Den skrækkelige eks.

Den skrækkelige eks. Den udbrændte
Hej!
Lad mig indlede kort med at det drejer sig om min eks-kæreste, som er kvinde og styre, ikk alene mit liv men også resten af familiens liv groft!!
Hitorien begynder jo altid godt, men ændre sig ret hurtigt til et marerit for mig... Jeg er i dag 45 år, eksen er 41 år min kæreste er 40. Vi var rigtig meget forelske da vi mødte hinande jeg og min eks. Men efter ca. 1 år sammen begynder min verden at bryde sammen pga. Hende Jeg finder ud af at hun aldrig lytter til andres mening, afbryder alle i en, hver samtale og kommer med sin mening om alt, hvad man snakker om - det begynder at gå mig meget på. Jeg begynder at lufte tanken om at vi må gå fra hinanden på baggrund af de nævnte ting og alt for ofte skæderier, hvor naboer på alle tider af døgnet kan høre det. Vi mødte hinanden i 1991 og i 1993 fik hun sit første barn, men ikke med mig og det vidste hun godt, men fortalte mig det ikke, jeg fik senere lave 2 blodprøver der slog fast at jeg ikke var faren, men der var jeg blevet så glad for barnet at jeg ikke kunnegå uden videre. Men næsten som jeg for at vide, at det ikke er mig der er faren har jeg selv gjort hende gravid og hun venter barn nr. 2 Altså mit barn.
Jeg havde glædet mig til at bive en familie med kone og børn og sagde til hende at jeg glædede mig til at jeg skulle have mit navn på postkassen, men der fik jeg et møg beskidt svar tilbage at det skulle jeg ikke regne med...
Det undrede mig for jeg gik på arbejde og betalte husleje til den nye lejlighed.
Efterhånden fandt jeg ud af at jeg blev brugt som "trillebør" og "affaldssæk". Jeg måtte ikke være medbestemmende i huset, skulle bare ordne have hammer, skrue og save og ellers side og høre på al hendes brok.
Hvis vi nu går frem til 1998 har hun nået at flytte 4 gange siden og jeg skal lige sige, at hun i de 17 år jeg har kendt hende, ikke været på arbejdsmarket en eneste gang - det er socialkontoret der betaler "festen"! For det er jo blevet en ren forretning for hende at score forhøjet børnebidrag, boligsikring, og andre tilskud som man kan få som enlig mor, men hun gør det på et falsk grundlag og gør det den dag i dag.
Vi skriver 2005 der møder jeg en sød pige som jeg er rigtig glad for og, hvor vi er jævnbyrdige og har et godt forhold og da vi etablerer os i et rækkehus flytter min eks lige op i r.... på os og skaber balade konstant. Hendes våben før i tide når vi blev uvenner var at , så måtte jeg ikke se min søn i lange tider og så måtte jeg igen, sådan pig ponger hun hele tiden og nu er vi nået der til igen at jeg ikke må se ham igen.

Jeg skal lige sige at historien er måske lidt rodet men det er jo også lykkedes hende at suge al energien ud af mig. Hun vil forsøge at lægge mit liv øde.

Hvad skal vi gøre hun er virkelig et levende marerit for os
Hun har bla. flere gange bare væltet ind i vores lejlighed og skabt sig helt ustylig, væltet ting, spyttet på vores vasketøj.
Bag al dette sidder hendes nye kæreste og venter på at vi skal "slå" igen, han har truet mig før, at hvis jeg ligger hånd på hende får jeg tæsk...
Vi vil bare gerne være os selv her hjemme men vi støder ind i hendes fyr, børn og hende selv hele tiden.
Hvad skal vi snart gøre???

Jeg kan åbne hendes lille hemmelig skab, men det vil være det samme som at åbne pandoras æske.

Hjælp!!!

Gå til statsamtet Anonym
Forlang samkvemsret med dit barn på bestemte tidspunkter og opfyld alle krav de måtte stille-betal børnebidrag til dit barn---eller foreslå/bed om at dit barn bor hos dig (så skal du heller ikke betale bidrag-men har hele forsørgelsespligten" og så besøger barnet moderen og hun betaler dig børnepenge?----eller du "glemmer" alt om at have kontakt til dit barn indtil det er gammelt nok til selv at bestemme, hvor det vil bo og du kun betaler de lovpligtige penge og sender gaver til jul og fødselsdage. Få en fornuftig ordning til barnets bedste-og så prøv at undgå al omgang med din eks og hendes "tæskehold". Lad dig aldrig provokere-men giv hende polititilhold hvis hun tropper uindbudt op i jeres hjem--der har hun intet at gøre!

Præcis Kate-
Også nogenlunde det jeg ville have svaret. Og nej, hun har da absolut ikke noget at gøre inde på jeres private ejendom uden jeres tilladelse, så få en afholdsordning igang. Kvinden er jo psykisk syg. Jeg er glad på dine vegne over, at du har fået en sød kæreste/kone[:)]

Ja statsforvaltningen...... Løvemor
kan måske hjælpe dig og ikke mindst din søn!

