Depeche Mode genudsender albums

Depeche Mode genudsender albums djdaddy
Også nyt opsamlingsalbum på vej..


Tidligere på året udsendte Depeche Mode genudgivelser af pladerne "Speak And Spell" (1981), "Music For The Masses" (1987) og "Violator" (1990), der var blevet opdateret til surround 5.1 og kom med en bonus tracks og en ekstra dvd.

Nu får yderligere tre albums samme behandling, så man fra 2. oktober vil kunne købe nye versioner af A Broken Frame (1982), "Some Great Reward (1984) og "Songs Of Faith And Devotion" (1993).

Genudgivelserne kommer til at fungere som en optakt til den kommende "The Best Of Volume 1, der udsendes 13. november og blandt andet indeholder det nye nummer "Martyr"


jeg vil lige sige til dem som er til Depeche_Mode

Depeche Mode - John The Revelator - Lilian [UK Promo. er en kanon singel. hvis i har mulighed for at skaffe promo cd'er så er det bare ud og finde den :)

Takker! aman72
Det var LPen "Some Great Reward", der for alvor satte min dyrkelse af Depeche Mode virkelig i sving, som ung teenager. Jeg var storfan af dem lige til Violator-albummet. Jeg kunne..og kan stadig - specielt godt lide den sound DM havde i årene 84-91. Det kunne være lidt sjovt at høre det igen, for desværre fik jeg afsat hele min samling i Læsehesten i Aalborg i 92. Det har jeg ofte fortrudt...uden at have gjort noget ved det.

MEn nu kom så chancen åbenbart :-)