Depression og det værste

Depression og det værste Yagami
Hej.

Jeg føler mig fuldstændig tom, jeg har ingen glæder i mit liv længere. Jeg orker ikke engang at aftale en tid med min bedste ven længere, så ham ser jeg kun hver anden eller tredje uge, eller endnu sjældnere. Det er ellers en skam, for når jeg er sammen med ham er mit humør i top. Men ligeså snart vi går hver vores vej, så er min hverdag den samme igen - arbejde fem dage om ugen med weekend som målet.

Jeg har det mildest talt elendigt, mit overskud til at gøre hvad som helst udenfor hjemmet er lig NUL! Jeg sidder stort set hver dag her hjemme og tænker "hvad skal jeg lave... hmmm...". Grunden til dette er at jeg ovenikøbet har "social fobi", som gør at jeg ikke bryder mig om at være sammen med andre. Min fobi har gjort mig asocial og meget ensom stort set hele mit liv, men det er først nu jeg rigtigt mærker det - 23 år ung fyr og lige droppet ud af skolen pga. selvsamme dumme fobi..

Hvad synes I jeg skal gøre? Jeg har en meget lille familie, men vi har aldrig talt om følelser, specielt ikke jeg. Skal jeg kontakte min læge? Selv dét ved jeg ikke om jeg kan gøre pga. min social fobi - så hellere bare lade det ligge...

FUCK mit liv stinker...[s]

LÆGE! - nu! emily_rose
Hej Yagami

Jeg synes bestemt du skal få en tid hos din læge - jo før jo bedre. Jeg har selv en svær depression i alderen af 18 år, og er af selv samme grund droppet ud af 2.g i gymnasiet. Jeg er i behandling hos en psykiater, og kan fortælle dig at det sociale var det første som blev forbedret for mig. Men jeg kan se hvor svært det er for dig, jeg bor hos min mor som har hjulpet mig og motiveret mig til at klarer de ting, som er specielt svært for en der føler sig uden overskud, hvor alt synes komplet ligegyldigt.

Prøv at snak med din bedste ven og få ham til at hjælpe dig med en tid hos lægen.. og med at dukke op til den! Eller snak med nogen i din familie som du ved vil kunne hjælpe dig.
Bare det at din læge vil være i stand til at give dig en diagnose, kan gøre enomrt meget for dig. Så spring ud i det, få gjort noget ved, og jeg ved det er uendeligt svært og faktisk føles ligegyldigt.. for det går jo meget som det gør [;)] Det er bare en HØJ mur du skal over.. derefter bliver det lidt lettere for hver dag [:)]

mvh en anden deprimeret [:)]

Følg med på autopilot.. Chopchop
Det der med læge er et meget stort skridt i din situation. Jeg har været i din situation, så læge.. hmm.. nej... Men du er i den rigtige alder, du kan få tilskud til psykolog, og jeg vil varmt anbefale dig, trods at det virker helt uoverskueligt, at lade din autopilot bestemme din retning op til lægen.. Følg med op til lægen, "FoLLow Me" som skiltet siger, tag et udprint af dit indlæg med og vis det til lægen, og få en tid hos en psykolog, der kan give dig en masse gode værktøj til at komme videre med dit liv. Jeg lover dig, at du i sidste ende, vil spørge dig selv hvorfor du ikke kom afsted noget før. Dine tåre vil blive lyklige tåre. På apoteket kan du i håndkøb få det der hedder "Modigen", efter et par uger, med 3-4 piller hver dag, skulle du i hvertfald have opbygget så meget mod, at en samtale du typisk tidligere har undgået pludselig synes så vigtigt, at du næsten spytter det ud. Tag skridtet mod et meget bedre liv, ring og bestil en tid hos din læge i morgen, og følg med. Det er ikke dig der skal opfinde den dybe tallerken, både depression og socialfobi er opfundet i forvejen, din læge ved besked.

Dit liv stinker ikke. Du er værdifuld for dig selv og dine omgivelser. Følg med op til lægen. :-)

Kh og kram

vad med at prøve en healier slim
få snakket om problemet så du ikke komme til at sidde for meget hjemme vad siger familjen de må da kunne hjælpe dig ligt ? nej dit live stinker ikke , og hvis det gør det så er jeg sikker på det kun er for en kort perjode så må man bide tænderne sammen og komme igemen på beste beskub og ja det hele behøver ikke være perfækt men man må gør det så godt man har over skud til,jeg har da også mine ned tur , man skal søre for at man lære af dem så man ikke løber rundt i ring vh slim

Du er helt forkert på den ChopChop
Det handler da ikke om at bide tænder sammen? Dit råd skubber i den forkerte retning, "det behøver ikke at være perfekt" ... "man skal sørge for at lære" af sin nedture? Du har slet ingen begreb om hvilke mekanismer, der er tale om. Det er godt du har fundet vejen, slim. Men her er altså tale om noget væsentlig mere langhåret. Her skal man ikke lære af fejltagelser, for der er ingen!! Læs: INGEN! Men det er ofte det, som personen tror. Kan du se hvor farlig afmarcheret du er? Det der, er bare ikke godt. CUT!!

Svar Yagami
Tak for jeres svar.

Jeg må tænke over det med lægen. Det er bare så virkelig svært, og mht. at fortælle det til min ven eller familie, det har jeg allerede udelukket. Dét tør jeg bare slet ikke O_o...

Puha, det bliver spændende at se hvor lang tid der går før jeg kontakter min læge.. Sikkert lang tid. Jeg spekulerer hele tiden over hvad folk tænker hvis jeg fortæller ditten og datten... Det er virkelig en kedelig ond ring jeg er i :-/

Men endnu en gang tak for jeres svar :)

.... Misse86
Jeg er en kvinde på 22 og jeg har det på præsist samme måde.. Føler bare alt er ligegyldigt og at mit liv det stinker! Jeg ville bare høre om du har fået hjælp og hvordan det går med dig? Måske din vej ud også ku blive min..

troen på den sande gud er vejen frem ali
læs om islam, og du vil finde alle svarende, og den indre ro og livsglæden som du søger.
jeg nyder at vågne op hver eneste dag, og takker gud, som så mange andre muslimer rundt omkring i verden. tænk over formålet med livet og formålet med din skabelse nu hvor vi allivelg alle skal dø en dag, hvem der kan havde skabt jorden, himlem og alt der er imellem.?

går ind på youtube og tast: Quran

lyt til quran[:)]