Skrækkelig kvinde du fandt dig der, lyder som min eksmand, blot noget mere hysterisk!

Nej det kan vist ikke helt sammenlignes. Få professionel rådgivning.

Jeg sad og tænkte på, om det ville være gavnligt at flytte længere væk fra hende?

Løvemor

nye regler fra lille mig
husk på der er kommet nye regler, tror bestemt at du kan hente stor hjælp ved statsamtet, men syntes det lyder som om du ikke har prøvet at finde hjælp til samvær med din søn før nu....du skulle første gang hun opførte sig sådan med det samme havde kontakte statsamtet, så var det måske ikke gået så galt...for du ved da af erfaring at hun ikke er rimelige eller til at snakke med...hun skulle efter min mening ikke havde haft så lang snor til at gør livet surt for dig og din kærste....du burde havde gjort noget nået før....men det kan der ikke ændres på nu...af sted med dig til statsamtet mandag...og find noget andet at bo i...

Hu hej Tarzan_iha
det lyder som min ex kone..dog knap så slem men ja med den opførsel er det førerhuset det er galt med og virkelig noget ged at man har fået børn med sådan en model..:-(

Av for pokker da. LarsTåstrup
1: Inddrag myndighederne i problemerne omkring samværet med jeres barn.

2: Bliv hurtigst muligt herre i eget hus, hun har fra nu af adgang til havedøren, grænsen til "jeres grund" er JERES, og den er hun fra nu af, ikke en del af.

3: Skriv ALT ned, hvornår i har drengen, hvornår der er ballade osv.

4: hvis nogen gik ind i mit hjem og spyttede, så........!!!

det er godt du har fundet dig en sød pige, fremover beskyt hende, så du må være mand og sætte din eks-heks på porten.

Truer hendes nye fyr jer, så er det politiet. Det er vigtigt du giver myndighederne et indblik i, at du har store problemer med det her kvindemenneske.

Undsk.... men kors, nogle KÆLLINGER mand.... uuuuhh, bare vil styre og plage og intimidere og intrigere, sådan en ?0?)+0)0? skiderik.

Skriv og lad os vide hvordan det skrider frem;o)

BRODERKRAM HERFRA..

kender det godt tarzanoo
Psycho hysteriske kvinder findes der mange af. hvert lige så mange som der findes psycho mænd. Jeg har været involveret i det stads, og hun blev bare træt af mig til sidst, heldigvis. Så nu er hun ude og finde en anden sucker hun kan dræne og suge hans blod.

Uendelighed... Den udbrændte
Hej og tak for støtte!

Jammen det får ingen ende.
Hun bor mindre en 100 meter fra os og vi plages af hende dagligt når vi skal handle ind eller bare begå os frit i det lille samfund.
Det der pisser mig af er at hun har en boddygard lige i ryggen dvs. At hun kan vade ind i vores lejlighed og råbe og skrige som hun vil og bag efter vende situartionen som om det er os der har startet det hele. Vi vil bare gerne være fri for hende og hendes fyr som vi møder dagligt.
Hun laver sort arbejde i stor stil og modtager boligsikrig, forhøjet børnetilskud, socialhjælp. Hun bor i en 4 værelses lejlighed til over 5.500.- + forbrug . Hun har ikke været på arbejdsmarket i over 18 år har levet på social indkomt i alle de år. hun finder sig en fyr, som ikke må have adresse hos hende men hensætter ham til et værelse i byen og så sover han hos hende og de laver bevidst sort arbejde ud over alt andet. Det der kan undre mig er at hun kan snyde systemet gang på gang, hvad er mon hendes forklaring på at hun ikke skal i arbejde. Hun fejler ikke noget andet end at hun har masser af tid til at chikanere os og massere af tid til sort arbejde.

I øvrigt modarbejder hun konsekvent alt, hvad vi siger nej til her med min dreng, med andre ord, hvad han ikke må her må han hjemme hos mor...
Hun har flere gange været direkte årsag til at jeg blev fyret fra mit arbejde, nu prøver hun igen, jeg har lige været ved at blive fyret igen, men redede den i sidste øjeblik.
Hun suger bogstavelig talt energien ud af mig - hun vil se mig knust!! Og det er ret farligt at være op i mod.. Jeg/ vi ved ikke hvad vi skal stille op. Siger man noget til kommunen om det siger de at de kun kan tage sig af barnets tarv, det er måske også rigtigt. Men jeg tror hun kæmper til jeg har tabt. Jeg skal sige at jeg aldrig har gjort hende noget der skulle kunne fremkalde så voldsom had mod et menneske som i dette tilfælde.
Jeg tænker jo selv at jeg bliver truet til at holde kæft, samtidig med den trusel har hun frit løb, hvis jeg så svare igen, står jeg over for en grov fyr der langer tæsk ud. Nu spørger jeg!? Kan det ende fatalt???

Den Udbrændte[:|]

Ja selvfølgelig kan det da det dulkis
- ende fatalt.

- Min erfaring er iøvrigt at kommunerne, i reglen, er hurtigere til at reagere på socialbedrageri end på barnets tarv.

Din far. Din mor.
Sucker!