Der er arbejde til alle

Der er arbejde til alle AF-medarbejdsløshedsassistenen
bare se at få fingeren ud og slangen op
http://www.tvsyd.dk/page/13?article_id=17666#

kræver det ikke anonym
en tarmrenseruddannelse eller kursus?, for at de arbejdsløse kan bestride sådan et job, ligesom en tarmrenser på et slagteri, skal uddannes til at rense tarme på dyr. Så skal de ledige på kursus i tarmskyldning. Måske kunne de også ansætte tarmrenser slagteriarbejdere til tarmskyldning på mennesker. Om de renser tarme på grise eller dyr kan vel være lige meget.

Der er ikke f.eks. Tarzan
arbejde til alle, jeg ansøgte om en stilling hos dem men fik den ikke.

Du skal bare, rodvad
i din fritid, hjælpe dem der ikke kan få arbejde, med en acceptabel ansøgning, og så tager du bagefter afslaget og smider i hovedet på arbejdsgiveren, og så siger du at du søgte for vedkommende, og at garanterede job, så de har bare at ansætte vedkommende.

Ihvertfald til dem er gider ! Baltazhar
Der har aldrig manglet arbejdskraft som nu.

Så meget at der må importeres arbejdskraft fra Tyskland, Sverige og Polen.

Hvorfor får rodvad
vore langtidsledige alle de afslag, eller ret og slet bliver ignoreret af arbejdsgiverne. Arbejdsgiverne har mindst to ærinde. De vil ansætte danskere med løntilskud, de vil have udenlandske medarbejdere til at presse lønnen. Og det skal være regeringens motivering til at nedsætte dagpenge.
De der ikke kan få arbejde, skulle sende kopier af ansøgninger, og så spørge beskæftigelsesministeren hvad der er galt med disse ansøgninger, og om han vil være med til at arbejdsgiverne i så fald skal tvangsansætte alle dem han søger efter.