netop det at I ikke vil snakke med andre om de ting som I synes kunne være anderledes eller det at I ikke vil snakke med nogen som I ikke kender, for det kommer jo kun mig ved, er måske grunden til at I aldrig kommer over det punkt og får jer frigjort fra den daglige trummerum, og får input udefra som måske kan ændre jeres opfattelse eller syn på nogle af de ting som I gerne vil ændre.
Selvfølgelig er det kun dig der kan stilling hvad der skal ske eller ikke ske ud fra din verden og situation, men friske øjne ser sommetider anderledes på tingene.

Nu skal man nok ikke forvente at eventyrets profiti altid går i opfyldelse, de fleste gange skal man nu være med til at sætte en proces igang, og så kan det jo godt være at det ikke er prinsen men hans kammertjener der dukker op.

Der hvor jeg er i livet, er ca. det samme sted som dig, og jeg vil derfor gerne have en kommunikation med det modsatte køn på samme niveau, dels fordi der er samlet erfaring, viden eller som du selv skriver at børnene er fløjet fra reden og nu er der tid til andre ting. Det betyder så at vi gennem kommunikation kan få viden om hinanden, men også være i stand til at komme med forslag eller råd i visse situationer og måske ad den vej få skabt grundlaget for et godt bekendtskab/venskab, som kan udvikles som der er fælles forståelse for.