Den røde Løgn afsløret

Den røde Løgn afsløret debat offline
De mudrede aktioner04. okt. 2006


MAN SKAL være overordentlig overfladisk og uvidende om de faktiske forhold for at slutte begejstret op bag de titusinder af demonstranter, som tirsdag i en halv snes byer lukkede børneinstitutioner og aktionerede imod 'nedskæringer i velfærden'.

For sandheden er, at der i størstedelen af landet ikke er skåret i velfærden.

STATSMINISTER Anders Fogh Rasmussen forklarede i går, at det offentlige forbrug fra 2001 til 2007 er steget med 31 milliarder kr. De fleste af pengene er gået til sygehuse, ledige, børn og ældre. Man kan mene, det ikke er nok - men så langt har han ret. Derfor er det løgnagtig propaganda at bilde alle forældre ind, at deres børns institutioner udsultes.

DET BILLEDE forsøger BUPL at tegne - med den kommunistiske politiker og voldsmand Lars Grenaa som talsmand og aktionsgeneral. Det var ham, der blev idømt fængsel for at overfalde stats- og udenrigsministrene med rød maling. Nu nøjes han med sorte løgnehistorier.

SÆRT NOK virker de på folk. Alene i hovedstaden lukkede 417 daginstitutioner i går, halvdelen efter forældreblokader, halvdelen grundet pædagogstrejker. Og så er sandheden, at præcis i København bruges der 4,4 mio. kr. mere på børneinstitutioner næste år, end der bliver i år.

Altså ingen nedskæring. Men nogle af pengene er omfordelt, så de går til børnene frem for til pædagogerne. Dét har BUPL lov at være sur over. Men det er altså bestemt af samtlige politiske partier i København med Ritt Bjerregaard i spidsen.

EN ANDEN vigtig pointe: Alle Danmarks 98 kommuner har sagt ja til, at der i 2007 lægges loft over, hvor meget deres samlede forbrug må stige. I visse sammenlagte kommuner stiger forbruget, i andre falder det - og en del kommuner, især omkring hovedstaden, sender endnu flere skattepenge ud på landet, end de plejer.

MEN DER er altså tale om en frivillig aftale, indgået af demokratisk valgte politikere. Det er faktisk dem, vi har valgt til denne opgave. De danske vælgere har ikke bedt BUPL om at forøge samfundets udgifter.

PÅ VISSE institutioner - men altså de færreste - er der tale om forringelser for børnene. Nemlig dér, hvor sammenlægningen af kommuner fører til et lavere niveau, end man var vant til i den gamle, lille kommune. Det er aldeles forståeligt, at forældre protesterer disse steder mod konkrete ændringer. Men det må ske til de lokale politikere, som afgør, hvad de bruger på børn, gamle, veje, kulturhuse og politikerrejser i hver enkelt kommune.

Eller til landspolitikere, som passende kan overveje katastrofehjælp eller lån til særlig hårdt ramte kommuner.

Hvad de aktionerende gymnasiaster angår, kan deres ophidselse alene begrundes med romantisk revolutionsromantik. For gymnasier overtages nu af staten og er slet ikke med på nogen spareliste!

RETTEN TIL at demonstrere er værdifuld. Men det er nyttigt at vide, hvad man demonstrerer for - eller imod. I denne sag er det lykkedes nogle løgnagtige agitatorer at hidse en masse omsorgsfulde forældre op til at tro, at en million børn er ofre for sparegale politikere.

Nogle af disse politikere ser deres partitaktiske fordel i at puste til den kunstige ild. Det bliver de i forvejen mudrede aktioner ikke mindre grumsede af.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article230319.ece

Du regner da ikke med svar? Realist
LIR - og ligesindede - vil hellere bide tungen over på sig selv, end at skulle forholde sig til fakta.

Men synd for alle de børn, som er blevet taget som gidsler i en bund og grund politisk demonstration.

do you believe Ekstrablaet anonym
you believe anything.. !!

Blups løgne klar tale
Tirsdag 3. Oktober 2006

--------------------------------------------------------------------------------

Dagens demonstrationer, PUBL historisk set og lidt til perspektiveringen
DR bringer imorgen en live-debat under overskriften Danmark i oprør, og selvom en avis som Urban ligeledes tager ‘Danmark’ til indtægt for pædagogernes kamp imod VK-regeringen, så bliver det ikke mere rigtigt af det. I København demonstrerede idag 12-14.000, selvom det var spået omkring 50.000 demonstrerende på landsplan og organisationerne bag det hele selv forventede 100.000, så kom der altså i sidste ende langt færre.

Faktum er at de demonstrerende alt ialt ikke engang udgør antallet af aktive medlemmer i BUPL. Siden VK-regeringen kom til er antallet af pædagoger jo eksploderet - nå, det glemte BUPL måske også at fortælle.

Læs mere her:

http://uriasposten.net/

den kommunistiske politiker og voldsmand Lars Grenaa Enoch
En politisk fascist.

Sandheden er også, at dersom visse kommuner kommer i "klemme" grundet uforudsete overgangsvanskeligheder vil regeringen "godt hjulpet af Danske Folkeparti" række en økonomisk "hånd" ud til disse.

Hvor dum har man lov at være? Mit råd til den Danske befolkning skal derfor være.

Slut op om midten i Dansk politik og fjern jer fra disse propagandister og politiske ballademagere på den yderste venstrefløj.

