Den nye nazisme

Den nye nazisme forklaring
I det selvplageriske Europa er der en tendens til at give os selv skylden for den islamistiske terrorisme. Det er en sær omvendt logik, der gør forbryderne til ofre.Lad os ikke gøre den militante islamisme finere og dybere, end den er. Med sin blanding af modernitet i metoder og dyster reaktion i idéindhold er og bliver den en form for nazisme.

De pakistanske og britiske politi- og efterretningstjenesters afsløring af terrorplanerne mod en række fly på ruten mellem USA og Storbritannien er endnu så frisk, at hele den sædvanlige bølge af selvbebrejdelser endnu ikke har taget fart, men tro mig, den vil komme. I Vesten i almindelighed og i Europa i særdeleshed er vi mestre i selvplageri og dyrkelse af vores egen syndighed. Efter det foreløbigt oplyste har britisk politi arresteret 24 mennesker. Af dem er navnene på de 19 offentliggjort. - De er mellem 17 og 35 år, overvejende af pakistansk herkomst, men europæiske statsborgere. Der er altså tale om mennesker, som vi nærer ved vores egen barm. Det er der ikke noget nyt i.

Lad os ikke gøre den militante islamisme finere og dybere, end den er. Med sin blanding af modernitet i metoder og dyster reaktion i idéindhold er og bliver den en form for nazisme. Dens mål er at skabe kaos i samfundet, stimulere de potentielle modsætninger mellem befolkningsgrupper og etablere en art krigstilstand.

Venstrefløjen er jo HAM
godt igang med at skabe kaos og splid med deres enkeltsporede opfattelse af hvordan dagsorden skal se ud i Danmark.

Ingen ny nazisme i DK Kategori > Udenrigspolitik
Før ”forklarings” gamle nazisme er brugt op.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=71&posting=730269

Hvor vil du hen? forklaring
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=71&posting=731000#731000

Fredspædagogik - meget enkelt Kategori > Udenrigspolitik
Ingen dessert, før du har spist aftensmaden.

Ingen nye atomraketter, før de gamle er brugt

Ingen ny nazisme i DK, før ”forklarings” gamle fascisme er brugt op.

http://www.peopleagainstpeace.net/film.htm