Den sorte knallertkører med kniv

Den sorte knallertkører med kniv Silje
Lyder som noget fra en gyser, men ikke desto mindre er det rigtigt nok.
Der kører en fyr klædt i sort rundt på knallert i København. Han har en kniv med. Han kører om natten og når han udser sig sit offer, kører han over mod dem, tager sin kniv frem og forsøger at snitte i vedkommende.
Og jeg der kører på arbejde kl.lidt over 4 hver morgen ned af Nørrebrogade....jeg synes godt nok det er uhyggeligt. Jeg ved at chancerne for at møde ham ikke er så store, men stadigvæk. Jeg er også mørkeræd samtidig, så det er en ren fest for mig at køre på det tidspunkt :-/

Jeg har hørt det i nyhederne, men har ikke hørt mere om det siden for et par dage siden. Har I hørt mere til det og er der nogen der evt har set ham?
Jeg synes det er spooky :-/

KLAMT bellaaa
Hvorfor er der så mange syge mennesker i denne verden ???

Det lader til jetpost
at det kun er i Vanløse området han holder til..

Det er Anonym
I vanløse området han er. Lige ved Grøndals station... Du skal ikke lade dig skræmme af sådan noget. Jeg bor lige der hvor han har prøvet at stikke nogen ned, men jeg tænker slet ikke over at cykle hjem om natten osv... Bare hold øje med en fed sortklædt knallertkører hvis du er i området, hvilket ikke er nær nørrebro:)

brug medierne... anders_engberg
Hejsa du...

Nu bor jeg også ganske tæt på stedet hvor "den sorte galning" som ekstra bladet dømte ham mandag på forsiden. Men heldigvis er jeg billist, så ville nok skade ham mere end han mig..

Men forstår ikke du siger du ikke har hørt mere - så må du ikke følge meget med i aviser og nyheder. Han er daglig stof på lorry (tv2) og i de trygte medier (EB OG BT - så jeg på grillbaren)

kan da fortælle at jeg idag hørte på Lorry, at der er sendt ekstra politi på gaden i det område han er set - som patruljere civilt hele natten.

Men håber du kommer sikkert på arbejde.

Kig evt på diverse avisers hjemmesider eller på http://www.lorry.dk/moduler/nyheder/showRegVideo.asp?dato=09-08-2006&cID=1&submit1=OK og se seneste fra idag...

;o)
Anders

mange... anders_engberg
1 - 2 - mange???

hæhæ nåeh DE nyheder ??!! Silje
Nej dem følger jeg ikke så meget med i. Jeg ser mest nyheder på DR1 eller DR2 og holder Politiken. Der har han ikke været så meget fremme. Ellers også har jeg bare overset ham :0)