Enoch

Hej royalist, Enoch
Nå, det er kun en vittighed.

Hej realist, ja, jeg er for så vidt enig med dig. Der er rigtig mange der bliver taget som politiske gidsler i denne sag og i det hele taget.

Jeg begriber ikke hvorfor folk ikke slutter mere op omkring den regering vi har (i det hele taget) og så selv tager "skeen" over i den anden hånd?

Enoch

SUK nu igen Burre
nå nu må jeg lige sige at du sørme skulle prøve selv at arbejde i ufattelig støj, med ufatteligt mange børn og ofte en vikar, for vi har sgu stress det halve af os.

Jeg har tidligere nævnt at for mig er strejken for bedre vilkår, ja der er blevet bevilliget flere midler fra 01-06 men så vidt jeg ved er det at forvente, vi andre i privaten bruger jo garanteret også flere penge i dag en i 01.
Problemet er bare at der er blevet rigtig mange øgede krav til pædagogoen og institutionen, om læreplaner, integrering af et stigende antal, sprog, motorisk og følelsesmæssig læring osv

Der er ingen tvivl om, vi kan blive enige om min fagforening bærer sig ufatteligt dårligt ad, de kæmper om at blive eninge om kommunetal, istedet for ar dokumentere det stigende krav fra 01-06, så tror jeg nemlig de fleste ville sige, jamen selvfølgelig skal vi vægte den vigtige læring som skal sikre at vores samfunds kommende betalere, har udviklet sig så optimalt som muligt,

så rigtigt burre
hvor har du inderligt ret, sørgeligt, man kan jo bare håbe at lidt siver ubevidst ind, iforhold til de argumenter der ikke bliver besvaret, og så alligevel jo, for manglende svar må jo være lig med der tiltykkes det sagte, og så er der nok lige nogle der ikke kan lide at indrømme den dårlige smag i munden, men istedet kun kan sige tilgiv DF osv

til at grimme sig over
stakkels mennesker

synes nu det er godt med dialog istedet for bare at fastholde i har fået, ihvertefald hvad burde ... Burren
Jeg synes nu det er godt regeringen og DF m.fl. siger ok, vi er parate til dialog såfremt enkelte kommuner fremviser tydelig forringing der skyldtes sammanlægning, således at normeringen kommer op og ikke ned, som bare en ting.

Problemet er at vi nu skal høre på samtlige kommuner sukke og helt højst så de er sikre på at være nogle af de kommuner der får.
Hørte på en fra Randers igår, sørme hvor manden ihærdigt forsøgte skaffe Randers flere kroner, suk der er godtnok mange kommuner vi i nærmeste fremtid skal høre på.

AK det demokrati er sgu ikke helt nemt

bupl debat lilian knudsen
Jeg fik et link fra LIR der førte mig til BUPLs debat, sjov læsning, de fleste debattører var stærkt imod demonstrationerne, Anders har nok ret når han siger det er yderliggående socialister der står bag. ihvertfald hvis man skal tro de debatterende pædagoger.

http://www.bupl.dk/web/internet.nsf/(debatkat)!readform&01

Så længe BUBL har Sandhedens time
En aktivist i deres topledelse, der under falske forudsætninger, tiltvinger sig adgang til vores regeringslokaler og derefter overfalder vores statsminister, så længe kan jeg ikke tage deres aktion alvorligt, jeg støtter jo heller ikke terrorister, manden er gået for vidt og det fortæller alt om organisationen, utroværdig og voldelig det er det BUBL står for i mine øjne, så længe de lader sig repræsentere af en sådan person, det næste bliver vel kast med brosten.

Jeg ville gerne revurdere mine holdninger og helt sikkert mange andre også, såfremt denne organisation ikke sympatiserede med den form for klientel.

Du så ikke nyhederne i går? Realist
Det var dem - endda på DR 1 - der tog de faktuelle tal frem og viste hvordan virkeligheden ser ud. Ekstrabladet har blot bygget sin leder hen over de kendsgerninger. Så i den forbindelse - ja, jeg tror på Ekstrabladet. Pøv du også at se lidt på virkeligheden i stedet for de indbildte løgne.

Dette skal ikke forstås som, at jeg nægter at anerkende at der er problemer nogle steder. Det er der helt sikkert. Men at beskylde regeringen og sige at det er deres nedskæringspolitik, der er grunden, når virkeligheden i den forbindelse viser sig at være stik modsat - det er ude i skoven. Men det viser blot BULP's sande ansigt.

Stress? Cannae
Har du stess af at arbejde 25 eller 30 timer i ugen? det er jo en kendt sag at offentilgt ansatte arbejder meget mindre end privat ansatte, faktisk op mod 4-5 uger om året..

ram forbi lilian knudsen
selv pædagog, jeg, i forhold til mange andre, ved hvad jeg snakker om.

I de institutioner hvor jeg har fungeret som leder har vi fået, en kop ståkaffe, når vi møder ind. da børnene er flest fra ca. kl. 8, kan det være at der er tid til en kop ståkaffe hen ved 10.30 tiden, men det er kun hvis vi er hjemme på institutionen.
en halv times pause midt på dagen, personalet delt i to grupper, det er normalt de kaffe pauser vi holder der hvor jeg kommer fra.
Hvis telefonen ringer, hvad der ikke er unormalt, tager vi selvfølgelig den også selv om vi holder middagspause.
Så kaffedrikkende holder ikke, slet ikke i dag hvor det er blevet mere in at drikke the.