den svære kærlighed

den svære kærlighed anonym
Jeg har taget i kæreste i at lyve for mig...ikke om noget alvorligt, men nu går mine tanker på om han også lyver om så meget andet....
Tankerne kører rundt og snart har jeg truffet beslutningen om at droppe ham, snart at jeg for alt i verden vil forsøge at få det til at gå. Jeg elsker jo manden, utrolig nok... Men er det nok at elsker, når der er så mange minusser i forholdet... Der er selvfølgelig også plusser...dejlige plusser, men dem skulle der jo gerne være flest af...og måske synes jeg ikke i øjeblikket at jeg kan så øje på så mange af dem... Men de er der...det ved jeg....og jeg ved også han elsker mig....Men det hjælper ikke på alle spørgsmålstegnene.... Hold da op, hvor er det svært med den kærlighed.....og ja jeg ved at det kun er mig selv som kan finde ud af hvad jeg skal.......suk suk

Hvad tanke
er det han har løget om, ikke at jeg syntes at det er okay at løve, og jeg er da heller ikke sikker på at løgn kan gradbøjes..

små og store løgne anonym k
hvis det ikke er en alvorligting du har taget ham i at lyve med, så glem det... Jeg tror at alle mennesker har måttet stikke en lille løgn engang, og det kan der være mange grunde til enten fordi han ikke vil såre nogen, eller fordi han vidste at du måske ville blive sur... jeg har taget min i at stikke mig et par stykker, og efter jeg gik ham på klingen viste det sig, at det var på grund af at hans ex havde været så dominerende, at han blev nød til at lyve for at få lidt tid til det han gerne ville..Det er han nu vent af med.
Prøv at finde årsagen til hvorfor han føler han bliver nød til at stikke dig sådan een.

Kæn............. terningemanden
Hvis du har tænkt dig at hoppe ud af alle de forhold hvor du støder på en lille løgn. Må du hellere forvandle dig til en Kænguru.


Mvh Terningemanden

et løgn Løgnern
Du skriver intet om den løgn der er sagt. men for dig har det åbenbart en stor virkning.

Løgn er svært, for halve sanheder er hverken eller. Så spørgsmålet er om hvad så du? Og om det var vigtig nok at blive i tvivl?

At du siger at dine tanker nu flyver omrking, tyder på at du tænker for meget på det. For uanset om det er rigtig eller forkert det han har sagt, har du i mellemtiden gjort dit eget liv til et lille helvede.