DEN LANGE VENTETID!

DEN LANGE VENTETID! *NoOne*
SUK SUK SUK
Jeg har i månedesvis skrevet med en dejlig fyr, kun via mail! Men der går altid omrking lidt over en uge for hver gang han svarer mig igen, og det er så svært og gå og vente på hans svar, for elsker og læse hans breve, og jeg begynder og føle mere og mere for ham. Jeg tjekker min mail, op til flere gange på en dag, bare for og se om han har skrevet, men nej nej! SUK savner ham på en måde, og han er bare så sød, at ventetiden er så svært. SUK!
Tør ikke engang fortælle ham det, eller hvad jeg vist føler for ham, og ved ikke engang om han er til sms, og sådan! Det ville ellers være meget nemmere!
Har " kendt " ham i mange måneder, og ihh hvor er han altså sød, men hvad skal jeg gøre, når jeg er utålmodig, og ikke kan vente på hans svar ?

Somme tider føler jeg, det er fordi han ikke gider svare mig, altså ikke gider mig mere. Men så snart der kommer ny mail fra ham, smiler jeg igen, og ved at når jeg har sendt svar tilbage, går der igen en uges tid! SUK

:(

Prøv noget nyt! 'den kloge'
Det ER ikke nemt, men prøv alligevel noget andet: du svarer sikkert OMGÅENDE på hans mails, men hvad nu hvis DU venter nogle dage med at svare? Det kunne da være sjovt at se, om han så kom ud af busken.... Du lyder ellers meget 'forelsket' , men jeg kommer til at tænke på en italiensk filosof, der mente at forelskelse er en form for sinddssyge, hvor man er mest optaget af sig selv og sine egne følelser! - det bliver det ikke nemmere af, men noget er det nok om det!
Hels og lykke med mr. mystisk!!!

fornuft fantasten
er du fornuftig ???

lader du dig styre af dine følelser ???

kan du leve med at du kun får mail en gang om ugen ?

knus

Fantasten

Kender det... kbhsv
Hey NoOne.

Forstår udmærket hvad du mener, jeg har selv prøvet at være i samme situation.

Sidde på jobbet og få en helvedes masse mails, men ikke lige den du ønsker, belastende....

Michael

prøv vivve
Har du prøvet at skrive en eksta mail til ham og ikke bare svare på det han skriver??
Prøv det og se om han så er med på at skrive lidt mere sammen...det kan jo være han tænker som dig ik??
hvis ikke kan du da godt høre ham stille og roligt om han ikke er intresseret i at i får lidt mere kontakt (i har jo snakket sammen længe nu) hvis ikke så er det måske en ide og komme videre og ikke bruge tid på en der måske bare vil skrive hygge mail.

men jo jeg kender det godt og det er ikke skide sjovt.

alt held og lykke til dig