den store eller lille forskel

den store eller lille forskel K.P
Hvad er forskellen på at være forelsket, og at være vildt betaget af et andet menneske..?

Tit tænker jeg på om de føelser jeg har skyldes kærlighed (forelskelse) eller om jeg i bund og grund bare er helt væk af betagelse. Sys det er nogle svære størrelser at arbejde med, Da de to ting ligger så tæt op af hinanden, og kan gøre mig helt forvirret...
For hvis jeg er sammen med en jeg er vildt betaget af så har jeg de samme sommerfugle i maven, de samme lyster til bare at være sammen med personen, og alt det andet.

Men hvorfor have det sådan, hvis man ikke er forelsket, det gir jo ikke nogen mening.?
Og så vil nogen måske spørge - er du sikker på du ikke er forelsket? - og dertil kan jeg svare at jeg i dette øjeblik er ret meget i tvivl. Tror mest på betagelsen. For alt andet ville være ulogisk.

For det første er han for gammel.

For det andet han har en kæreste (hvilket jeg på ingen måde har noget imod, og som jeg jo nok ville ha haft noget imod, hvis jeg var forelsket ikke?)

Og for det trejde kan han alt det jeg så gerne ville kunne. Derfor min mistro til betagelse. (men har de sammen føleser som forelskelse, tænker meget på ham, og vil gerne snakke med ham hele tiden osv.)

Tror jeg har brug for nogen der kan stille de 2 ting op mod hinanden, så jeg kan finde ud af hvad det egentlig er jeg føler.
Ikke nogen nem opgave, men håber at der nogen der vil påtage sig den, og hjælpe mig.!

KH K.P

alder? pvc
Hvor gammel er du, og hvor gammel er han?

alder, K.P
der er 15 års forskel.. jeg er over 18! ;)