den sociale uretfærdighed

den sociale uretfærdighed tmc-mc
er det mig eller er der noget rivende galt????
jeg er meget forvirret over vores sociale system, eller ret mig endelig hvis jeg er helt galt på den.
hvordan kan det være at folk der har arbejdet, passet deres job hele livet og og sparet sammen til deres pension hele livet for at de kunne havde noget mere end den rimelige ynkelige folkepension skal straffes for at sparre og gøre det godt på arbjeds market...jeg kan ikke forstå at de skal straffes for det, jeg snakker om at de kommer på alderdomshjem og betaler 7000 kr. i husleje om månede og dette inkludere ikke mad eller vask. og deres penion næsten bliver taget fra dem!
hvorfor straffer vi dem?
men dem som ikke har arbejdet hele deres liv fordi de ikke gider, skal havde det hele?
er det uretfærdiget det syntes jeg, men ikke nok med det!
min generation kommer højst sandsyneligt til undvære folkepansion helt og det er op til os selv at sparre sammen til den tid hvor vi ikke kan eller må abrjdet mere, hvordan kan politikerne sige at det skal laves om, og at vi skal spare allerede nu, imens de sider på en ministerpost i 4år og bagefter score en fed pension hvis man kan kalde det en pension resten af livet...kan det passe at de skal havde hele livet for noget de har lavet i 4 år????
lad mig høre

jeg syntes at det er uretfærdigt

kan sagtens følge dig anonym
men hvor mange har ikke arbejde, fordi de ikke gidder ?

jeg synes også det er ringe, at de kontantsmodtagere fra ungdomshuset ikke gider tage sig sammen og yde noget til samfundet, men vil gerne benytte sig at det gratis sygehus.. som vi andre betaler via skatten.. eller de ødelægger butikker osv.. det kommer vi, der betaler skat af vores indtjening på arbejdsmarked også til at betale..

vi takker og føler os til grin.

7000?? jetpost
den sidste jeg har hørt om på plejehjem betaler 11000 om måneden for at bo på det lille værelse

Det er så 1.100 gange mere... BZ din chat.
...end du fik for at lægge fjabbe til en befrugtning på Oranges chattræf (du ved, I mødtes under banneret). Har du stadig den storblomstrede kjole, og hvordan går det i øvrigt med bastardungerne?
Fik du nogensinde skrevet den bog eller taget en uddannelse?

Orange jetpost
and:

Ingredienser: 12---12345678910 pers.
Fyld:
1/10 dl sveske (Læs om)
1/4 stk æble (Læs om)

1/5 stk hel and (Læs om)
havsalt (Læs om)
peber (Læs om)

Sauce:
1/3 stk appelsin (Læs om)
1/10 spsk vand (Læs om)
1/10 stk skalotteløg (Læs om)
0 dl sukker (Læs om)
1/3 spsk sherryeddike (Læs om)
1/10 spsk smør (Læs om)
2/5 dl grøntsagsbouillon


Fremgangsmåde:
-Ænderne: Skær det overflødige fedt ved gumpen væk. Gem fedtet! Gnid hver and med salt og peber både på ydersiden og indvendigt. Det er en erfaring at skindet bliver mere sprødt, hvis man gnider det ind i fint salt i stedet for groft.

-Fyldet: Halvér sveskerne. Skræl æblerne, og fjern kernehuset. Del hvert æble i mindre stykker til ca. samme størrelse som sveskerne.

-Kom fedtet fra gumpen i en lille gryde, og lad det smelte ved lav varme, så det ikke branker. Herefter kommes svesker og æbler i. Rør rundt. Tag gryden af varmen og stop fyldet i ænderne.

-Brun nu hver and på en stor pande eller i en gryde, til de bliver gyldne på alle sider. Læg dem i et ildfast fad, og kom det i ovnen ved 180°C i en lille time. Beregn ca. 40 minutters stegetid pr. kg and. Undervejs tages lidt af fedtet fra bradepanden, og hældes over anden, så skindet bliver rigtig sprødt.

-Saucen: Vask og skræl halvdelen af appelsinerne (helst økologiske) med en kartoffelskræller, og skær derefter skrællen i fine strimler. Kom strimlerne i en lille gryde, og dæk med lidt koldt vand. Bring det i kog, og si vandet fra. Hæld et nyt hold koldt vand på og kog op igen. Si vandet fra, og køl strimlerne ned. Pres derefter de skrællede appelsiner og gem saften.

-Tag de sidste appelsiner, skær top og bund af og fileter dem i tynde skiver med en meget skarp kniv, så der ikke kommer noget af det hvide kød med. Gem skiverne.

-Kom lidt andefedt fra bradepanden i en gryde. Når det er varmt, kommes skalotteløget i, og det ristes i nogle minutter uden at det tager farve. Hæld sukkeret på, og lad det karamellisere, uden at det bliver sort. Sherryeddiken tilsættes og koges helt væk, hvorpå appelsinsaften tilsættes. Lad det simre stille og roligt, til det er reduceret til halv mængde. Hæld bouillon på og lad det simre videre, til saucen begynder at tykne let.

-Når saucen i gryden har en rimelig god og rund smag - gerne let syrlig og med en sirupsagtig konsistens - piskes kolde smørklatter i saucen, der nu ikke må koge mere. Kom appelsinstrimlerne i, og tag gryden fra varmen.

-Serveringen: Tag ænderne ud af ovnen, og lad dem trække i mindst 20 minutter, gerne lidt mere. Kom fyldet fra maven ud på et smurt ildfast fad, skær ænderne ud i lår- og bryststykker, og placér kødstykkerne på fadet. Læg appelsinskiverne ved siden af anden på fadet, og hæld lidt af saucen over. Kom fadet i ovnen i 5 minutter, så anden bliver rigtig varm igen. Varm også saucen op, og servér den ved siden af. Tip: Hvis det er små ænder, skal der selvfølgelig steges 1 eller 2 mere - tal med slagteren.

Pff. BZ din chat.
Hvilket skuffende svar, lille MOKKA. Du kunne i det mindste byde på en gang gensynsglæde.

Her byder jetpost
man på Orange and, det må sgi da være nok

Jeg er Anna K
fandme også træt af at skulle betale til noget så udemokratisk som kongehuset,og for ikke at tale om de enorme summer der bliver brugt til militæret og vores angrebskrig i Irak. Næ du, så hellere betale til nogle unge som gør oprør mod vores kapitalistiske samfund..