Den SØDE juletid!!!

Den SØDE juletid!!! kleopatra
hmmmm. hvad er det søde ved den.??


Jeg har en god ven og en veninde, som begge ikke synes, der er noget sødt og dejligt ved julen, pga de ikke har nogen kontakt med deres børn.


De har begge mistet kontakten med dem efter nogen grimme skilsmisser, hvor modparten på en eller anden måde, har fået dem sat i så dårlige et lys, at de ikke hverken ser eller hører fra dem. Det skal her til siges, at det bla for min vens vedkommende, drejer sig om 2 voksne døtre og 2 børnebørn og for min veninde, om en voksen søn og hans lille datter, som er født i år. En datter min veninde ALDRIG har set endnu.


Både min ven og veninde har gravet sig selv så meget ned i sorgen, at de ikke kan se nogen udvej og da slet ingen glæde ved hele det julesjov.


Jeg har tilbudt dem at holde julen sammen med os. Altså mine unger, min mor og hendes ven, men de har begge takket nej.


Deres sorg går jo mest ud over dem selv, for deres børn er da bestemt ligeglade (eller er de, hvis de vidste det, men hvem skal fortælle dem det?) men sorgen æder dem OP. Men påvirker da osse os andre, som lider med dem. Jeg er både ked af men osse GAL over, at de bliver hængende i den sorg. De ser jo ikke alt den glæde, som er rundt om dem. De fokusere hele tiden på det grimme og lukker dem inde. Til hvilken nytte?? jeg kan ikke se den.


Jeg spurgte min ven den anden dag, hvor længe vil du være alene juleaften? hans svar: resten af livet.... Så er det jeg siger, så er det NOK mand!! Dine døtre vil dig ikke. Men derfor skal du IKKE lade livet gå forbi dig, der er andre, der elsker og holder af dig, for det dejlige menneske du ER. Så op af det HUL.


Der er vel andre derude, som har venner, som lider på samme måde. Hvad gør I/du for at hjælpe dem.??


Jeg er selv blevet skilt, men har bestemt sørget for at mine unger har kontakt til deres far. Fordi han og jeg ikke kan sammen, skal de da ikke stå i den situation at vælge den ene af os fra.God nat Kleopatra :-)

Bed dem om at skive et brev Lotte Gehlert
Eller skriv selv et brev og giv dem en moralsk opsang. Det kan skrives således at du holder dine venner udenfor, men skriver hvordan DU og andre er vidne til den missery som ingen fortjener.

Et godt kleopatra
råd.


Jeg kender ikke de børn, må så være mine venner, som selv skal gøre det og det tror jeg desværre ikke, jeg kan få dem til.


Men ja er en grim situation. Min ven har stået i den i vist nok 7 år nu. Min veninde de sidste 2 år.


Mvh Kleopatra :-)

nogen gange er det ok Lotte G
selv at skrive, synes jeg personligt. Så længe du holder vennerne udenfor initiativet :0)

Samme sang i år igen? Anonym
nej veninden er vist ny i dramaet, eller hur?. Men ham brugte vi vist meget tid på sidste år - ikke?

Den samme sang igen Gomorgen DK
Der er nogen som elsker at spille martyr lad dem om det,nu hvor du langt om længe er kommet videre.
Hvis folk vil spilde deres liv på at være offer så go tur,de skulle have et los bagi og komme videre.

Sang.!! kleopatra
hvor er der lige noget konstruktivt i dit indlæg??


Om det var den samme sang sidste år eller ej, gør da ikke problemet mindre.??Kleopatra

Ja jeg kleopatra
er kommet videre, men ønsker da osse at mine venner kommer det eller andre, som står i samme situation.


Så dette indlæg er da fra min side osse en opsang om, at nu er det sgu NOK.


Men osse en påmindelse til de børn, som sidder rundt omkring, som har en forældre, som sidder og har den sorg. Måske de skulle ta dem sammen osse til at få løst de måske små problemer, som har skabt denne uløselige situation.


Vi, som er forældre kommer altså nogen gange til at gøre og sige noget, som ikke betyder noget, Noget, som er sagt eller gjort i affekt. Sorg udløser affekt og afmagt.


Prøv at glem lidt af jeres egoisme og stræk hånden frem, enten er der en hånd, som tar imod den eller så ved man, at det er endegyldigt slut.


Og ja, jeg er et menneske, som ønsker det bedste for andre og det vil jeg IKKE lastes for.


Jeg ved, at noget af problemerne stammer fra, noget med at den ene føler, at faren har taget sig mere af den anden datter. Men det var jo nødvendigt i en periode.


Jeg kender det selv, jeg har brugt enormt meget tid på min datter altid. Det har da gjort, at min søn har mistet en masse opmærksomhed fra mig. Men for mig er den største sejr i dag det, at han har sagt TAK til mig mange gange, fordi jeg har brugt tiden på hans søster. For som han siger, mor, du har troet på hendes evner. Og nu er der vist ikke nogen, som er mere glade for hinanden end dem. Noget jeg i mine vildeste drømme ikke havde troet kunne lykkes. Men det ER det.


Tag dette, som en opsang og en bøn om, at lære at være bedre ved hinanden. Den dag, det er slut, er det for sent at tilgive hinanden.God jul Kleopatra :-)

Jeg.. kleopatra
ville gerne skrive til dem, men kender ikke deres adresser, kun deres navne.


Jeg har sendt et link videre til begge mine venner, så de kan se svarene her.


Mvh Kleopatra :-)

Er det venner Allehånde
og du ved ikke hvor de bor,det er fandmig underligt det er meget normalt at man har besøg og selv besøger sine venner.
men det kræver selvfølgelig man ved hvor de bor.
De er vel bare bekendte så og måske skulle du blande dig udenom deres sorg,du ved i grunden ikke så meget om dem vel?

Ja det kleopatra
er venner og ved hvor de bor, men ikke deres børn.


Læs hvad jeg skriver og ikke hvad du tror, jeg skriver.


Kleopatra

Brasso skal der til Brasso
når glorien skal pudses. Kan du komme til for din selvtilfredshed?

Det handler, som det plejer, om hvor god du er. Ved du hvad Nete, hvis du vil spille med på de spil, så gør du det, men kom ikke og belær vi andre om, hvornår vi er gode og hvornår du hellere vil være latterlig i din "hjælpeiver" -som er gudsjammerlig. Hvis ungerne ikke vil have med forældrene at gøre, er det sikkert deres egen skyld.

ja , dejligt........ bandit67
...at du er så omsorgsfuld. Men der er måske en grund til, at disse børn, ikke vil se deres ene forældre, efter en skilsmisse??
mvh bandit67