Den kærlighed de har til hinanden, øges

Den kærlighed de har til hinanden, øges ftg
JAPAN blev i 2004 ramt af flere naturkatastrofer, både tyfoner, oversvømmelser og jordskælv. Det gik ud over mange mennesker, deriblandt adskillige Jehovas Vidner. (Prædikeren 9:11) Men disse genvordigheder gav forkynderne lejlighed til at vise hinanden broderlig hengivenhed. — 1 Peter 1:22.

For eksempel fik voldsom regn i juli en flod i det centrale Japan til at løbe over sine bredder. Mere end 20 huse som tilhørte Jehovas Vidner, blev beskadiget af oversvømmelsen, og i en af rigssalene stod vandet cirka én meter over gulvet. Hurtigt kom der forkyndere fra nabomenighederne for at hjælpe til. Hundredvis af frivillige var med til at tømme husene for mudder. Rigssalen blev allerede rengjort og repareret inden der var gået to uger.

Den 23. oktober blev det samme område ramt af et jordskælv der målte 6,8 på richterskalaen. Mindst 40 omkom, og mere end 100.000 måtte evakueres fra deres hjem. Der var hverken vand, gas eller elektricitet. Selvom jordskælvets epicenter lå kun 50 kilometer fra den nyrenoverede rigssal, blev den ikke beskadiget. Rigssalen blev med det samme taget i brug som midlertidigt nødhjælpscenter. Kristne tilsynsmænd begyndte øjeblikkelig at undersøge hvordan det stod til med deres trosfæller, og de åndede lettet op da de blev klar over at ingen havde mistet livet eller var kommet til skade. Seks af de forkyndere der havde været ofre for oversvømmelsen i juli, meldte sig tidligt næste morgen til at komme med mad og drikkevand til deres trosfæller i det berørte område. Få timer efter jordskælvet var der stillet nødhjælpsforsyninger til rådighed.

„De der havde været ofre for oversvømmelsen, betragtede nødhjælpsarbejdet som en anledning til at give udtryk for værdsættelse af den hjælp de selv havde fået,“ fortæller en tilsynsmand. „De arbejdede hårdt fra tidlig morgen til sen aften. Og de strålede af glæde!“

Hverken oversvømmelser eller jordskælv kan bryde de kærlighedsbånd der kendetegner Jehovas Vidners kristne brodersamfund. Tværtimod, når sådanne katastrofer indtræffer, erfarer kristne sandheden i apostelen Paulus’ ord til sine trosfæller i Thessalonika: „Den kærlighed som I alle hver især har over for hinanden, øges.“
— 2 Thessaloniker 1:3.

JV's store Hjælpearbejde................ jalmar
.

........med udlevering af NWT (JV's bibel), samt andre publikationer til de hjælpeløse ofrer for diverse naturkatastrofer.....Værdsættes over hele verden, da de stakkels mennesker, nu endelig har noget tørt optændingspapir..!

Hvis der så skulle være nogle personer, der i den grufulde situation de nu er, lader sig overtale til at melde sig under JV's faner, får disse selvfølgelig lidt RIGTIG hjælp, af den slags som Røde Kors giver ALLE - - som FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP giver ALLE...etc....etc...etc...!


M.v.h.
jalmar

P.s. Jeg glemte at...................... jalmar
.

.........skrive, at Jehovas Vidner er blandt verdens 500 rigeste Multinationale Koncerner(?), så det er jo nødvendigt, at passe på at man IKKE bruger alt for mange penge til mennesker der ikke er villige til senere at "spytte i kassen" gennem et medlemsskab...
Hvilket jo faktisk er forståelig nok ....Ikke..?Hmmmmmm!

mvh
J*

Du lyder som en der har ondt i leveren mamma.mia
Hvem har tisset på din sukkermad?

manden er ret vis ;) sveland
og lytter man til han siger, så bliver man klogere på manden ;)

for hvad er hans mål?
jeg vil tro at det er at hjælpe de åndeligt fangede mennesker der er i Jehovas vidner.

børn, der ikke må se deres egne forældre, fordi, de har sladret om pædofali i jehovas vidner.

voksene mennekser, der ikke må have noget at gøre med dem inden for sekten eller omvendt.
alt denne psykiske terror på sages løse uskyldige mennesker!

nope, fri os for det onde, fri os fra Jehovas vidner!

Mama mia igen igen............... jalmar
.

...Beklager igen kan jeg bevise hvad jeg skriver:

Se venligst sidste afsnit:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/panorama/2120863.stm

Og fra en anden kant:

http://www.geocities.com/Heartland/2919/money2.html

Jehovas Vidner, er nr. 37 (el. 35.) bedst forrentede MULTINATIONALE KONCERN I NEW YORK d.d. da ovenstående blev skrevet i 2002 og 2003, var de nr. 39.


Med venlig hilsen

jalmar

P.s. De har rundet $1 Milliard = ca 6,5 milliarder danske kroner i årlig NETTOINDTÆGT, ALENE PÅ DE 2 BLADE "VAGTTÅRNET og "VÅGNOP"!

Jeg ved ikke om sådanne tal siger dig noget....!!

Derudover er de storaktionærer i en hel række betydende Multinationale Koncerner.

mvh
J*

Min kære.. Mig..
Jamen det er dog utroligt som i kan holde jeres bånd knyttet sammen...

Men hør nu her vi andre behøver ikke at være jv for at kunne holde sammen i katastrofer, vi gør det af kærlighed og omsorg...

Venligst

Mig..

Jeg ser intet forkert i mamma.mia
at Jehovas Vidner er dygtige forretningsfolk, men hvordan kan man tjene penge på et blad der er gratis når det ikke ideholder betalte annoncer? Og hvem betaler for papir og trykning. Så vidt jeg har forstået er det Jehovas Vidner selv der betaler udgifterne, de trykker selv deres blade, og det er også dem selv der deler dem ud til offentligheden. Jeg har aldrig set Jehovas Vidner tigge penge.

Mama mia...........Sørgeligt......... jalmar
.
........Men sandt!

Problemet svarer nogenlunde til det at man IKKE kan/vil erkende, at en meget kær person er ude i noget som ikke er godt, f.eks. prostitution, eller et misbrug af en art..på trods af store blinkende advarselstegn!

Først når der IKKE er flere undskyldninger at finde på, kommer sandheden som et chock - - Ja man vidste det faktisk godt inderst inde...men det var jo trods alt........!


Med venlig hilsen

jalmar