Den kære forelskelse

Den kære forelskelse q28
Har jo mødt denne vidunderlige mand...:o) og ja, jeg er blevet så forelsket i ham!
Da det ikke er længe siden jeg kom ud af et andet forhold, startede jeg med at lægge på bordet for ham, at der var nogle ting jeg skulle have bag mig, hvilket han var forstående overfor.
Mit spørgsmål er helt enkelt, hvordan kan jeg vide, at denne mand er forelsket i mig og vil mere med mig end "hygge"....?
Han er kommet med bemærkninger om fremtidsdrømme om at flytte sammen og få børn og rejser og oplevelser osv., hvilket jo lyder dejligt og jeg smiler tilbage(og drømmer), men.... er der noget i det? Jeg mener, vi har kun kendt hinanden et par måneder!
Han rejser 2 timer hver vej for at besøge mig...
jeg er også ræd for nu, om jeg kunne skræmme ham væk ved at fortælle om mine følelser for ham... så derfor prøver jeg at tage det sådan lidt let og tager en dag ad gangen og nej, jeg vil ikke forhaste noget, men uha det er svært alligevel... Jeg vil jo have ham, alt i ham, og mere og mere.
Hvordan ved jeg han vil mig? og ikke kun sex f.eks.
Og hvordan skal jeg tolke når han den ene dag kalder mig skat og næste dag søde og ven.. Er det samme "kategori" eller er der tvivl i ham den ene dag? Måske er jeg søde, når han er "mæt" efter samvær med mig og "skat" når han igen savner mig... ?

Suk, ja.. jeg er vist bare forelsket og bange for at blive brændt af og såret (igen...)

Altså baiz
Jeg bruger skat hvis jeg er glad og eller savner at være lidt sammen (ikke nødvendigvis sex)

Søjde.. ja.. det bruger jeg vist uden at tænke..

Ven... hvis det er en kæreste kan det ske, at jeg er lidt negativ...

Navn.. så er den helt gal!

Mit råd elway
KAST dig hæmningsløst ud i det... Elsk som var det første gang... Vær dig selv så meget som overhovedet muligt... Tænk ikke på fortiden, eller for meget på fremtiden.. Nyd det NU..

Hvis du vil vende dit hjerte på vrangen for ham, så gør det.. Ingen skræmmer folk væk ved at være dem selv.. Og fortælle deres følelser.. Lad være med at spille et spil.

Du er heldig du er smask hammerende forelsket.. Det er det dejligste følelse, og varer i gennemsnit kun 3-6 mdr.. Så nyd det i stedet for at tænke det ihjel !!

og bløde tunger. kvindfolk,
igen et bevis på, at kvinder kun er kvinder hvis de har en fyr at mænge sig med, du er lige kommet ud af et forhold, og nu har du allerede fundet kærligheden igen.

godt det kun vare fra 3 til 6 måneder, som en anden debatør skrev, det er nok så du kan nå at blive gravid, og han kan skride igen.

du må jo være speciel, specielt for ham, hvis han gider køre 2 timer for et lille put, men måske lider han bare af smagsforviring.

Hvad er det for et synspunkt? q28
Ja, det er knap 5 mdr. siden jeg forlod min kæreste gennem 3 år og det var en hård tid lige efter - men jeg kender nu mange der finder en kæreste ganske kort efter de er kommet ud af et forhold, og jeg sys altså ikke jeg har været så hurtig og er nok derfor stadig lige påpasselig.

Nok tid til at gøre mig gravid? Sig mig, hvad tror du? At det er en graviditet jeg vil opnå? Med en mand jeg lige har mødt? Nej, søde... ved ikke om det er hvad der er sket for dig, men jeg planlægger ikke børn med en mand jeg end ikke bor sammen med og kender rigtig godt!

??? q28
Og så forstår jeg ikke lige hvad sagen har med smagsforvirring at gøre...fordi han har 2 timers transport?
Og hvad du mener med at man kun er kvinde hvis man har en mand at mænge sig med? Underlig holdning....
Jeg er kvinde og jeg er den jeg er og det er jeg stolt af. - om jeg har en kæreste eller ej.