Depression

Depression anonym
Hej alle!

Har fået en depression, og kan ikk rigtig fungere optimalt på nuværende tidspunkt.. Min læge synes også, at det er bedst at jeg går hjemme. Har fået lykkepiller (citalopram). Har meddeslt det til arbejdsgiver, og sendt erklæring. De har så valgt at stoppe lønudbetalingen. Det hjælper mig ikk særligt meget, sidder bare og grubler over hvad jeg nu skal gøre.. og det var jo ikk ligefrem det der var meningen med sygemeldingen...
Hvad kan man gøre??

vedr. arbejde trixrix
nu er det nu engang sådan at arbejdsgiver ikke sådan bare lige kan stoppe lønnen!!!! henvend dig til din faglige organisation de hjælper!!

Svar til "Depression" Summer
Hej[:)]

Det er rigtig godt, at du, i samarbejde med din læge, er blevet sygemeldt. Det er
meget vigtigt, at du passer godt på dig selv i denne situation.

At din arbejdsgiver har valgt at stoppe lønudbetalingen er direkte ulovligt, og i den forbindelse, er det meget vigtigt, at du tager kontakt til din fagforening og forklarer dem din situation. Så kan de hjælpe dig.

TAK anonym
Tak for jeres svar!

Jeg har ikk været ansat særlig længe... Og er desværre ikk medlem af nogen fagforening.. Meget dumt af mig!

Skal jeg ud og søge nyt job? Synes det hele bliver mere og mere uoverskueligt...[:$]

3f er hjælpsomme Bonni
Vil bare lige at 3f er rigtig gode til at hjælpe selvom man ikke er medlem. Tru din arbejdsgiver meed fagforening, det kan måske hjælpe. God bedring

HEY! Mesha unlogged
Hej du-hør hér: 3F er meget fleksible i sådanne situationer,det er før set at de hjælper nye medlemmer som først har meldt sig ind efter skaden ER sket-jeg vil foreslå dig at tage kontakt til dem MED DET SAMME! Jo hurtigere jo bedre-og forhøre dig,om de (forudsat du melder dig ind ) vil "kigge" på dín sag. Hovednr. i KBH.: 70 300 300. (Kampmannsgade).
Held og lykke på din vej.
Kram, Mesha

hunløven Anonym
Uha,jeg har også lige haft en depression,men har det meget bedre....min opskrift..ud og gå langeture, eller cykle....varmvandsbassing...jamen bare ud og røre sig til man segner, det kan hjælpe meget...brug nettet,der er en side der hedder depnet.dk...den er rigtig god og du kan få råd af professionelle.....Snak snak og atter snak med dine venner og familie,det hjælper også rigtigt godt....Håber dette kan hjælpe dig...Kh. hunløve [s][s][s]

hunløve Anonym
DepNet.dk......det skal med stort D og N......sssss[s]

Finde noget nyttigt at lave SF-er
Det gjorde du nok ikke før.

Et skrald i røven, jens261
Det hjælper på ALT, og det skulle du også ha'
Du skal ikke gå der hjemme og gruble dig helt skæv i hovedet og spise et hav af piller, det bliver det hele meget værre af, du skal ha' et los i din røv, og så ud og arbejde, det er det eneste der hjælper, for på den måde, finder du ud af, at du såmænd er lige så god som alle de andre på arbejdspladsen.
At gå derhjemme, jeg fatter ikke at din læge vil gå med til, for det er hul i hovedet, og er det ikke det, så bliver det til det.

GOD VIND

mage til usympatisk idiot >> skal man lede længe efter
kan næsten ikke tro, mine egne øjne. Det eneste jeg kan sige er, jeg håber ikke nogle af dine nærmeste har brug for støtte, for de får det da helt sikkert ikke fra dig.

Mage til indstilling til sine medmennesker, det er helt ufatteligt... du må være liberalist, eller på anden måde personligheds-forstyrret.[:(]

Det syntes du, jens261
Men jeg har flere gange set, at det der med at fylde dem med medicin, og tale dem efter munden, det hjælper dem ikke, den slags skal arbejdes væk, så man tænker på noget andet, end det der fik en til at gå ned med flaget.

God vind

Se også det andet svar jens261
Find noget nyttigt at lave, der var en mere der var inde på, at det skal arbejdes væk, den person har bare pakket det lidt bedre ind, men den fangede du bare ikke.

Hej

Man taler... Let it grow unplugged
som man har forstand til....
Det er dog et af de mest ubehøvlede indlæg, jeg har set længe...
Tydeligt at du IKKE ved, hvad du taler om.
Tydeligt at du kun har hån til overs for dine medmennesker, der bliver ramt... SKAM DIG

Får du... let it grow unplugged
anden hjælp end et glas piller i hånden ??
En depression udløses jo af et eller andet!
Har der været begivenheder i dit liv, som har ramt dig?
Det hjælper ikke bare at få "lykkepiller" uden en form for samtale - enten med en god læge eller psykolog.

De skulle nok have klasket dig i røven .......
noget mere og lidt mindre på hovedet.

Hvor længe har du været ansat ?? Gitte...
Og under hvilken overenskomst ?? Hvis du ikke får løn under sygdom fra din arbejdsgiver skal du søge kommunen om sygedagpenge. Din arbejdsgiver har pligt til at udlevere et skema til dig som du så afleverer udfyldt på kommunen.

deprimeret Anonym
Hej og tak for jeres svar...
Jeg får både piller og psykolog hjælp.. Jeg ved ikk lige hvorfor jeg er endt i denne sitaution, men tingene har vist bare hobet sig op..
Jeg jeg vil da smaddergerne ud at arbejde, som nogen af jer foreslår, men når man ikk har overskud til andet end at ligge i sin seng, er det ret svært.. Man når til et punkt hvor det ligefrem gør fysisk ondt at være ude blandt folk (hjertebanken, hovedpine).. Lige nu er vi kommet frem til at det er bedst, at jeg sætter mig selv i første række., og tager itu med mine problemer.. Men hvis jeg skal sidde og gruble over hvordan jeg skal betale min husleje osv, er det jo lige vidt...

Som jeg skrev til dig.... Gitte...
kan du få dagpenge af kommunen. Har du søgt om det ??

Véd du hvad,JENS ? mesha
: dét råd vil jeg huske,
et pædofiliramt barn,eller en voldtaget,misbehandlet kvinde vil heeelt sikkert nyde gavn af yderligere "ET LOS I RØVEN" som du formulerer det,
GAAB,jeg B R Æ K K E R mig-
DU kan få et gratis LOS I RØVEN af mig.
(Det ku´jo være det ville hjælpe,Ikk Å ? )

Skam dig,Jens.
V.H. Mesha

P.S. : God bedring.