Den perfekte date

Den perfekte date milsen
Hej alle sammen.
Jeg har kommet sammen med min fyr i nu 10 mdr, men kunne jeg godt tænke mig at lave en date, hvor han bliver total overraskede.
vores forhold er ved at gå lidt i stå, så jeg har tænkt mig at gøre noget betydningsfuldt som man vil kunne tænke tilbage på,ex ved at lave en romantisk date.
men hjælp mig, for jeg kunne godt tænke mig en date hvor man kom på udflugt. ex om sommeren kunne man tage på stranden/bakken/spise i skoven og om vinteren kunne man tage i juletivoli/ude og kælke/og drikke varm Kakao foran pejsen, men hva gør man når det er efterår? HJÆLP

Mvh Skiprinsessen

vesterhavet ? rockogrul
Hånd i hånd en våd og stormfuld dag ved vesterhavet finder jeg meget romantisk. Især når man må kravle sammen for at holde varmen :-)

Hmmmmm... dimmelimme
Nu skriver du jo romantisk... Du skal passe på at du ikke prøver at leve det du selv har lyst til at opleve ud gennem din kæreste... Jeg ved at en perfekt date for min mand ville være: Du tager tidligt hjem fra arbejde - gør dig lækker - lav en lækker middag ( en du ikke skal stå og forberede i sidste øjeblik eller når han er kommet hjem)- HUSK rødvinen - ruller persienner ned og trækker gardiner for. Tænder stearinlys i hele huset - når han kommer ind af døren er du i dit sødeste humør og I sætter jer og spiser - småsnakker lidt om hvordan HANS dag har været og du lytter interesseret. Når I er færdige med at spise og hyggesnakke, lader du hele madmolevitten stå på bordet, ikke noget med at rydde op nu... Derefter ind i sengen og ..... Husk I har masser af tid. Hvis ikke der kommer lidt liv i jeres forhold efter sådan en date, så ved jeg sgu ikke lige hvad der skal til. Og husk også at efteråret er også til at gå en tur i skoven i eller trække sig indendørs og hygge....

fin ide milsen
mange tak, det lyder faktisk som en ret god ide, den vil jeg snuppe ind i min hukommelse ;)
så må vi se hvordan det kommer til at gå i morgen.
MvH Camilla

hmm milsen
Ja det kunne være hyggeligt, men men men, der er lidt langt fra sjælland til vesterhavet. dog kunne det være en god ide, hvis man tog til stranden.

"En tur på" BilletNet bodega
Hvis penge ikke var noget problem, men nok en kende dyrt, for nogle som har været sammen i 10 måneder. Men nu kender man jo ikke de økonomiske forhold, - i såfald syntes jeg personligt at en weekend tur i en europæisk by ville være noget af det ypperligste (det skulle lige være en tur til de Alperne i skisæsonen, hehe). Der er ofte nogle "prisvenlige" ophold, eksempelvis Berlin og Prag.
Men det kunne jo koges ned, til inden for de danske grænser, Odense, Århus, Silkeborg osv. Måske du kender nogle som har et sommerhus i kan låne for et par dage, - det ville også være klasse.
Eller på en ganske almindelig hverdag få ham lokket ud til en gåtur i regnvejret (nu ikke i en "halv Ivan" vel), det er det jo absolut sæson for nu, og altid hyggeligt. Det kan vel "udnyttes" til nærvær.

Anyway, ellers var en tur omkring BilletNet vel ikke en dårlig ide. Med en drink eller 2 ude inden et arrangement, og vende hjem til en let anretning, og en sikkert uovertruffen dessert, hehe.

Tog mig den "frihed" at kigge på billenet for sjælland og øerne i september og oktober, - for hvad jeg mener var kunne være bud. Tina Dickow, Sahara Hotnights, Mike Andersen Band, Midnight Blues, Maroon 5, Karen, Karen Busck, Eskobar, Beth Hart, Monopol, Thomas Helmig, Jan Gintberg og Jonatan Spang som lille med "Den Grimme Melding" eller Mick Øgendahl med "Tåfræser" en personlig erfaring, så var det rent spass (vel egentlig også forventet).
Og om så jeg skal tage afsted alene, fordi der er ingen som gider at tage med, så må jeg vist på Arken for at se Marie Carmen Koppel & Bobo Moreno, - vel Danmarks bedste stemmer.