Den sorte bule

Den sorte bule Fru Nielsen
Er hvad vi har idag med VK og DF.
Hemmeligheder, løgne, nedskæringer,manipulation af mennesker, manipulation af politik,vendekåber og en flok brovtende, arrogante rige og )skjul lige for dumme jensen, hvad det er vi lige laver om på, så han ikke finder ud af at vi er blå..haha,og finder vi lige på noget at smøre medierne med.......) Sådan er de, de borgerlige.
Ud med VK og deres vedhæng.
Ind med saglighed. Og faglighed.

Meget enig med dig....... jo tak
fru Nielsen, ud med de løgnere og bedragere og helst til helvede med dem. Så kan de trække hinanden ned i den kogende olie hver gang nogen af dem forsøger at kravle op for at slippe ud af helvedes gryde. De er jo alle stræbere og under ikke andre end sig selv noget bedre ;D

Som om... Anonym
venstrefløjen har tradition for åbenhed. De ting du nævner har været hovedbestanddele i kommunismen og socialismen gennem 4 årtier. De blev heldigvis gennemskuet.

Og ind med... dommeren
Socialisterne, som i Norge!

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=865522

fru nielsen og jo tak Tordenskjold
I er ikke for kloge. I ved ikke hvad i taler om...
Mod dumhed kæmper vi alle forgæves....

Ja du er beviset huhahahi
at kampen er forgæves

Alternativet til den sorte bule aborten
Er en masseinvasion af muslimer som kun er ude på en ting,
nemlig at malke den danske stat for milliarder af kroner, det er noget danske socialister ikke fatter, socialisterne tror der findes pengetræer, eller at samfundet bare trykker nogle flere penge.

Muslimerne udnytter de danske naive socialister, så os andre rigtige danskere krummer tær, over at være landsmænd med dumnaive socialister

Hvad erik3344
er det du er utilfreds med er bistandshjælpen ikke høj nok så er masse af arbejde at få.
Aldrig har så mange haft det så godt som nu så længe leve VK og DF.

Har du slået hoveder? Anonym
En sort bule er måske en subdural blødning. Du burde nok søge læge. Symptomerne er hovedpine, forvirring og personlighedsændringer.

Dit indlæg tyder på at noget er galt.

gode anonym
De røde partier er gode til at brandskatte de danske skatteborgere og fylde landet op med "kulturberigere" fra islamiske lande.